Ystävänpäivä Party

Kai Mäkinen Tammikuu 27, 2017 Miscellany 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Suunnittele Ystävänpäivä puolue, jossa singleä voi seurustella! Carrie Grosvenor

Ystävänpäivä puolue on vain lippu kaikille teille romantikkojen siellä, jotka etsivät rakkautta tai verestää vanhaa liekki. Tämä puolue on toinen tapa saada ihmiset yhteen ruokaa ja hauskaa toimintaa. Niille taipuvainen tekemään niin, se on myös tekosyy lahjoittaa kortteja, karkkia, lahjat ja ehkä hieman hellyyttä joku olet ollut silmällä. Käytä näitä suuria ideoita tehdä se hauskaa ja onnistunut tapahtuma.

Ystävänpäivä Party Ideat

Siirrä puolueen oikeaan suuntaan aloittamalla teemalla idea tämä romanttinen loma.

Match Making Party

Tämä aikuinen osapuoli teema on loistava idea sinkkuja. Kaikki ystäväsi pitäisi tuoda joku heille kuka on irrallinen ja että ne eivät ole romanttisesti puoleensa. Juhlissa, saattaa olla hyvä tilaisuus kipinöitä lentää. Pidä asiat rento ja hauska ottaa tämä tapahtuma kotona, ravintolassa tai puistossa. Lähettää Valentine teemalla kutsuja ohjeet tuoda platonisia ystävä. Toivottavasti rakkaus kukkivat!

Arabian Nights Teema

Sisustaa kotisi tai kokoustilan silkkaa silkkinen kangas, draped katosta näyttämään teltta, käyttäen Tuhat ja yksi Arabian Nights oppaasi. Hauskaa, kutsua kaikki vieraat pukeutua Arabian pukeutumista. On buffet Välimeren tyylistä ruokaa ja palkata vatsa tanssijoita viihdettä.

Lasten Teemalla Party

Muistatko, kun olit lapsi ja oli innokkaasti odottaa toimituksen kortit ja karkkia ystävänpäivän rangaistusalueelle koulussa? Tuo hauska kotiin, pizza paikka tai puisto. On lapsia auttaa sinua ulos luomalla kutsuja rakentamisen paperi, tarrat, glitter ja konfetti. Koristele joitakin juhlava sydämen muotoinen serpentiinit ja ilmapallot. Get Valentine teemalla lautaset, kupit ja lautasliinat sekä sydämen muotoinen pöytäliina lisätty hauskaa. Kun puolue alkaa, on joitakin pelejä suunniteltu pitämään lapset viihdyttivät. Hyviä valintoja ovat Valentine teemalla rengas nakata, raadonsyöjä metsästää, tai koristelu kilpailuun.

Juhli Ystävänpäivä työssä

Kun kaikki vakavat poliittisen korrektiuden meneillään työympäristössä, sinun täytyy olla hieman varovainen ja herkkä. Elävöittää asioita loukkaamatta ketään, pitää se yksinkertainen lisäämällä pari Valentine teemalla koristeet ja täyttämällä muutaman sydämen muotoinen ruokia karkkia tai evästeet. Voit lisätä hieman juhlavuutta, lisätä pari punaista ilmapalloja lisätä väriä.

Tarvikkeet Ystävänpäivä

On monia paikkoja, voit löytää Ystävänpäivä puolue koristeet ja muut tarvittavat tarvikkeet ilman maksaa omaisuuksia. Tarkista:

 Osta hauska Ystävänpäivä puolue koristeet.
  • Party City
  • Tavoite
  • Shindigz
  • Oriental Trading

Pidä Love in the Air

Ei väliä kuka tulee osallistumaan oman puolueen Ystävänpäivä, sydämet ja kukat ovat aina tarkoituksenmukaista. Etsi teema, joka sopii tilaisuudessa sekä vieraita, tai ilman ripaus romantiikkaa. Niin kauan kuin puolue on hilpeä ja hauska, kaikenikäisille asiakkaille ja siviilisäädyn tilat on hauskaa.

Sheila Robinson

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha