Zap Fat Fat?

Janne Linkola Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos artikkeli. Kiitos info. totesi thks Kiitos info kookospähkinöitä.

Voiko kookosöljy auttaa sinua laihtua? On tiede viittaa siihen, että trooppinen öljy voi aiheuttaa lievää vauhtia aineenvaihduntaan.

Milloin syöt, prosessi ruoansulatusongelmat polttaa pois noin 10 prosenttia kaloreita kulutat. Esimerkiksi, jos kuluttaa 500 kaloria aterian, kehon käyttää noin 50 näistä kaloria muuttaa ruoan energia että polttoaineiden kehosta. Mutta teoriassa jos syöt 500-kalori aterian ja korvata rasvan öljyistä tai voita kookosöljyä, aineenvaihdunta nopeuttaa ja polttaa enemmän kuin 15 prosenttia, tai 75 kaloria.

Se tulee alas molekyylirakenteen öljyn ja miten elimistö sulattaa sitä. Rasvahapot kookosöljy ovat lyhyempiä ja enemmän vesiliukoinen kuin muut öljyt, kuten oliiviöljy tai rypsiöljy. "Joten he suoremmin ohjataan maksaan, missä he helposti polttaa polttoaine", kertoo Peter Jones, Ph.D., professori ravitsemustiede ja ravitsemus yliopistossa Manitoba Winnipeg, Kanada. Siksi heillä on vähemmän mahdollisuuksia talletetaan rasvavarastoja.

Mutta ei ole tieteellistä näyttöä siitä, että vievää kookosöljy auttaa ihmisiä laihtua. On yksi tuoreessa tutkimuksessa, kuitenkin käyttäen MCT-öljyä, mikä viittaa siihen, kookosöljy voi toimia samalla tavalla. Tutkimuksessa 31 ylipainoisilla miehillä ja naisilla seurasi vähäkalorista ruokavaliota, johon kuului hieman yli rkl naisten ja vajaat kaksi ruokalusikallista miesten joka päivä joko MCT tai oliiviöljyä. Neljän kuukauden, MCT-öljy käyttäjät menettäneet keskimäärin 7 kiloa; oliiviöljy ryhmä vain 3 kiloa. Tutkijat ehdotti, että metabolinen vauhtia tuottama MCT öljy todennäköisesti ollut merkitystä.

Vaikka kookosöljy ei auttaa ihmisiä laihtua, muutaman ravitsemuksen asiantuntijat suosittelevat sitä, koska kookosöljy on täynnä tyydyttyneitä rasvoja: 12 grammaa 1 rkl verrattuna 7 grammaa rkl voita.

Bottom line: ylimääräinen kalori polttaa tuotetaan kookosöljy saattaa antaa sinulle hieman reunan, mutta vain jos teet tilaa syömällä vähemmän jotain muuta. Rkl öljyä asettaa sinut takaisin noin 120 kaloria.

Käy EatingWell.com ilmaiseksi nopea ja helppo terve resepti kokoelmiin!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (6)
Toukokuu 21, 2017 | 16:19:41 | myöhemmin 9 kuukautta
Aulikki Linna
  Like 3   Dislike 1

Diane W ja kukaan muu kiinnostunut kookos liha kalorien tiedot - tarkista tämän sivuston;

Toukokuu 21, 2017 | 20:06:22 | myöhemmin 9 kuukautta
Aleksi Manner
  Like 2   Dislike 1

Pidän tuore kookospähkinä. Kiitos jakamisesta.

Toukokuu 23, 2017 | 02:13:40 | myöhemmin 9 kuukautta
Daavid Härkönen
  Like 2   Dislike 0

Syön tuore kookospähkinä. Kuinka monta kaloria on se, kuinka suuri annos kiitos?

Toukokuu 23, 2017 | 02:34:36 | myöhemmin 9 kuukautta
Seija Miettinen
  Like 2   Dislike 1

Kookosöljy on hyvä, yksi lääkäri neuvoi, jos otat 1 rkl puhdasta Kookosöljy tyhjään vatsaan aamulla joka päivä, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, ummetus elämässäsi.

Toukokuu 23, 2017 | 10:57:04 | myöhemmin 9 kuukautta
Sulevi Rantanen
  Like 3   Dislike 0

Valitettavasti meidän lääkärit oppia mitään ravitsemus ja miten oikeus elintarvikkeisiin on kaikki meidän liikunnan elää terveellistä kuoli, miksi tämä on niin, hyvin ne ovat monen miljardin dollarin huumeiden / Pharma mafian tukea, joten he tarvitsevat kaikki asiakkaat ne voi saada ja niin monet meistä ovat kompastua toisiaan olevan heidän seuraava kärsivällinen.

Toukokuu 23, 2017 | 19:42:31 | myöhemmin 9 kuukautta
Hermanni Tuominen
  Like 0   Dislike 0

Kiitos, Carol J., selventää myytti kookosöljy on huono tyydyttyneitä rasvoja. Minulla todettiin vaikea hypotyreoosi 3 v sitten ja kieltäytyi mennä Synthroid. Sen sijaan, aloin ottaa 3 rkl päivässä orgaanisten kookosöljy ja minun lääkäri voinut uskoa Kilpirauhasarvoissa olivat normaalit 2 kuukautta myöhemmin ..... ja edelleen!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha