Yksi väline, on näytettävä tasapainoista elämää

Unto Niinistö Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Toimittajan huomautus: Tämä on asiakkaiden Post Haider Al-Mosawi henkilökohtaisen kasvun Kartta.

Johtava tasapainoista elämää pidetään yleensä valoa tunnelin päässä. Me vakuuttaa itsellemme, että kun meillä on työtä hallinnassa, voimme sitten tehdä aikaa perhe, terveys ja harrastukset.

Mutta katsotaanpa katsomaan lähestymistapa elämään ja henkilökohtaisen kasvun, jonka avulla voit päästä johtamaan tasapainoista elämää tänään.

Why You Need Balance tänään

Ennen kuin voimme tarkastella, miten voit saavuttaa tasapaino, on tärkeää tietää, miksi sinun täytyy olla tasapainossa elämäsi ensiksi.

1- jokainen elämä Area on Tärkeää: Kuvittele unohtamatta terveydelle yhden vuoden, kun voit keskittyä työhösi. Tulet kärsiä tästä päätöksestä kyseisenä vuonna ja tulevina vuosina. Itse asiassa, pelkästään tämä ratkaisu voi rajoittaa useita vuosia olet todennäköisesti elää jälkeen. Se saattaa olla ankara tapa ilmaista asia, mutta tiedät sen olevan totta.

2- Life alueet tukevat toisiaan: ajatukseen, että jokainen elämä alue on lokeroitu, eikä sillä ole vaikutusta muilla elämän aloilla on totta ja äärimmäisen vahingollista elämäsi menestys. Voit edetä urallasi ottaa hyviä sosiaalisia yhteyksiä ja voit parantaa perhe-elämän ottaa hyvää terveyttä ja elinvoimaa. Kaikki elämä ovat yhteydessä, ja jos laiminlyö jotkut elämän alueet, voisit olla sabotoi menestys halutaan saavuttaa alueella olet keskittyen.

3- Ongelmia Yhdellä alueella voi johtua Muut alueet: Jos olet koskaan yrittänyt tulla tuottavampia yrittämällä motivoida itseäsi, vain epäonnistua surkeasti, niin ymmärrätte varmaan tämän kohdan. Tosiasia on, että tuottava työssä ei ehkä ole mitään tekemistä työsi. Se voisi hyvin johtua terveysongelma. Voit yrittää kaikin tuottavuutta kärki ja temppu jokaisessa kirja, mutta jos laiminlyödä oman terveyden, et voi voittaa rajoitukset sinulla on.

4- Jos emme hallinnoida Life alueet, Emme ole Ohjaus: Yksi tärkeimmistä syistä, miksi me koemme stressiä elämässä on koska mielestämme meillä ei ole valvoa elämäämme. Ja laiminlyömällä mitään elämää alueella, me luovumme että valvonta. Mielestämme on jotain elämässämme että emme kiinnitetään huomiota eikä hallita kunnolla. Tämä stressi voi tuoda happaman maun koko elämämme.

5- o täytyy laittaa onnen Hold: Meillä on hyvin yksinkertainen valinta elämässä. Voimme joko kokemus onnea tänään, tai lykätä onnemme jonkin aikaa määrittelemättömään tulevaisuuteen. Välttämällä tasapaino tänään, me viivästyttää oman onnen. Tämä ei tarvitse olla kyse. Voimme alkaa nauttia elämäämme tänään viipymättä!

Käytä Henkilökohtainen kasvu Kartta

Nyt kun tiedät olet epätoivoinen tarve tasapaino elämässäsi tänään, katsotaanpa miten Henkilökohtainen kasvu Kartta voi auttaa.

Ajatuksena Henkilökohtainen kasvu Kartta on hyvin yksinkertainen: sinun täytyy olla tietoinen kaikista elämän aloilla, ja edetä jokainen heistä joka päivä, ja säännöllisesti.

Vaikka meillä on ehkä vaikeuksia saavuttaa elämän tasapaino kaikki nämä vuodet, mutta outoa on, emme tiedä mitä olemme yrittäneet tasapainottaa. Onko se toimii ja perheen yhteistä aikaa? Mutta entä terveyteemme? Ja miten meidän harrastuksia? Ja jos ei maailman rauhaa sopii kaiken tämän?

Henkilökohtainen kasvu Kartta tunnustaa seitsemän elämän alueilla, jotka muodostavat elämämme. Voit nähdä nämä elämän aloilla luokassa, missä voimme toimintaamme ja tavoitteita. Elämän alueet ovat:

 Hengellinen
 Henkinen
 Psykologinen
 Sosiaalinen
 Ammatillinen
 Vapaa-ajan
 Fyysinen

Jos olet kamppailee tasapainoa ainoastaan ​​kaksi elämää alueilla, saatat yllättyä tietää, että jongleerausta seitsemän elämä alueilla on itse asiassa helpompaa.

Miksi? Koska nämä elämän alueet ovat tarkempia määrittelemään oman todellisia tarpeita elämässä, unohtamatta tärkeitä yksityiskohtia. Jos luulit, että saldo on vain noin työ ja perheen yhteistä aikaa, niin olit sivuuttaa hengellinen, henkinen, psykologinen, virkistys- ja fyysiset tarpeet. Se ei ole todellinen tasapaino, on se?

Ottaa tarkempi käsitys tarpeisiisi ihmisenä avulla voit täyttää nämä tarpeet unohtamatta mitään, on sinulle tärkeää.

Käyttämällä Henkilökohtainen kasvu Kartta

Siellä on paljon mainita siitä, miten Henkilökohtainen kasvu Kartta olisi käytettävä mahdollisimman tehokkaasti. Nyt käyttää näitä 3 helppoa vaihetta, jotta voit saavuttaa tuloksia immediatelyh:

1- Listaa kaikki toiminnot, joita voit tehdä etukäteen jokaisen elämään ala: Eli, aloita Spiritual. Mitä voit tehdä etukäteen elämäsi alalla henkisyys? Lue erityinen kirja henkisyys? Mietiskellä? Rukoilla? Puhu henkinen opettaja tiedät? Liity kampanjaan edistää maailmanrauhaa? Listaa kaikki vaihtoehdot avoinna sinulle tällä alalla. Olla mahdollisimman tarkka, sitten siirtyä joka toinen ala kirjoittaa vastaava luettelo.

2- Harkitse toiminta ulottuvat useilla elämän alueilla: Tässä on valta Henkilökohtainen kasvu Kartta on todella tuntui. Voit tyydyttää useita tarpeita läpi yhden toimintaa. Esimerkiksi sen sijaan, että harjoitus kuntosalilla, pelata jalkapalloa kavereiden kanssa. Tämä edistää oman Sosiaali-, Vapaa ja fyysinen elämä alueilla kaikki kerralla! Ole luova keksimään tapoja, joilla voit edistää useita elämän alueita samanaikaisesti.

3- Valitse toiminta haluat suorittaa elinkaaren kunkin alueen: Valitse vaihtoehtoja, joilla voit hakea tänään edellä mainitut luettelot. Varmista, että olet kattaa kaikki elämän alueet!

Ei ole väliä kuinka pieni toiminta on, kunhan etenevät kunkin elämän alueella, olet edistymme ja kokea tietty tasapaino elämässäsi. Olet saamassa hallita elämääsi ja täyttää kaikki tarpeet.

Kanssa Henkilökohtainen kasvu Kartta, huomaat, että tunneli olet asunut on oman päätöksenteon ja voit alkaa elää valossa ja johtava tasapainoista elämää tänään.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha