-Z Ratkaisevaa Vitamiinit & Miksi elimistö tarvitsee Them

Sanni Kuusela Syyskuu 4, 2016 Miscellany 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos Kiitos ty info Kiitos Kiitos tästä informatiivinen artikkeli. Aloin ottaa magnesium täydentää äskettäin. Kiitos tämän artikkelin! smile

Kehomme on eri vitamiineja ja kivennäisaineita optimaalisen terveyden ja sairauksien ehkäisyyn. Seuraavat ovat joitakin tärkeimpiä vitamiineja terveydelle. Tiettyjen ravintoaineiden ovat hyödyllisiä, jos se sallitaan koko elintarvikkeet, mutta voi olla haitallista liitelomakkeella. Lue, johon ravinteita tarvitset joka päivä ja miksi, ja paras tapa saada niitä.

Vitamiini

A-vitamiini on tärkeä vitamiini tarvitaan visio, geenitranskriptiota, tehostaa immuunijärjestelmän toimintaa, ja se on myös hyvä iho ja lisääntymisterveyttä. Vitamiini auttaa myös sydän, keuhkot, munuaiset, ja muut elimet toimivat oikein. A-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, ja siksi, on kulutetaan rasvaa, jotta optimaalisen imeytymisen.

Beetakaroteeni saa muuntaa vitamiini elimistöön ja esiintyy luonnostaan ​​monissa elintarvikkeissa, joten ei ole mitään syytä henkilö syö kohtuullisen terveellistä ruokavaliota pitäisi vaatia ylimääräisiä vitamiinin Useimmat ihmiset Yhdysvalloissa saa tarpeeksi vitamiinia alkaen elintarvikkeita he syövät, ja vitamiinin puutos on harvinainen. Se voi olla myrkyllistä suurina annoksina, joten kiinni suositeltua annostusta.

Ruoka lähteet: Etsi oranssi ja keltainen hedelmät ja vihannekset lähteistä, kuten bataattia, porkkanaa, cantaloupe, butternut squash, kuivattuja aprikooseja, mango, ja tietenkin kaikkien mahtava tumma lehtivihreästä kuten lehtikaali ovat myös suuri lähde vitamiini A.

Suositeltava päiväannos: 2300 - 4300 kansainvälistä yksikköä

B-vitamiinit

"B-vitamiineja auttaa tukemaan lisämunuaisten toiminnan, auttaa rauhallisina ja säilyttämään terveen hermoston ja ovat tarpeen keskeisiä metabolisia prosesseja.", Sanoo hyvinvointi guru Dr. Andrew Weil.

  • B6

B-6 on vesiliukoinen vitamiini, joka on osa B-perheen. Se auttaa jakautuminen sekä hyödyntäminen makro ravintoaineita, kuten hiilihydraatteja, rasvoja ja proteiineja.

Ruoka lähteet: Oluthiiva, banaanit, viljanjyvät, palkokasveja, vihanneksia, auringonkukansiemenet ja jotkut eläintuotteita kuten juustoa ja munia.

 Suositeltava vuorokausiannos: 1,3-1,7 mg

  • B9

B9 kutsutaan myös Folaatti tai Foolihappo - mutta ole varovainen kanssa tarroja, koska siellä on hiuksenhieno mutta tärkeä ero. Foolihappo on synteettinen versio, ja Folaatti on versio löytyy luonnostaan ​​elintarvikkeissa. Jotkut asiantuntijat ovat nähneet korkeampi syövän ihmisiä folaatin puute. Toisaalta, naiset, jotka ottavat suuria määriä synteettistä foolihappoa täydentää voi olla lisääntynyt riski sairastua rintasyöpään tuoreiden tutkimusten mukaan.

Onneksi meidän ei tarvitse saada foolihappoa päässä täydentää, koska folaatin on runsaasti vihreitä vihanneksia ja muita koko kasvisruokaa.

Ruoka lähteet: lehtivihreästä, pinaatti, parsakaali, pavut, herneet, sitruunat, banaanit ja melonit.

Suositeltu päivittäinen folaatin annos: 400 mikrogrammaa; 600 mcg jos olet raskaana

  • B12

Ihmisen elimistö tarvitsee B12-vitamiinin tehdä punasoluja, hermot, DNA, ja suorittaa muita toimintoja. B12 suojaa hermostoa. Ilman sitä, pysyviä vahinkoja voi aiheutua. Väsymys, ja pistely käsissä tai jaloissa, voi olla varhaisia ​​merkkejä puutos.

Kasvit eivät tee B12. Useimmat elintarvikkeet, jotka toimitamme sen ovat liha, kalaa, siipikarjaa, munia, ja maitotuotteet, kuten sveitsiläinen juusto. Jotkut kasvi elintarvikkeet, jotka sisältävät B12 ovat panimoiden hiiva ja väkeviä viljanjyviä. Tiukka kasvissyöjille ja vegaaneille on suuri riski kehittää B12 jos he eivät syö jyviä, jotka on täydennetty vitamiinia tai ottaa vitamiinilisä. Vegaaneille ja kasvissyöjille suositellaan täydentää B12 eikä luottaa jokin täydennettyjä elintarvikkeita varten riittävä saanti. Resoribletti kielen alle on tehokkaampi kuin vain niellä.

Ruoka lähteet: makrilli, simpukat, osterit, jogurtti, naudanliha, väkeviä vilja

Suositeltava päiväannos: 2,4 mikrogrammaa

Kalsium

Useimmat ihmiset tietävät, että kalsium on tärkeä luuston, mutta tiesitkö, että se on myös tärkeää yleistä terveydentilaa? Tämä olennainen mineraali myös auttaa rakentamaan vahvat hampaat ja ravitsee hermostoon. Vaikka 99 prosenttia Elimistön kalsiumista on luustossa ja hampaissa, loput yksi prosentti on keskeinen rooli muiden elintoimintojen, kuten hermo siirto ja lihaksikas toiminto. Kalsium on kadonnut päivittäin läpi hiukset, iho, kynnet, hiki, virtsa ja ulosteet, joten tämä menetti kalsium on korvattava, tai keho iilimato kalsium luista suorittaa muita toimintoja, jolloin edellytykset, kuten osteoporoosia.

Ruoka lähteet: meijeriteollisuus uskottelevat teille, että maitoa on paras lähde kalsiumin, mutta totuus on aivan päinvastainen. Lue tästä oppia miksi. Hyvä kasvipohjaisia ​​lähteistä kalsiumia sisältävät blackstrap melassia, Collard kasviksia, väkeviä kasvi maidot, tofu tehty kalsiumsulfiitiksi Tahinin, Chia siemenet, lehtivihreästä kuten lehtikaali ja vähän tunnettu superfood nimeltään Moringa.

Suositeltava vuorokausiannos: 1000 mg ja jopa 1200mg meidän 50s naisten ja 70 miesten.

C-vitamiini

C-vitamiini on tärkeä vitamiini kehomme. C-vitamiini on antioksidantti ja auttaa estämään oksidatiivista stressiä. Se toimii myös entsyymejä avainasemassa tekemään kollageenin. Tunnettu sen immuniteetti rakennus, tämä vitamiini isännöi monia muita terveyteen liittyviä etuja kuten auttaa parantaa haavoja, auttaa alentaa kolesterolia, alentaa sydänsairauksien riskiä ja aivohalvauksen, torjuntaa vaikutuksia stressiä ja säännellään veren sokeria. Tutkijat ovat tutkineet, onko korkea C-vitamiini voi tappaa syöpäsoluja, mutta ei ollut mitään ratkaisevia todisteita.

Täydentäminen ei yleensä ole tarpeen, koska se voidaan helposti saada ruokaa, vaikka kasvava annos aikoina stressin tai sairaus voi olla hyödyllistä.

Ruoka lähteet: kuppi mansikoita antaa sinulle yli päivittäistä annosta. Yksi oranssi on täynnä lähes koko päivittäisen C, koska on yksi punainen paprika tai kupin parsakaali.

Suositeltava päiväannos: 75 -90 milligrammaa

D-vitamiini

D-vitamiini on tärkeää kehon monin tavoin. D-vitamiini auttaa kalsiumin imeytymistä ja sillä on keskeinen rooli lihasten toimintaa. Hermot tarvitse sitä tehdä viestien välillä aivot ja jokainen ruumiinosa, ja immuunijärjestelmä tarvitsee D-vitamiinia taistella tunkeutuvat bakteerit ja virukset. Yhdessä kalsiumin, D-vitamiini auttaa myös suojaamaan iäkkäiden osteoporoosista. Monet ihmiset - 30-70% amerikkalaisista, joista noin 50% lastemme - ovat puutteellisia tätä vitamiinia. Vain kaksi luotettavista lähteistä D-vitamiinin ovat aurinko ja täydentää. Henkilö voi tehdä 20000 yksikköä kehonsa kanssa vain 20 minuutin auringolle altistumisen. Jos mahdollista, odota päivä tai kaksi ennen suihkussa maksimaalisen absorption.

Ruoka lähteet: Limited. Paras lähde on 10-15 minuuttia auringolle altistumisen päivässä.

Suositeltu päivittäinen annos: 1000 2000 IU

E-vitamiini

E-vitamiini on voimakas antioksidantti, joka auttaa lisäämään koskemattomuutta ja auttaa haavan paranemista ja DNA: n korjaukseen. Se on rasvaliukoinen vitamiini varastoituu maksaan joten puute on harvinaista. E-vitamiini yli annostus täydentää liittyy lisääntymiseen eturauhassyövän riskiä, ​​joten se on parasta saada päivittäinen saanti ravinnosta sijaan täydentää.

Elintarvikkeiden lähteistä: Voimme helposti saada E-vitamiini raaka pähkinät ja siemenet, kuten mantelit ja auringonkukan siemeniä sekä Vehnänalkio, avokadot, parsakaali ja lehtivihreästä kuten lehtikaali ja pinaatti.

Suositeltu päivittäinen annos: 8-10 mg

Rauta

Rauta on yksi komponenteista hemoglobiini, aine punasoluja, joka auttaa veren kuljettaa happea koko kehoon. On myös tärkeää, että toimivuus useiden kemiallisten reaktioiden useissa kehon soluja ja kudoksia. On aikoja, jolloin täydentämisestä rautaa on hyödyllistä, kuten raskauden aikana, tai kun puute on tunnistettu. Kuitenkin sen kertymistä ajan mittaan voi olla haitallista, koska se tuottaa oksidatiivisen stressin, sivutuote energiantuotannossa, joka edistää kroonisten sairauksien - erityisesti sydän- ja verisuonisairaudet ja aivosairauksien kuten Alzheimerin tauti. Kiinni ruokaa lähteitä päivittäistä raudan saanti ellei sairaus optio täydentämisestä. Liiallinen punaisen lihan kulutus voi aiheuttaa haitallisia ylittävät tämän ravintoaineen.

Rautaa ruoka tulee kahdesta lähteestä: eläimiä ja kasveja. Iron eläinten lähteistä tunnetaan hemin rauta, ja on joissakin liha ja kala. Rauta kasveista tunnetaan nonheme rauta, ja löytyy tiettyjen vihannesten ja rauta-täydennettyjä elintarvikkeita, kuten aamiaismurot. Hemi rauta on paremmin imeytyy elimistöön kuin nonheme rautaa.

Ruoka lähteet: Erinomainen kasvisruoat lähteitä rautaa ovat valkoisia papuja, raaka kaakao, popcorn, pinaatti, väkeviä vilja, kaurapuuro, pavut ja linssit. Se on hyvä idea yhdistää nonheme rauta elintarvikkeet C-vitamiinia lisätä raudan imeytymistä. Hemi rauta on joissakin liha ja kala.

Suositeltava päiväannos: 19-50 v miehet = 8 mg, 19-50 vuotta naiset = 8 mg, kaikki yli 50 v = 8 mg

K-vitamiini

Usein kutsutaan "unohdettu vitamiini" K-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, joka on vasta hiljattain tunnustettu sillä se on keskeisessä asemassa terveyttä. On 3 perus-vitamiinin muotoja K: K1, K2, ja K3, mutta on alatyyppiä samoin. K1 on ensisijaisesti käytetään maksassa aktivoida veren hyytymistä proteiineja. K1 on parhaiten tunnettu huomattava merkitys veren hyytymiseen. Olet todennäköisesti saada K1 teidän lehtivihannekset vihreät vihannekset, vaikka kansalliset tiedot osoittavat, että vain noin joka neljäs amerikkalaiset täyttää tavoite K-vitamiinin saanti ravinnosta. Tämä asettaa K2 puute suunnilleen samalla tasolla kuin D-vitamiinin puutos. Syö enemmän lehtikaali, lehtisalaatti, pinaatti, ja parsakaali tehostaa K1 saanti.

Tutkimukset osoittavat, että K2 on ensisijaisesti käyttää muiden kudosten tallettaa kalsiumia sopiviin paikkoihin, kuten luita ja hampaita, ja estää sen tallettaa paikoissa, joissa se ei kuulu, kuten pehmeät kudokset, mukaan lukien käpylisäke, joka voi olla liian calcified lisäämättä K2 ruokavaliossa. Calcified käpylisäke voivat vaikuttaa melatoniinin tuotantoon sekä vanavedessä / nukkua helpottavat kehon. K2-vitamiini on ehdottoman tärkeää rakentaa vahvat luut, ja tutkimusten mukaan se voi auttaa ehkäisemään osteoporoosia. K2 saattavat vähentää eturauhassyövän riskiä ja sydänsairauksia sekä keskeisiä kohtia muiden kehon prosessit.

Täydentämällä vitamiini K2 on erittäin suositeltavaa. Vaikka K2 tutkitaan edelleen, ajatellaan, että keskimääräinen henkilö tarvitsee 180-200 mikrogrammaa K2 päivittäin. K2-vitamiini löytyy käymisteitse kasvikset kuten hapankaalia ja suurin osa esiintyy suosittu japanilainen ruokalaji nimeltä Nattō. Kova ja pehmeä juusto sekä raaka voin ruoho ruokitaan lehmää ovat myös lyhyt luettelo elintarvikkeiden korkea hyötyä M-7 alatyyppiä K2.

K2 Suositeltava päiväannos: noin 200 mikrogrammaa

Varotoimet: "Jos olet raskaana tai imetät, sinun tulisi välttää K2-vitamiinia lisäravinteen korkeampi kuin RDA ellei erikseen suositellut ja valvoo lääkäri. Jos sinulla on ollut aivohalvaus, sydämen pysähtyminen, tai ovat alttiita veren hyytymistä, sinun ei pitäisi ottaa vitamiinia K2 neuvottelematta ensin lääkärin ", varoittaa tohtori Mercola.

K3-vitamiinia on voimakas synteettinen muoto K-vitamiini, jota ei yleensä käytetä ihmisillä, vaikka joitakin vaihtoehtoisia lääkärit vaativat, että K3-vitamiinia on myös syöpälääke.

Ruoka lähteet: Kale, salaatti, pinaatti, ja parsakaali, sinappi vihreät, ruusukaali, ja hapankaali, fermentoitu vihanneksia vitamiini K2

Magnesium

Magnesium on kriittinen energiantuotantoon. Se osallistuu rakenteellisen kehittämisen luun ja tarvitaan elintärkeitä asioita, kuten DNA-synteesi. Magnesium on myös tärkeä rooli aktiivisen kuljetuksen kalsiumia ja kaliumia ioneja solukalvojen läpi, prosessi joka on tärkeää hermoimpulssin johtuminen, lihasten supistumisen, ja normaali sydämen rytmi. Magnesium auttaa myös alentamaan verenpainetta, mikä on välttämätöntä ehkäisyssä sydänsairaus. Magnesium on mineraali elimistön ja esiintyy luonnostaan ​​monissa elintarvikkeissa. Se on myös lisätä muihin elintarvikkeita, ja saatavilla ravintolisänä.

Alle 50% amerikkalaisista aikuisista saavat niiden päivärahaa ruokaa, joten täydentämisestä suositellaan.

Ruoka lähteet: Vihreät lehtivihannekset, kuten pinaatti, palkokasvit, pähkinät, siemenet, ja täysjyvätuotteita. Mantelit, kurpitsan siemenet, cashew, raaka kaakao, Chia siemenet ja pinaatti kaikilla on korkea magnesiumpitoisuus.

Suositeltu päivittäinen annos: 310-420 mg riippuen iästä ja sukupuolesta

Sinkki

Sinkki on tärkeä kivennäisaine vaatimat elin pitää tervettä immuunijärjestelmää, rakennuksen proteiineja, liipaisu noin 100 entsyymejä, säilyttää hajuaisti, ja luoda DNA. Se voi myös auttaa soluja elimistössä kommunikoivat toimivan välittäjäaine.

Päiväsaanti sinkkiä on velvollinen pitämään vakaassa tilassa, koska laitos ei ole erikoistunut sinkki tallennusjärjestelmän.

Ruoka lähteet: Täydennetyt aamiaismurot, kikherneet, vehnänalkioita, cashew, kurpitsansiemeniä, seesaminsiemeniä ja ostereita.

Suositeltu päivittäinen annos: 8 mg Naisten -11 mg miehille

Tarkista lääkärisi kanssa ennen uuden täydentää omaan ruokavalioon. Muista se on aina parasta saada nämä ravintoaineiden aina kun mahdollista. Olkoon ruoka on sinun lääke.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha