Will liittovaltion työntekijät saavat Takautuva maksaa?

Gideon Ruuth Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 3 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Nykyinen hallitus shutdown on jatkunut viikonloppuna, talon republikaanien omistusosuus menojen lasku päähän presidentti Obaman ja Obamacare. Tämän taloudellisen pattitilanne tulee lomauttaa valtava kimpale Yhdysvaltain hallituksen työntekijöitä. Mutta keskipäivällä lauantaina molemminpuolisen Bill läpäisi parlamentin, joka lupaa nämä 800000 työntekijät loppuun takaisin palkan.

Mukaan Washington Times, Bill - esittämä edustajien James P. Moran ja Frank Wolf - hyväksyttiin ilman opposition 407-0 äänestää, mahdollisesti joten se ainoa asia edustajat ovat voineet sopia tapahtumat.

Seuraavaksi lasku johtaa senaatin käsiteltäväksi, jos se todennäköisesti tapahtuu, jos historia on uskominen - työntekijöille maksettiin aikana pari seisokkien vuosina 1995 ja 1996.

Valkoinen talo, mukaan Washington Times, on uhannut upottaa periaatteessa kaikki sammutuksen laskut ohi republikaanipuolueen, itsepintainen että he eivät käsitellä keskeytetty hallituksen toiminto pala palalta. Useita laskuja ehdottaman parlamenttia senaatin ovat keskittyneet rahoitusta tietyn palvelun peruuttaa shutdown ilman todella päättyy koko shutdown.

"Ei ole väliä kuinka monta puree republikaanit ottaa Apple on vain yksi lasku, joka varmistaa, että jokainen liittovaltion prioriteetti täyttyy - senaatin lakiesityksen, joka täysin uudelleen liittohallitus", sanoi Harry Reid.

Washington Times raportoi, että House Speaker John A. Boehner kiittää ponnisteluja molempien osapuolten varmistamiseksi "oikeudenmukaisuutta 800000 liittovaltion työntekijöiden loukkaantunut tämä shutdown."

Hän kuitenkin jatkaa vaatia jotain tehdä "noin 800000 työpaikkaa tuhotaan presidentin terveydenhuollon laki. Siksi republikaanit työskentelevät joka päivä uudelleen hallituksen ja ylläpitää oikeudenmukaisuutta kaikille. "

Kuitenkin Valkoinen talo julkisesti tuetut liittovaltion työntekijöiden lasku, signalointi, että tällä alalla ainakin he näkivät ei tarvitse lujana. Kun kulkua Bill senaatin, ainoa jäljellä oleva kysymys on, kun molemmat osapuolet tulevat jonkinlaiseen sopimukseen, ja kyseiset työntekijät voivat palata töihin.

Älä Miss: 5 Vital toimiin suojellakseen oman talouden Government seisokit.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Ura Vaihda vinkkejä
Seuraava artikkeli Jos Rupert Murdoch eroamaan?
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha