Ympäristöystävällinen, Native California maisemointi

Elviira Kaurismäki Joulukuu 13, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
hienoa tietää! alkuasukkaat ovat hyvä tapa mennä Kiitos. Thx info! kiva artikkeli, voin sanoa tätä biologi

Minulla oli ystävä kysyä uudelleen maisemointi hänen pihalla kotoperäisten ja kuivuutta sietäviä kasveja, ja vaikka minusta tuntuu ohjata hänet oikeaan suuntaan, minäkin tuntui kuin olisin tiennyt niin monta vaihtoehtoa päältä pääni koska halusin. Tiedän, että laventeli ja salvia ovat suosittuja ja tarvitsevat hyvin vähän vettä, mutta en usko, että he ovat kotoisin; ja tiedän siellä on paljon kauniita, rempseä heinät markkinoilla, mutta ei ole aavistustakaan, mitä heidän nimensä ovat; ja mielestäni artisokat ovat täysin upeita kasveja, mutta en tiedä kuinka paljon vettä he tarvitsevat; joten päätin tehdä tutkimusta ja keksiä joitakin hyviä vaihtoehtoja ympäristöystävällisiä maisemointi täällä Pohjois-Kaliforniassa.

Osoittautuu Tiesin useita kasveja näky, mutta ei nimeltä, jotka ovat kotoisin Kalifornian ja myös kuivuutta kestävien; ja olen oppinut, että artisokat eivät ole kotoisin Kalifornian eikä kuivuutta kestäviä.

Native California Plant Resources:

GrowinNative.com - Kuivuus vastustuskykyisten native California kasveja

Laspilitas.com - Native Kalifornia kasvit

MyNativePlants.com - Resource sivusto ohjelmisto, joka auttaa sinua tai landscaper suunnitella koko telakan paikallisia kasveja, ottaen huomioon, että samassa laitoksessa ehkä pidä teidän edessä ja takapihalla yhtä, koska auringossa, maaperän sisältö ja muut tekijät.

Wildflower.org - Resurssien ja luettelo paikallisia kasveja, ei vain USAssa

Wildflower toimittajat Kaliforniassa

Jaan tämän näkökulman syntyperäinen maisemointi että, "Kuinka äkäpussi ei ole tärkeä sana, pikemminkin elää, kokea ja nauttia elinvoimaisuutta natiivi puutarha sijaan." - MyNativePlants.com

Kuten olen istua minun takapihalla puutarhassa minä kirjoitan tätä, Etsin noin ajatellut vain, jos kaikki nämä upeita kasveja sopii.

-Jocelyn Broyles

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha