Will Hevoset Lopeta tapetaan New Jersey? Se on jopa Chris Christie

Elsi Lahti Elokuu 10, 2016 Miscellany 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Osoitteessa: Tule NJ voit auttaa hevosten oman valtion. Iso no teurastamoihin!

Äänin 35-4, Bill kielletään teurastus hevosten ihmisravinnoksi läpäissyt New Jersey senaatti 25. kesäkuuta on nyt New Jersey kuvernööri Chris Christie hyväksymään sen.

Joku saattaa haluta kuunnella kuka haluaa hänen tehdä oikein.

20-vuotias Jessica Springsteen on yksi signees kirjeen kehottaen Christie allekirjoittamaan anti-hevonen teurastus Bill, sanoo Asbury Park Press. Sanoi Jessica Springsteen kirjeessä, joka julkaistiin kautta American Society for ehkäisemistä eläinsuojelu:

"Olen viettänyt elämäni hevoset ja he ovat kumppaneitamme ja seuralaisia. Uskon, että hevoset ansaitsevat kohdeltava kunnioittavasti, ja heidän elämänsä ei pitäisi päättyä kauhut teurastamoon. "

Maapäivien on jo läpäissyt identtinen lasku, A2023, äänin 75-3.

Molemmat laskut ei ainoastaan ​​kieltää teurastus hevosten ja myymällä sen ihmisravinnoksi New Jerseyssä, mutta myös kieltää kuljettavat hevoset, jotka on teurastettava valtion kautta. Alle Bill, joku "tietoisesti teurastaa, myy tai vaihtokaupat hevonen ihmisravinnoksi" joutuisi häiriökäyttäytymistä henkilöä rikoksesta ja riski sakotetaan jopa $ 100 saada 30 päivää vankeutta, sekä siviili- palkkiot välillä $ 500- $ 1000 kunkin hevosen teurastettu tai kunkin ruhon myydä ihmisravinnoksi.

Koska Asbury Park Press toteaa, ei ole hevonen teurastamoja nyt Yhdysvaltojen jälkeen kongressin eliminoitu rahoitusta Department of Agriculture tarkastajien vuonna 2006. Vuonna 1980 oli noin kymmenkunta hevonen teurastamoissa Yhdysvalloissa

Kannattajat Bill huomauttaa New Jersey on tällä hetkellä "suuri valtimo" lähettää hevosia Kanadaan kuolemaan; hevoset lähetetään myös teurastamoihin Meksikossa.

Vuonna Asbury Park Press, New Jersey Farm Bureau tutkimus yhdistää Ed Wengryn vastustaa lasku, väittäen että yksi "tahattomia seurauksia" sammumisen teurastamojen on, että "vanhempi, toivottuja hevoset luovutaan ja että epämiellyttävä elämää joillekin hevosille ollaan pitkittynyt. "Mutta Kathleen Schatzmann, valtion johtaja Humane Society, korostaa, että kun Kalifornia läpäissyt hevonen teurastus kielto vuonna 1998, ei ollut kasvua julmuus tapauksissa. Todellakin, New Jersey on "julmuutta säädökset, jotka suojaavat meidän hevoset, joten he eivät voi nähdä nälkää heitä, he eivät voi luopua heille:" Schatzmann sanoi.

Christie, joka ei ole ilmoittanut, jos hän voisi allekirjoittaa laskun, on vasta syyskuussa 24 päättää.

Kun lakiehdotus senaatti, senaattori Raymond J. Lesniak, demokraatti, kertoi NJ.com että hän oli "ylpeä" että New Jersey on "tulossa inhimillinen pääoman maailmassa." Se on jopa Christie nyt todistaa tämän.

Koska Asbury Park Press quips, kun kuvernööri "ei näytä tekemään hänen musiikillinen sankari Bruce Springsteen onnellinen", hän on nyt "mahdollisuus tehdä vaikutuksen" Boss tytär. Mutta tulee hän?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (6)
Elokuu 12, 2017 | 19:18:29 | myöhemmin 1 vuosi
Tyyne Seppä
  Like 3   Dislike 2

Tule Kuvernööri Christie, tehdä oikein kansan NJ. Olet nousi kamala republikaanisen puolueen ennen vuoksi kansalaisten NJ, oikealla asialla ihmisille oman valtion on paljon tärkeämpää kuin myötäillä idiootti ideologian ne, jotka eivät välitä kansalaisten he valittiin edustamaan ja huolehtia. Yhdysvaltain kansalaiset kaikista muista valtion valvoo sinua ja miten ihana olet tukenut ja huolehdit ihmisten sijaan tyhmä murenevan republikaanipuolueen, että olisi "minkäänlaista RYHMÄN EI" ne ovat osoittautuneet yhä ne vain välitä rahasta, ei ihmiset.

Elokuu 12, 2017 | 19:53:46 | myöhemmin 1 vuosi
Saimi Pietilä
  Like 1   Dislike 0

"Molemmat laskut eivät ainoastaan ​​kieltää teurastus hevosten ja myymällä sen ihmisravinnoksi New Jerseyssä". Mitä? Ihmiset NJ nauttinut hevosenlihan ??? Mitään ylös tasalla tässä asiassa, kiitos?

Elokuu 13, 2017 | 00:44:34 | myöhemmin 1 vuosi
Sampo Hautamäki
  Like 1   Dislike 2

ihmiset äänestivät Obama takaisin, koska hän hymyilee He eivät näe hänen kauttaan ja hänen valheita Hän puukottaa ihmisiä takana En voi uskoa kuinka naiivi amerikkalaiset luulin niitä älykkäitä

Elokuu 13, 2017 | 08:06:50 | myöhemmin 1 vuosi
Aleksi Tamminen
  Like 3   Dislike 2

Voin vain rukoilla, että kaikki hevonen slaughering lopulta kielletty, mutta meidän on tehtävä lujasti töitä ja työskennellä yhdessä yrittää ja antaa sen tapahtua. Koko ajatus saa minut tympääntynyt ihmisille suvaita tätä ja eivät välitä.

Elokuu 13, 2017 | 13:48:37 | myöhemmin 1 vuosi
Erno Savolainen
  Like 4   Dislike 0

sillä kenenkään tietoja Obaman hallinto id tolla SYY ALLEKIRJOITTAMINEN HEVOSET ELÄÄ POISSA marraskuussa 2011. teurastus hevoset on kielletty tässä maassa kunnes OBAMA & hänen hallintonsa allekirjoittanut lain sallimaan HORSE TEURASTUS jälleen Yhdysvalloissa. mutta Obama ja hänen hallintonsa on POISEN useimpiin Kaikki eläinten kysymyksiä. ja ne Vastaanotetut C- arvosana eläinten hyvinvointiin, joten siksi tämä on jopa valtion valtion kysymys nyt on, koska DEADLY OBAMA ADMIN.

Elokuu 13, 2017 | 18:12:33 | myöhemmin 1 vuosi
Iines Tuomela
  Like 3   Dislike 2

Itselleni Toivon, että minun pitäisi mennä palasiksi kaikki yhdellä kun kuolen, joten minun ei tarvitse viipyä käytöstä. Miksi haluan mitään pahempaa hevosille New Jerseyssä.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha