Yrittää välttää flunssan? Anna Paljon haleja

Alisa Ahokainen Elokuu 13, 2016 Miscellany 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos Hugs ... Kiitoksia jakamisesta :-) Kiitos ..... Hyvää joulua kaikille :-) Kiitos! Käydä järkeen. Kiitos jakamisesta! Tulee ottaa tämä neuvo :-) Kiitos aikaa ja lähettämistä!

Kieli poskessa nimi tämän julkaisun saattaa merkitä, että olemme jo pro-kotelo, mutta uusi tutkimus osoittaa, että halauksia voi olla ehkäisevä terveyshyötyjä.

Hellä fyysistä kontaktia, ja sosiaalinen tuki sen mukana, on aiemmin osoitettu tehdä meistä tuntuu hyvältä ja vähentää stressiä. Tiedämme myös, että on stressaantunut tekee meistä alttiimpia saamaan sairaita. Joten, tutkijat Carnegie Mellon University vahvistetun nähdä, jos ihmiset, jotka halata usein ovat vastustuskykyisempiä flunssaa.

He halusivat myös nähdä, jos koettu sosiaalinen tuki-jos ihmiset tuntevat tukee heidän ystävilleen ja perheilleen-korreloi paremmin infektioiden vastustuskykyä.

Tutkijat tutkituista 404 tervettä aikuista heidän taajuus haleja ja siitä, kuinka paljon sosiaalista tukea he tuntevat elämässään. Osallistujat sitten tietoisesti altistuneet flunssan virus, ja seurataan karanteenissa.

Sekä osallistujat, jotka kokivat enemmän sosiaalista tukea ja ne, jotka saivat usein halauksia kokenut vähemmän kylmä oireita.

Hugs itse edistää hyvän olon hormoneja, mutta samalla ne ovat indikaattoreita läheiset ihmissuhteet. Niin, hyödyt ei saada sairas ei voi vain olla teko halailu, mutta myös suhteet ihmisten me halata. "Näennäinen suojaava vaikutus haleja voi johtua fyysinen kontakti itse tai halailemassa että käyttäytymiseen indikaattori tukea ja läheisyyttä", sanoo johtava tutkija Sheldon Cohen.

Joko niin, se on syytä antaa oman rakkaansa ylimääräinen purista.

mukaan Magaret Badore, mistä Treehugger

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (2)
Marraskuu 14, 2017 | 18:51:36 | myöhemmin 1 vuosi
Vilma Elomaa
  Like 2   Dislike 1

Hugs ovat suosikkini huumeiden, itse uskon olen auttamattomasti koukussa.

Marraskuu 14, 2017 | 23:00:53 | myöhemmin 1 vuosi
Pirjo Manner
  Like 2   Dislike 2

Kiitos lähettämistä tämän mielenkiintoinen artikkeli. Henkilökohtaisesti & ammattimaisesti tunnen "halauksia" ovat yksi parhaista parantajat, jossa kaksi muuta ovat nauru ja musiikkia. Toivotan kaikille oli terve ja tyytyväinen lomakauden että jatkuu koko uuden vuoden!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha