Will Yhdysvaltain BKT Hyötyä helmikuun menot ja tuotot?

Lahja Huuskonen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kulutuksen Yhdysvalloissa on kasvanut vaatimaton vauhtia, ja helmikuussa, amerikkalaiset menoja kasvoi eniten kolmessa kuukaudessa. Sisältämät tiedot kauppaministeriön henkilökohtaisten tulojen ja kustannuksia raportti osoitti, että henkilökohtaiseen kulutukseen - joka sisältää menot tuotteet vaihtelevat kenkiä polttoöljyä - nousi 0,3 prosenttia viime kuussa. Tämä pieni voitto seuraa tammikuun jopa pienempi 0,2 prosentin nousu, joka itse oli vaatimattomampaa odotettua; Perjantain raportissa alaspäin tarkistettu tammikuun voitto 0,4 prosenttia. Vaikka koko helmikuun kulutuksen kasvu ei viittaa siihen, että kylmä sää että vaivannut suuressa osassa maata tämän vuoden alussa on löystynyt sen kylmä otettaan Yhdysvaltain talouden menot on yleisesti ottaen edelleen melko pehmeä.

"Vauhti on siirtymässä korkeampi," TD Securities varajohtaja Yhdysvaltojen tutkimus- ja strategia, Millan Mulraine, kertoi Bloomberg. "Se on menossa oikeaan suuntaan, vaikka lähdemme alapohja kuin muuten olisi ajateltu." Kylmä sää ei ole vain laittaa kulutuksen alhaisella lähtökohta 2014, mutta myös vaikea taloustieteilijät ymmärtää taustalla kulutuksen trendejä.

Lähes yhtä tärkeitä kuin koko kulutuksen luku on mitä talouden aloilla ajoi kotitalouksien menoista. Tammikuussa sairauskulut osuus oli yli puolet kuukauden menojen kasvua, todennäköisesti koska useat amerikkalaiset maksoivat palkkioita politiikan ostettu Edullinen Care Act vakuutus markkinapaikkoja. Ne vakuutuksia tuli voimaan 1. tammikuuta "Ne ihmiset, jotka nyt kuuluvat Medicaid ensimmäistä kertaa tai jotka ovat äskettäin sopinut oma politiikka ovat alkaneet kuluttaa lääkäripalvelut," Capital Economics ekonomisti Paul Dales sanoi huomautuksen asiakkaille, saadaan Wall Street Journal.

Helmikuussa palvelujen osuus että suurin osa kokonaisrahoitusta kasvu, nousevat 0,3 prosenttia, kun taas menot tavaroista nousi vain 0,1 prosenttia. Jälleen amerikkalaiset "menojen lisäämistä palveluista oli todennäköisesti vauhditti terveydenhuollon palvelut ja apuohjelmat, kuten lämpöä.

Vahva kulutus on välttämätöntä elpymisen Yhdysvaltain talouden. Kulutuksen osuus on noin 70 prosenttia bruttokansantuotteesta Yhdysvalloissa, ja koska valtion ja yritysten menot pitkälti pysynyt pysyi heikkona vuonna 2013, talous riippui vielä kotitalouksien ostoista polttoaineen kasvua. Ekonomistit, kaikki tärkeä kysymys on, jos kulutuksen kehityskaari on menossa tänä vuonna. Kaiken kulutuksen kiihtyi kuuden viimeisen kuukauden viime vuonna; neljännellä neljänneksellä, kulutuksen - hengetön mukaan mitään merkittävää tulojen kasvu - nousi 3,3 prosenttia, kuittaamalla 12,8 prosentin lasku julkisia menoja ja työntämällä vuotuinen kokonaistuotannon kasvu 2,6 prosenttia kaudeksi. Sen kasvu oli suurin neljännesvuosittain voitto kirjataan koska sulkeminen kolmen kuukauden 2010.

Mutta menot teki hitaasti vuodenvaihteessa, kehotukset keinottelu siitä kylmä sää oli ainoa syyllinen taantumasta. Hidastuminen oli merkittävä tarpeeksi Barclays analyytikot voivat alentaa ennuste ensimmäisen neljänneksen BKT: n kasvu 2,4 prosentista 2 prosenttiin. Silti rohkaisevia merkkejä talouden ovat piipahti viime talouden raporteissa. Kauppaministeriön vähittäismyynti kuva oli samanlainen todellisuutta perjantain henkilökohtaiset tulot ja menot tiedot; ensimmäistä kertaa kolmeen kuukauteen vähittäismyynti kasvoi kuukausi-over-kuukauden perusteella, sen sijaan vähenee, lähettämistä 0,3 prosentin voitto. Lisäksi Yhdysvaltain työnantajat lisätään 175000 työpaikkaa payrolls viime kuussa, ekonomistit - ja amerikkalainen yleisö - annettiin näyttöä siitä, että talous ei saa luodaan työpaikkoja taantumaa edeltävälle tasolle, mutta "jalansijaa" työttömyyteen tehdään. Kuitenkin edelleen parantamisen työmarkkinoilla ja voitot palkat tarvitaan ylläpitämään kulutuksen kasvuna tasoilla; varastot ovat kasvaneet ja kodin arvot vain auttaa tietyn alan Yhdysvaltain väestöstä.

Tulot nousikin viime kuussa, eli kuluttajat oli enemmän varoja kattamaan ostoksensa; on vain niin paljon menoja, että kuluttajat voivat rahoittaa säästöistä. Säätämisen jälkeen inflaatiota, käytettävissä olevat tulot - tai rahaa jäljellä verojen jälkeen - nousi 0,3 prosenttia, yhteensovitus tammikuun kasvua. Palkat hyppäsi 0,2 prosenttia nousun jälkeen 0,3 prosenttia edellisestä kuukaudesta.

Palkat korotukset ovat käynnissä kaukana heidän kriisiä edeltäneelle tasolle. Kuten Paul Krugman totesi 12 maaliskuu lausunnon pala New York Times, vaikka viimeisin työpaikkoja raportti kertoi, että palkat olivat kiihtyi helmikuussa, että voitto johtui ns lumi työpaikkoja. Vedoten raportin Goldman Sachs, Krugman selitti, että keskimääräinen tuntipalkka yleensä piikki jälkeen oikeinkirjoituksen kylmä sää, koska työntekijöiden idled huonon sään yleensä tuotannon työntekijät, jotka maksetaan vähemmän kuin palkansaajat. Tämä tarkoittaa, että keskimääräinen työntekijä luminen kuukautta yleensä paremmin koulutettuja ja paremmin palkattua kuin normaalissa kuukautta, ja hypätä mitattu palkkojen on tilastollinen artefakti, ei merkki tiukka työmarkkinoilla. Tosiasia kuitenkin on, että palkankorotukset pysyvät pieninä. Mutta kun kongressi, presidentti Barack Obama, ja taloustieteilijät kiistelevät, onko vähimmäispalkka olisi kumottava, enemmän työpaikkoja, korkeammat asuntojen hinnat ja vahva pääoman palautukset ovat antaneet kuluttajille enemmän rahaa, ja kotitalouksien varallisuuden kasvoi $ 2.95 biljoonaa neljännen neljänneksen tallentaa $ 80.7 biljoonaa tietojen mukaan Federal Reserve.

Kauppaministeriön henkilökohtaisia ​​menoja metristä, sekä täydentäviä säästöt mittaus, ovat hyvin osoitus terveyden Yhdysvaltain talouteen. Personal Finance, vanha sanonta menee: se ei ole mitä, mutta mitä pidät. Vaikka tämä voi olla hyviä neuvoja, usein mikä on hyväksi yksittäisille - eli säästö - ei ehkä niin hyvä taloudelle. Säästämisaste oli 4,3 prosenttia helmikuussa, ylös 4,2 prosenttia edellisestä kuukaudesta. Tällä tasolla, amerikkalaiset Säästät lähes yhtä paljon kuin he tekivät run-up finanssikriisin. Vuosien 2005 ja 2007, vuotuinen korko keskimäärin 3 prosenttia, kun nousee peräti 11 prosenttia vuoden presidentti Ronald Reaganin ensimmäinen presidenttikauden.

Ekonomistit uskovat, että patoutunutta kysyntää kuluttajille, joiden tyypillinen kulutustottumuksista olivat suistui kylmä sää, joka pikakäynnistys talouskasvua tänä vuonna. Mutta se, että toimenpide on yleistä inflaatiota livahtaa helmikuussa viittaa siihen, että kuluttajien kysyntä on edelleen melko heikko. Yhdessä suurin työllisyyden, hintavakaus on yksi USA: n kaksi toimeksiantoja, ja päättäjät, jotka ovat odottaneet hinnoittelu valita, todennäköisesti huolissaan alhainen inflaatio. Kun osoittaa joitakin merkkejä vakauttaminen, hintaindeksi henkilökohtaiseen kulutusmenot, Fedin ensisijainen mittari inflaation, nousi kausitasoitettu 0,1 prosenttia helmikuussa, on kuukausi-over-kuukauden perusteella, ja 0,9 prosenttia vuoden yli vuoden perusteella.

Fed virkamiehet ovat jo ilmoittaneet, että ne ovat huolissaan alhainen inflaatio. Viime viikon kokouksessa Free Open Market Committee - jonka tehtävänä on valvoa kansakunnan avomarkkinaoperaatiot - Puheenjohtaja Janet Yellen sanoi päättäjien "on täysin sitoutunut 2 prosentin inflaatiotavoitteen, emmekä halua alittaa inflaation pitkään ajan. "Samaan aikaan, Federal Reserve Bank of Atlanta presidentti Dennis Lockhart sanoi tiistaina, että jatkuva alhainen inflaatio" voisi hyvin olla merkki hieman olennainen heikkous talouteen. "

Viime vuoden alussa kävi selväksi, että Amerikkalaiset kuluttajat ovat pitäneet ostot rajoittuu välittömiin välttämättömyystarvikkeita kuin luottamus talouteen, ja talouden kykyä luoda tarpeeksi työpaikkoja täyttämään jättämää aukkoa lama, pysyi heikkona. Myöhemmin vuoden aikana, parempi työllisyys voittoja yhdistettynä kasvavaan kotitalouksien varallisuuden osakemarkkinoilla ralli ja parantaa kiinteistöjen arvojen, laita merkittävä määrä korkeamman tulotason amerikkalaiset pystyivät lisäämään menot. Mutta kun kokonaiskuva kulutusta on ollut yksi parannus, lähempää paljastaa enemmän ristiriitaisia ​​indikaattoreita terveydestä amerikkalainen kuluttaja, erityisesti pitkin sosioekonomiset linjat.

Lisää Wall St. lunttilappu:

  • Onko Dow Jones Industrial Average harjannostajaisia?
  • Vähimmäispalkka vaellus: raportti osoittaa Naiset hyötyisivät Lisää
  • Neljäs neljänneksen BKT Versio Näyttää Yhdysvaltain talous jatkaa Sub-Par Recovery
  • Tässä syy hallitus haluaa Inflaatio

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha