Wikileaks, Assange Embrace Far, Far Oikea

Hellin Kivi Elokuu 8, 2016 Miscellany 1 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mikä surullinen valtio olemme tulleet. mielenkiintoinen osake ..... kiitos Bryna, ehkä hän on menettänyt järkensä?

Vaikka Wikileaks ja sen johtaja Julian Assange ovat pitkään tukeneet ihmiset poliittisessa vasemmistossa, se ei ole koskaan ollut selvää, miten voimakkaasti he tukivat vasemmalle. Nyt haastattelu Assange ja toimet Wikileaks-sidoksissa puolueen Australiassa tekevät ilmenee, ettei Wikileaks ei ole vasemmistolainen järjestö. Kaksi ryhmää voi jakaa joitakin tavoitteita, mutta Wikileaks on selvästi oikeistolainen.

Wikileaks "avointa anti-amerikkalainen retoriikka ja sitoutuminen täydelliseen hallitus avoimuutta on vedonnut aktivisteja, jotka katsella Länsi ja amerikkalaisen imperialismin kuin suurin uhka maailman vakaudelle. Vasemmistolainen valaisimet, mistä Noam Chomsky Michael Moore, ja vasemmistolainen johtajat, kuten Venezuelan myöhään presidentti Hugo Chávezin ja Ecuadoran presidentti Rafael Correa, kaikki otimme organisaatio. Todellakin, Correa hallitus on suojissa Assange vuonna Ecuadoran suurlähetystössä Lontoossa, estää häntä luovuttamisen vastata raiskaus syytöksiä Ruotsissa.

Kuitenkin haastattelussa Campus uudistaminen, Assange kehui Amerikan poliittinen oikeus. Hän kutsui entinen Rep. Ron Paul, R-Texas, ja hänen poikansa, senaattori Rand Paul, R-Ky., "Vain toivoa" vapaudelle Amerikassa. "Libertaarinen näkökohta republikaanipuolueen on tällä hetkellä ainoa käyttökelpoinen poliittinen ääni todella Yhdysvaltain kongressissa" Assange sanoi haastattelussa, ja lisäsi, että hän oli "suuri ihailija Ron Paul ja Rand Paul heidän erittäin periaatteellinen kannat Yhdysvalloissa kongressi useita kysymyksiä. "

Pauls, tietenkin, tiedetään olleen erittäin viihtyisä hapsut rasisteja ryhmiä. Todellakin, Rand Paul mukana kirjoittamassa hänen kampanja kirja mies, joka kutsuu itseään "Etelä Avenger." Rand Paul on sanonut Civil Rights Act oli väärä, kuten amerikkalaiset Disabilites Act. Nämä asiat eivät ilmeisesti ole käsitellä-katkaisijat Assange, kuitenkin.

Todellakin, yksi sosiaalinen kysymys Assange mainittu, hän yhtyy Rand Paul. Rand Paul tuettu "syke Bill" joka tehokkaasti kieltämään abortin. Assange mainittu että hyväksyvästi, yhdessä opposition verotuksen missään muodossa.

"Niin, väkivallattomuuden: hyvin, älä mene ja hyökätä ulkomailla. Väkivallattomuus: ei kiristää veroja ihmisiä liittohallitus poliisi. Myös muut näkökohdat väkivallattomuuden suhteen abortti että heillä ", hän sanoi.

Assange näkemykset ovat pala radikaali libertarismin, joka katsoo, että hallitus voi tehdä vähän, mutta antaa vähän poliisivoimat puolustaa tekijänoikeuksia. Tämä on sanomattakin selvää, suunnilleen yhtä kaukana poliittisen vasemmiston kuin voi saada.

Assange lausunnot voidaan pitää kertaluonteisena tai väärinkäsitys, jos ei toimia hänen poliittisia liittolaisia ​​Australiassa. Siellä Wikileaks osapuoli, joka on yrittänyt saada paikka Assange Australian senaatin, liittoutui äärioikeistolaisen Australia First Party, avoimesti kansallismielinen ja nativistisen pieniä puolue. Se on myös heittänyt paljon kansalaisten kanssa, toinen oikeistolainen puolue, ennen vihreät.

Osapuoli on yrittänyt vähätellä meteli koska tämä tuli julkisuuteen vedoten "hallinnollisia virheitä", kuten syy heidän päätöksensä. Silti todettiin monet, että Assange oli arvostellut vihreiden turvapaikka- tavoitteluun kuin "yksinkertainen ja typerää," ja herran jumala ilmoitti, että se oli kerrottu epäviralliseksi että siirto oli tahallinen.

Mikä on täysin selvää, että Assange ja Wikileaks ei ole vasemmistolainen tai liberaali, mutta libertaarinen heidän maailmankuva. Tämä ei tarkoita sitä, että ei ole joitakin asioita, joissa kaksi ryhmää voi liittoutua; libertarians eivät ole interventionistien luonteeltaan, ja vasemmistolaiset ryhmät voivat silti löytää yhteistä asiaa Wikileaks liittyvissä kysymyksissä hallituksen avoimuuteen ja sotilaallisen väliintulon.

On koko joukko muita asioita, kuitenkin, mistä naisten oikeuksia maahanmuuttoa, mistä hyvinvointi köyhien oikeuksien vähemmistöryhmien, Wikileaks ei ole vasemmiston liittolainen. Se on vasemmalla vihollinen. Ja että pitäisi tehdä progressiivinen huolissaan.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (7)
Toukokuu 13, 2017 | 04:28:14 | myöhemmin 9 kuukautta
Taina Isomäki
  Like 0   Dislike 0

Kasvava väsynyt ja kyllästynyt tämän tarinan ... kiitos

Toukokuu 13, 2017 | 05:41:22 | myöhemmin 9 kuukautta
Peppi Suomalainen
  Like 0   Dislike 1

Julian Assange puolue on käynnissä paikan Australian Senate..he ei ole käynnissä Yhdysvaltain elections..not oman puhemies tai Congress..so me muodostavat oman mielensä äänestyspäivänä Day..so olla kiitollisia, että ..thankfully KAIKKI Poliitikot ole koskaan ollut tahra niiden names..but niin olet kansakunta yli 330million ja olemme vain 23million joten meidän valinta on rajoitettu. "Pitää paskiaiset" rehellinen Äänestä Yksi Julian Assange senaatin "nyt se on totta Australian Politiikka ....

Toukokuu 13, 2017 | 08:40:53 | myöhemmin 9 kuukautta
Väinämö Sirola
  Like 4   Dislike 2

Assange on viruminen. On poliisi sijoitettu ympäri Ecuadorin suurlähetystössä Lontoossa ja jos hän astuu toinen jalka pois ne tilat hän pidätetään. Hän on erittäin nopea laittaa muille vaarassa hänen "altistaa" Wikileaks, mutta kun se näytti ongelmia itselleen, hän juoksi suojaan - kuten rotta ylös viemäriputki. Joka on täsmälleen, mitä hän on.

Toukokuu 13, 2017 | 15:58:10 | myöhemmin 9 kuukautta
Hertta Mäenpää
  Like 5   Dislike 1

Assange on roskaa millään tavalla katsot häntä.

Toukokuu 14, 2017 | 17:22:47 | myöhemmin 9 kuukautta
Arvi Kilpeläinen
  Like 5   Dislike 0

Vaikka olen tukenut monia asioita hän on tehnyt, hän hiipii minun ulos ihmisenä - ja aina on. No, kukaan ei ole täydellinen, ja minulla on vasta nyt paljastanut kuinka creeped olen aina ollut - mutta ehkä tämä selittää sen.

Toukokuu 14, 2017 | 20:29:51 | myöhemmin 9 kuukautta
Uljas Ronkainen
  Like 3   Dislike 2

Eric H. - Haluaisin voit tarkentaa tältä osin. Kun saan viikko, ensimmäisessä sarakkeessa menen on sellainen, jossa ne lähettävät op / EDS kansainvälisistä lehdistä Yhdysvaltain He kutsuvat sitä "miten he näkevät meidät". Ja olen aina sanonut, jos otat Extreme Lefty ja Extreme righty, he täyttävät takana, keskellä, haluavat sama asia, mutta hyvin erilaisista syistä. Viime aikoina olen syyllistyneet keskustelun T-Partiers noin GMO. Arvaa mitä? He vastaan ​​myös! Mutta mikään niistä haluavat työskennellä kanssani, koska, ja juuri siksi - olen liberaali! LMAOROTF !!

Toukokuu 15, 2017 | 01:57:57 | myöhemmin 9 kuukautta
Immanuel Haanpää
  Like 0   Dislike 2

En ole fani ääriainekset - onko oikealle tai vasemmalle ja henkilökohtaisesti, en välitä Julian Assange.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha