Zen kasvojen: se toimii?

Pekka Ahola Elokuu 8, 2016 Kauneus 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Zen kasvojen: se toimii?

Olen vastahakoinen sallimaan käsissä aika vapaasti sählätä minun ilme, mutta kirurgiset toimenpiteet eivät ole minua varten. Etsin vaihtoehto, joka pitää minut näköinen, hyvin, kuten minä sans paheksua linjat.
Japani-syntynyt "parantava edistäjänä" Fumi Yamamoto kehittämä hieronnasta tekniikka, joka, huhu on se, toimii kuin luonnollinen kohotusta.
"Teen sinulle hehku kuin kuka olet", Yamamoto sanoo. "En tee näytät 14, koska onneksi et ole!"
Yamamoto on inspiroinut mitä hän kutsuu "itämainen lähestymistapa elämän voima". Hänen tekniikka yhdistää elementtejä monista parantavaa säännöt, mistä japanilainen ki jooga myofascial julkaisu hoito, kiinalainen lääketiede ja aromaterapiaa. Painopiste on energiaa meridiaaneja. Zen kasvojen rentouttaa ja vapauttaa ahdas lihakset sidekudos tasolla, kiinteyttää löyhä lihaksia ja parantaa verenkiertoa, jolloin happea ihon pinnalle.
Käsittely
Makaan pöydällä Yamamoton hoitoon huone näköalalla Sydneyn Bronte Beach. Hän aallot kaksi pientä pulloa käsintehty öljyjen alle nenäni, ja valitsen yksi hänen polttaa.
Hän alkaa hieronta kevyesti harjaamalla kasvoni ja sitten tuntuu ympäri rintaani ja vatsani, paina kunnes pulssi on julkaistu kädessään. Hän siirtyy jalkojani, käyttäen herkkä ja tarkka hankausta vapauttaa energiaa siellä. Kaikki meridiaanit elimistössä on yhdistetty, ja Tunnen outoa pistelyä siellä täällä kaulaani ja korvat kuin hän työskentelee.
Yamamoto liikkuu pöydän ja seisoo takana pääni, vaivaamista pisteissä naamaani, avaamalla pieni solmua, tyhjennys minun silmäkuopin, sivuonteloiden ja imusolmukkeet, kuvanveisto otsaani kuin pelata taikina ja painamalla alkuun minun kallo kuten pianisti pelaaminen virittää. Hän toimii selkääni ja niska ja minä häipyä.
Käsittelyn jälkeen Yamamoto jättää minut herättää itseni ja mekko. Minä juosta niin kovaa kuin osittain tajuissaan henkilö voi peili, ja nähdä itseni näköinen, ikään kuin en ole koskaan ollut stressaava tai myrkyllisiä päivä elämässäni. Silmäni ovat valoisia, minun poskipäät ja jawline contoured, on tilaa välillä minun kulmakarvat ja minun posket nostetaan. Ihoni hehkuu ja on tasaisempi sävy.
Ennen kaikkea, tunnen ihanan rauhallinen, kuin olisin ollut pitkä, ihana loma.
Yamamoto sanoo: "Me naiset, erityisesti, kuljettaa stressi meidän kasvoja ja olemme niin ankara itsellemme. Teemme aivan liian sulkea ystävä negatiivisia tunteita. Se on vain stressiä - se ei ole ikääntyminen ja se ei ole ikuisesti. Se voi olla muuttunut! "
Yamamoto kertoo minulle, että nyt kehoni osaa rentoutuminen tuntuu, se kannattaa palata tähän tilaan. Uskon häntä.
Ensimmäisen kuulemisen täysin hoidon kustannukset $ 180 90 minuuttia.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha