Yli 400000 Facebook Käyttäjät "Hate" Lukeminen

Minna Haapakoski Elokuu 3, 2016 Miscellany 0 9
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Massat ovat AASIT!

Yli 400000 Facebookin käyttäjien julkisesti julistavat vihaa lukemasta heidän henkilökohtaisia ​​profiileja, se voi näkyä, että tekniikka on nyt tärkeämpää monille nuorille kuin perustaitoja. Mutta lähempi tarkastelu paljastaa, että tämä vahva mielipide voi olla mitään muuta kuin tulosta epätavallinen kulttuuria "mieleen" ja "vihata" löytyy verkkosivuilla.

Monille Facebookin käyttäjien, yksi kaikkein nautittavaa ominaisuuksista sivusto on "Ryhmät" app. Mikä tahansa Facebook-taju yksilö voi luoda ryhmän juhlia lähes mistä tahansa aiheesta. Yksi mieleenpainuva ryhmä nimeltään "I Will Go Hieman pois tieltäni vaiheeseen, että Crunchy-Looking Leaf" on 412090 jäsentä ja uudempi sivu "Leggingsit EIVÄT ole Housut" on "halunnut", jonka 399845 ihmistä.

Ehkä turhautunut jatkuva puute "pidä" -painiketta Facebookissa, ihmiset usein omistaa ryhmiä tai sivut asioita he vihaavat. On uskomattoman, Facebook-käyttäjät, jotka väittävät vihata pentuja, karkkia ja käsittelyssä.

Mitä järkeä on "I Hate" Facebook-sivu? Blogger Jason Boog päässä GalleyCat viittaa siihen, että lapset luettelo "Vihaan Reading" niiden Facebook-sivut todistaa ystävilleen, että he eivät halua opiskella tai välttää etsivät nörtti. Jokainen, joka napsauttaa kuin painiketta "I Hate" sivulla luultavasti ei oikeastaan ​​vihaa aihe kyseessä. Ironia ei käännä hyvin virtuaalimaailmassa, ja rakastaa "mieleen" ja "vihaa" on vain yksi ilmiö Facebook kulttuuria.

On onneksi paljon "Rakastan lukeminen" sivut Facebookissa, ja yksi heistä on tällä hetkellä 17421 "tykkää." Facebook sukupolvi ei ole menettänyt kosketuksen kirjojen maailmaan - ne vain on kyky ilmaista vahvoja mielipiteitä verkossa - ja kirjoja, pennut ja leggingsit ovat kaikki reilun pelin kritiikkiä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (9)
Marraskuu 22, 2016 | 19:28:28 | myöhemmin 3 kuukautta
Roope Huuskonen
  Like 4   Dislike 0

Miten kukaan voi vihata lukee? huohottaa. miten ne lukea uutisia syötteen? miten ne lukea kommentteja? hmm

Marraskuu 22, 2016 | 20:04:57 | myöhemmin 3 kuukautta
Annikki Isotalo
  Like 4   Dislike 1

Facebook ja vastaavia sivustoja muistuttaa minua liikaa Matala ja epärealistisia lukion kokemus. Kinda like reading ihmiset lehteä - ei Whole Lotta aineen sitä. Älyllisesti aivokuollut. Säälin joku inhoaa lukee koska siinä sinut johdatella ympäri nenä muiden kansojen ja hallitusten ja muuta, että voi vaikuttaa yksi negatiivisella tavalla. Käsite ajattelu itsellesi on tulossa kuolevan laitos ja johtaa tämän maan alas hyvin vaaralliselle tielle. Toivon, että kaikki ei-lukijat siellä odotan että tulevaisuudessa orjat koska et halua koulutettu sanoa oman tulevaisuuden --- BAAAH! BAAAAH!

Marraskuu 22, 2016 | 21:56:12 | myöhemmin 3 kuukautta
Teuvo Ahosilta
  Like 5   Dislike 0

Vain koska tämä artikkeli on niin raivostuttavaa. tämä on niin harhaanjohtava olen sellainen pettynyt sivuston ei ottanut sitä alas ..... Fox News on enemmän totuudenmukainen kuin tämä.

Marraskuu 22, 2016 | 22:53:20 | myöhemmin 3 kuukautta
Sauli Kivi
  Like 1   Dislike 1

Harhaanjohtava otsikko. Juuri mitä oli iso uutinen täällä?

Marraskuu 24, 2016 | 04:36:44 | myöhemmin 3 kuukautta
Anitta Pietilä
  Like 1   Dislike 0

Tämä on naurettavaa tilastotieto. On miljoonia ihmisiä Facebook, tietenkin jotkut ovat menossa pidä käsittelyssä. Olen yllättynyt se ei ole enemmän.

Marraskuu 24, 2016 | 08:44:02 | myöhemmin 3 kuukautta
Hannele Tiihonen
  Like 3   Dislike 2

Rie Rie T: Ei hätää; Olen 77 ja ajatella koko ihmiskunnan on tuomittu. Mielestäni vanhemmat saamme pessimistisempiä saamme - on paljon asioita. Se on meidän luonto ja ehkä tekee meistä pelkää kuolemaa vähemmän. Kukapa haluaa elää maailmassa, joka tulee olemaan niin huono? Varsinkin facebookissa!

Marraskuu 24, 2016 | 10:09:20 | myöhemmin 3 kuukautta
Eliina Korhonen
  Like 4   Dislike 1

Joten jälleen tyhmä keskustelua FB, miten asiat ovat menossa meillä on tarpeeksi app. siellä, että voi lukea sinulle. Niin seuraava sukupolvi on nonreading ja melko hyvin vammaisia ​​tai tyhmiä. Juuri aiheuttaa niin paljon wreaks maantiellä Koska he eivät voineet lukea merkki tai he eivät halua lukea merkki .... LOL

Marraskuu 24, 2016 | 18:37:14 | myöhemmin 3 kuukautta
Tarja Siirala
  Like 5   Dislike 1

Vihaan sataa sivuston paraati, mutta osallistuvat "kyselynä" on samanlainen "DIS / mielesi" facebookissa. Se pyytää sinua tekemään tuomion yksinkertaistettu valintoja, ja paikan päällä asiat ovat usein monimutkaisia ​​ja tärkeitä. Tietenkin se on kaikki osa ilmiö ranting verkossa, mutta miksi kannustaa musta ja valkoinen ei-ajattelu?

Marraskuu 25, 2016 | 02:57:47 | myöhemmin 3 kuukautta
Teemu Tuomela
  Like 0   Dislike 0

Useimmat ihmiset, jotka vihaavat lukeminen on joko oppimisvaikeuksia tai eivät tiedä miten kävellä ja lukea samanaikaisesti tai lukevat vääriä asioita.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha