YK vaatii enemmän, paremmin koulutettuja Kätilöt

Suvi Leppänen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kätilön Virta Kiitos artikkeli.

Tutkimuksessa pitäisi yllättää harvat naisten terveyden asianajo yhteisö, Yhdistyneet Kansakunnat vaati "enemmän ja paremmin koulutettuja" kätilöt käsitellä äitien ja lasten kuolleisuutta kriisi, joka vaikuttaa monissa kehitysmaissa, erityisesti Afrikassa.

"Olemme nyt ymmärtäneet, että on olemassa valtava potentiaali käsissä kätilöt, jota ei hyödynnetä. He voivat tehdä paljon enemmän kuin antaa vauvoille. Ne voivat tarjota terveyspalvelut ", sanoi Vincent Fauveau, lääkäri, joka koordinoi YK: n väestörahaston rahaston 58 maata koskeva tutkimus.

Kätilöt, jotka eivät työtä kehitysmaissa usein valtava työmäärä, joskus käsittely 10-15 toimitusten päivässä. Kätilöt pitäisi oikeastaan ​​vain puuttua 1-2 toimitukset päivä, YK: n mukaan, sekä varmistettava, että kätilöillä eivät kärsi äärimmäisen ylitöistä ja varmistaa, että äidit ja imeväisten saavat riittävän hoidon.

Mukaan Ros Davies, toimitusjohtaja naisten ja lapset ensin, kirjallisesti pala Guardian,
"Ei ole riittävästi kätilöt, joten henkilökunta työskentelemään pitkiä päiviä ja on muutaman taukoja. Lisäksi ne käsittelevät kuoleman jälkeen kuoleman äitien ja vauvojen - erittäin emotionaalinen kokemus. Sairaalan henkilökunta raportti he kärsivät stressiä ja väsymystä tällaisesta säälimätön työmäärä, joka on kasvanut kahden tai kolmen viime vuoden aikana hallituksen politiikan alkoi ajaa kaikkien naisten synnyttää terveysalan laitoksissa, vaikka tarjonta sairaalapaikkojen, lääkkeiden ja henkilökunta ei ole pysynyt. "

Nämä ehdot selvästi tarvitse muuttaa, jos kätilöt ovat menossa etsimään työpaikkoja kehitysmaissa ja jos niiden pyrkimykset alentaa hintoja äitien ja lapsikuolleisuus on oltava ollenkaan onnistunut. Kuten YK sanoi, tämä tarkoittaa rekrytointi ja tukea kätilöt tehokkaammin, varmista, että ne eivät ole uupunut ja masentunut, ja että heillä on tarvittavat työkalut suorittaa työnsä asianmukaisesti. Vaikka, kuten Fauveau huomautti, tämä on "pitkän aikavälin strategia," ei nopeasti vallankumousta, se on rohkaisevaa nähdä YK niin selvästi tunnustetaan kätilöiden arvo.

  Like 0   Dislike 0
Seuraava artikkeli Vaaraton Auton Pranks
Kommentit (8)
Toukokuu 13, 2017 | 19:08:36 | myöhemmin 9 kuukautta
Marja Hakkarainen
  Like 2   Dislike 2

Naiset on avustaa muita naisia ​​toimituksen vauvoille vuosisatoja ilman muodollista koulutusta nykyajan mielessä ja mikä tärkeintä, ilman häiriöitä niin kutsutut asiantuntijat. Naisten terveydenhuolto on paras hoitaa muita naisia, koska naiset tietävät naisten paras.

Toukokuu 13, 2017 | 19:26:40 | myöhemmin 9 kuukautta
Heta Suutari
  Like 0   Dislike 2

Kätilöt ovat arvostettu osa lisääntymisterveyteen yhteisö, ja on jo aikakin JOKU tajusi, että! Valitettavasti, vaikka tässä piirikunnassa, kätilöt ovat usein ajettu pois sairaanhoidon järjestelmän kovassa väärinkäytöksiä vakuutusten hinnat. Sairaala seuraavan läänin yli meiltä käytetään on kätilöiden ja jopa kaappiin syntymän keskus, mutta he saivat karkotettiin väärinkäytöksiä hinnat on jacked. Sairaala pohjimmiltaan "heitti ulos" kätilöt, mutta heillä oli paljon rahaa uudistaa birthing keskus ja kehuskella miten kukin huone oli kirsikka panelointi ja hiustenkuivaaja kylpyhuoneessa. Mitä nainen työvoiman aikoo antaa rotan perse noin hiustenkuivaaja ?! Kätilöt arvokasta hoito naisille, ei vain synnytyksen apua ja äitiyshuollon, mutta myös wellness tentit, syntyvyyden tiedot, ja yksinkertainen inhimillinen kosketus. Meidän täytyy nähdä niitä lisää, ei vain kehitysmaissa, vaan kaikkialla maailmassa.

Toukokuu 13, 2017 | 20:46:12 | myöhemmin 9 kuukautta
Milla Tuomioja
  Like 2   Dislike 2

Se on laitonta useissa valtioissa harjoitella kätilöiden vaikka terveydenhoidon ja sen saatavuuden leikataan toistaiseksi takaisin.

Toukokuu 14, 2017 | 03:33:42 | myöhemmin 9 kuukautta
Terhi Ahola
  Like 1   Dislike 2

toinen asia: foolihappo ehkäisee sikiövaurioita. Olen oppinut, että kantapään kautta.

Toukokuu 14, 2017 | 09:50:41 | myöhemmin 9 kuukautta
Mette Kankkunen
  Like 1   Dislike 0

â € œWe ovat nyt huomanneet, että on olemassa valtava potentiaali käsissä kätilöt, jota ei hyödynnetä. He voivat tehdä paljon enemmän kuin antaa vauvoille. Ne voivat tarjota terveyspalveluja, â € sanoi Vincent Fauveau, lääkäri, joka koordinoi YK: n väestörahaston perus € ™ s 58 maata koskeva tutkimus. NYT? olet nyt huomanneet tämän? ja siellä oli TUTKIMUS tehdä tämän? ovat he suorittavat idiootteja ?????? mikseivät he vain kysyä ensimmäinen nainen he juoksivat ja käyttää rahaa jotain hyödyllistä ... sanoa, kuten syntyvyyden, koulutus, terveydenhuolto? verinen idiootit! Olen todella epätoivon ihmiskunnalle ...

Toukokuu 14, 2017 | 14:20:07 | myöhemmin 9 kuukautta
Taito Leppänen
  Like 2   Dislike 2

Olen samaa mieltä kanssasi armon mitään auttaa ylläpitämään tai tallentaa elämä on kunniallinen asia. Parhain terveisin

Toukokuu 14, 2017 | 22:37:47 | myöhemmin 9 kuukautta
Kari Aartoma
  Like 4   Dislike 1

Parempi ravinto auttaa useimmissa terveydenhuollon kysymyksistä - paitsi raskaus. Eklampsia voidaan estää 60 grammaa päivässä proteiinia äidille. C-vitamiinin runsas määrä vahvistaa immuunijärjestelmää. Ehkäisy on varmasti halvempaa kuin ei-toivottuja lapsia.

Toukokuu 15, 2017 | 00:14:16 | myöhemmin 9 kuukautta
Jami Isotalo
  Like 4   Dislike 0

Jos naiset syötetään oikein he luultavasti tarvitsevat paljon vähemmän apua. Tarvitaan yleinen ruoka ohjelma, joka varmistaa hyvän terveyden äitien ja ne on hieno jopa pienellä apua lapsen syntymästä. Voi poliitikot tehdä mitään? Ei ne eivät voi elintarvikkeiden heittää mereen on parempi kuin myydään halvalla pitää katteiden ja voittojen osakkeenomistajille. Päättely johtaa ei taustatukea niiden poliittisten futuurit ja tavoitteita.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha