Yritykset kääntävät selkänsä ALEC Agenda

Benjamin Jaakkola Elokuu 7, 2016 Miscellany 1 9
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Joskus paine toimii ...

Tämä alusta loppuun ALEC liioitella?

Kaksi Amerikan tunnetuimmista yrityksistä, Coca Cola ja PepsiCo, ovat laskeneet niiden jäsenyyden konservatiivinen lobbaus ryhmä takana vain noin joka huono republikaanien aloitteita kuten Union-selättäminen, talteenotto valtion maiden, Voter tunnus, ja "seiso maahan" ase lakeja.

Coca-Cola oli ensimmäinen ilmoittaa se oli jättää ryhmän jälkeen kansalaisoikeudet ryhmä ColorOfChange.org käynnisti online ajaa kehotti Coca-Cola lopettaa merkintäsitoumukset ALEC esityslistalle äänestäjien ID lakeja lakaistaan ​​kansakunta. Kansalaisoikeudet aktivistit väittävät lait ovat syrjiviä ja tarkoitus tukahduttaa vähemmistö äänestysaktiivisuutta.

PepsiCo seurasi pian, kertoo ColorOfChange että se ei olisi uudistanut jäsenyys vuonna 2012.

Progressiivinen ryhmät ja osakkeenomistajan aktivistit haluavat ajaa kiilaa ALEC ja sen yritysasiakkailla keinona taistella takaisin konsernin loputtomalta resurssit ja huono malli lainsäädäntöä. "Ei ollut mitään todellista kääntöpuolensa, koska ei ollut julkisen vastuun. Ei ollut avoimuutta ", sanoo Doug Clopp varajohtaja ohjelmien kanssa yhteinen asiamme. "Kaikki asti oli tehty suljettujen ovien takana, ja nämä jäsenyydet ei tunnettu Amerikan kansalle."

Se ei ole vain tukiryhmittymien kehottaa tällaista muutosta ja avoimuutta. Tim Smith on varapresidentti kanssa Walden Asset Management, joka tekee mitä se kutsuu eettisen sijoittamisen. Hän sanoo hallitusjäsenyyksiä ja ylimmän johdon kiinnittävät entistä enemmän huomiota nyt. "He tarkastelemalla niiden toimialajärjestö jäsenyyksiä, niiden suhteita kiistanalainen laitokset", sanoi Smith. "Totisesti uskon, että yritykset tutkimme heidän ALEC suhdetta tarkemmin, too."

Tämä on hyvä uutinen, varsinkin jos saamme enemmän yrityksiä noudattamaan Coca-Cola ja PepsiCo johtoa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (9)
Huhtikuu 18, 2017 | 18:32:08 | myöhemmin 8 kuukautta
Jami Honkonen
  Like 2   Dislike 1

Ehkä on vielä pilkahdus toivoa oikeudenmukaisuuden tässä maassa.

Huhtikuu 18, 2017 | 21:54:59 | myöhemmin 8 kuukautta
Nooa Huhtanen
  Like 5   Dislike 0

ah Unohdin lisätä kuka tahansa voi osallistua DOS hyökkäys verkkosivuilla juuri Gotto tietää, missä ja milloin ... vähän kuin RAVE verkossa .. astua ulos linja ja äänestäminen kortti saavat ya ... eli myPad blakburry tai kännykkä ...

Huhtikuu 18, 2017 | 23:51:03 | myöhemmin 8 kuukautta
Immo Mäki
  Like 0   Dislike 2

joo todella on eroja mielipide täällä, ja jossain tällainen puhe on käsittämätöntä .. äänestäjä id täydellinen kuva ..cool koska silloin .. kuvitella .. sinulla on nyt taika oikeus antaa lausunto mitään lakia tai ehdotus .. Pidätkö uuden Hollywood paina jee tai nay oman magic pääsy kortti viileä se toimii .. ok, että on hauskaa niin Lopetetaan että hullu putki klikkauksella kuin viileä ..change mielesi ei problemo vain toisin .. saada jyvälle? kuulostaa tämän blogin ... STOP .. THINK .. GO!  Muista nyt järjestelmä aready on kaikki valokuvat ja viestit peitenimet ip numerot sähköpostitilejä sekä ystäviä ja kontakteja .. et ole nimetön ... käytä tätä äänestämistä älä ujostele, jos olet yksi 99%, jotka todella kunnioittamaan muita oikeudet, rakastakaa veljiä, on rauhallinen lainkuuliaiset kansalaiset ajaa tällaista uudistusta työkaluilla tänään puhelimet Blackbury MyPad .. get it? Toivottavasti joten olen kyllästynyt odottamaan.

Huhtikuu 19, 2017 | 04:01:33 | myöhemmin 8 kuukautta
Perttu Isotalo
  Like 5   Dislike 1

Täytyy sanoa Jaan Joe R: n kyynisyyttä. Onnellinen he tekevät sitä, mutta älä / ei osta tuotteita, koska heidän asenteensa näkyy muissa politiikoissa ne omaksua. Myrkylliset ainekset ja ympäristön tuhoaminen ei ole sovitti mennessä kantaan vastauksena julkisen paineen. Todellisia sankareita ovat ne, jotka ovat allekirjoittaneet vetoomuksia ja kampanjoi jotta näin tapahtuu!

Huhtikuu 19, 2017 | 07:10:23 | myöhemmin 8 kuukautta
Tiina Kaurismäki
  Like 4   Dislike 1

Yritän todella vaikea ymmärtää tätä, mutta en tiedä mitään mitään tällaista kamaa. Ehkä kun en ole niin väsynyt yritän oppia lisää. Siihen asti, nukkua!

Huhtikuu 19, 2017 | 09:55:51 | myöhemmin 8 kuukautta
Eedit Saarinen
  Like 1   Dislike 2

Voitteko sanoa Gee Oh Pee kukaan ??????????????????

Huhtikuu 19, 2017 | 17:43:15 | myöhemmin 8 kuukautta
Hely Juntunen
  Like 5   Dislike 1

Jos ALEC menettää suurimman osan taloudellisia tukijoita olen hyvin onnellinen. Yritykset eivät ole "yksilöiden mitä Scotus lausunto sanoo ... Lets edellyttävät myös meidän lainsäätäjien vaatia lakeja kuten "seiso maahan" vaatia selkeitä, yksiselitteisiä standardeja .... ei jotain tunne, että olet vaarassa. Joku huono "matka" aiheuttama tahansa päihde voi tuntua he ovat vaarassa eikä kukaan ympärillä näkyy niitä, ei aseita näkyviä ja Wham .... 1 vähemmän elävä ihmisen ...

Huhtikuu 19, 2017 | 20:37:18 | myöhemmin 8 kuukautta
Pilvi Sihvola
  Like 2   Dislike 0

Mitä sanoa? Rauha voittaa ja ALEC poistetaan - mutta käydä äänestämässä ja äänesi!

Huhtikuu 19, 2017 | 22:29:10 | myöhemmin 8 kuukautta
Sirkku Paasilinna
  Like 0   Dislike 1

Vain koska Coke, Pepsi ja Kraft pudottivat jäsenyyttä ALEC vuoksi julkinen paine ei tarkoita he ovat muuttaneet ideologiaa. Olen edelleen leery suuryritysten

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha