Will "Lucy" takoa "Herculesin Weekend Box Office?

Atro Häkkinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc


Toimintaelokuva välienselvittely tullaan käydään lipputulot tänä viikonloppuna vapauttamaan molemmat Scarlett Johansson Lucy ja Dwayne Johnsonin Hercules. Molemmat elokuvat tekevät debyyttinsä yli 3000 teattereita, mutta pre-release seuranta on jo osoittaa, että Lucy tulee ulos voittaja.

Lucy, ohjannut Luc Besson, seuraa nainen, joka löytää itsensä kehittämiseen yli-inhimillisiä ominaisuuksia jälkeen lääkkeen väkisin siirretty hänen kehon väkijoukko alkaa vuotaa hänen järjestelmään. Lääke antaa hänelle kyky käyttää enemmän kuin "keskimäärin" 10 prosenttia hänen aivojen kapasiteettia, joka osoittautuu hyödylliseksi, kun hän etsii kostaa hänen hyökkääjät. Besson on runsaasti kokemusta luoda elokuvia vahva naishahmoja, hänen menneisyyden töitä kuten La Femme Nikita ja Professional. Elokuva, myös pääosissa Morgan Freeman, maksaa raportoitiin $ 40 miljoonaa tuottaa ja kohti Box Office Mojo, odotetaan se vetää vähintään noin $ 30 miljoonaa jotkut ennustaa se saattaa kivuta $ 40 miljoonaa euroa.

Tämä voisi olla suuri osa, koska elokuvan raskas edistäminen, joka Amped jopa juonittelua piirtämään yleisöille. Elokuva sai myös melko kunnollinen arvosteluja, jossa 67 prosenttia tuore luokitus Rotten Tomatoes. Puhumattakaan, elokuvan julkaisu nostivat pari viikkoa ennen sen alkuperäisen elokuu jona se olis taisteli myyntihittejä kuten Guardians of the Galaxy ja Teenage Mutant Turtles. Uusi Julkaisupäivä päivä voi auttaa se kolhi Apinoiden planeetan vallankumous ulos kahden viikon nousun sisään kärkipaikan lipputulot ja suorittaa yhtä hyvin kansainvälisesti.

Samaan aikaan, Hercules, Brett Ratner ensimmäinen ohjaajan vuoro vuodesta 2011, on valmis tulla toiseksi. Elokuva mukauttaminen Radical Comics tarina tähdet harrastaja Johnson kuten Kreikan jumala, taistelevat ahdistava sotapäällikkö. Vaikka se oli samalla tarkistetaan, tuloksella 69 prosenttia Rotten Tomatoes, leffa on vain ennustetaan tehdä noin $ 22 miljoonaa euroa sen avaamisen viikonloppuna - melko pettymys hahmo, varsinkin kun se oli ilmoittanut budjetti $ 100 miljoonaa euroa. Tämä voi vain olla kysymys yleisöille väsynyt tarina, varsinkin kun me juuri nähnyt Kellan Lutz ottaa roolin Legend of Hercules tammikuun alussa.

Avaa myös tänä viikonloppuna on Rob Reiner Ja niin se menee, pääosissa Diane Keaton ja Michael Douglas. Elokuva avaa noin 1800 teattereissa ja voisi mahdollisesti tulla päästä viiden parhaan lipputulot kanssa ennustettu $ 8 miljoonaa brutto.

Kaksi korkean profiilin elokuviin tekevät myös debyyttinsä erikoisuus lipputulot. Woody Allenin Magic Moonlight, pääosissa Colin Firth ja Emma Stone, tullaan julkaisemaan seitsemäntoista teattereissa valitse kaupungeissa, kuten New York, Los Angeles, Chicago ja Washington, DC Samaan aikaan, Anton Corbijn trilleri Most Wanted Man, perustuu kirjan John le Carre ja pääosissa Rachel McAdams ja myöhään näyttelijä Phillip Seymour Hoffman, on avautumassa 360 toimipisteessä eri markkinoilla.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha