Walsh On Duckworth: "Nainen, Wounded Veteraani ... Ehhh"

Saku Kauppila Elokuu 7, 2016 Miscellany 1 10
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Illinois kongressiedustaja Joe Walsh ei ole koskaan tunnettu tahdikas kampanja retoriikkaa. Omatekoinen Tea Party pommi heittäjä, Walsh tunnetaan parhaiten hänen epäkunnioittava kommentteja ja toimet kohti presidentti Barack Obama.

Nyt hän kääntyy että viehätys hänen kilpailijansa, demokraatti Tammy Duckworth. Haastattelussa poliittis noin lähestyvästä ylämäkeen taistelu hän kohtaa uuden ja paljon muuta demokraattisen kallellaan alueella, Walsh hylkäsi Irakin sodan veteraani, joka menetti molemmat jalkansa, kun Blackhawk helikopteri hän pilotoi osui kranaatti, kuten merkityksetön.

"Minulla on niin paljon kunnioitusta, mitä hän teki, että hän uhrasi hänen elin tässä maassa", sanoi Walsh, samanaikaisesti alentaa hänen äänensä, kun hän kumartui eteenpäin ennen pysähtyen dramaattinen vaikutus. "Ehhh. Nyt eteenpäin. "

"Mitä muuta on hän tehnyt? Nainen, haavoittunut veteraani ... ehhh ", hän jatkoi. "Hän ei ole mitään muuta kuin Ihmiset Washington byrokraatti. David Axelrod, Rahm Emanuel vain nappasi hänet ja pudotti tähän alueella.

Vähättelevä ja loukkaavia kommentteja altistettiin demokraattien ja veteraanien ryhmille. "Juuri kun luulet kongressiedustaja Joe Walsh voinut upota mitään pienempi, hän loukkaa palvelun ja uhrata meidän Veterans, erityisesti yhden samankaltaisen Tammy joka menetti raajoja linja tullia. Kongressiedustaja Walsh velkaa Tammy Duckworth ja kaikki Veterans anteeksipyyntöä hänen törkeää epäkunnioitusta palvelunsa ", totesi VoteVets tiedottaja Jon Soltz.

Demokraattinen kongressin Kampanjan komitean sanoma oli yksinkertainen. "Liika on liikaa: Joe Walsh on voitettava."

Walsh yrittää tehdä vahinkoa valvonnan puheessaan, kertoo kolumnisti Chicagossa Magazine, "olen usein huomaan kun puhun. Tarkoitin jotain muuta kuin miten se tuli ulos ... .Koska en koskaan palvellut, minulla on uskomaton määrä kunnioitusta ja kunnioitusta kaikille, jotka wore yhtenäinen. "

Mutta hän myös, että vaikka hän olisi muotoiltava asiat toisin, erityisesti "putosi hänet piirin" lause, että Chicagon kolumnisti havaittu erityisen vastenmielistä, hän vielä seisoo puheessaan.

Pätevyys pitämiseen toimistoon kritisoidaan mies, joka on velkaa yli $ 100 lapsen tuki hän osoittaa vähän haluja maksaa? Näyttää Walsh ehkä tehdä vähän itsereflektiota tämän kampanjan aikana.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (10)
Huhtikuu 21, 2017 | 14:07:53 | myöhemmin 8 kuukautta
Valtter Kiiskinen
  Like 3   Dislike 2

Tha mies on niin disrespectfull, ihmisten ei pitäisi antaa hänelle runn mitään poliittista uraa ei enää hän ei ole hyvä ihminen, miten pystyy edustamaan amerikkalainen kansalaisille arvot?

Huhtikuu 21, 2017 | 14:44:51 | myöhemmin 8 kuukautta
Jessika Ahmaoja
  Like 0   Dislike 0

Toki toivon Duckworth voi voittaa Walsh. Poliitikot käytetään olla valtiomiehiä, mutta rappeutumista kohteliaisuutta ja kunnioitusta, koska meidän presidentti valittiin, ei uskominen.

Huhtikuu 21, 2017 | 21:34:08 | myöhemmin 8 kuukautta
Mimosa Keinonen
  Like 5   Dislike 0

Joe Walsh on tee-juhlimista, disrectful pöhkö. Toivon jokainen on nähnyt tarpeeksi hänen genre.We tarvitse verottaa ihmisiä, joilla on varaa verottaa myös BIGS jokainen lajike. Meidän täytyy kattaa KAIKILLE kanssa sairausvakuutus, joka on täsmälleen kuten Medicare Ja meidän on kannustettava joka ikinen kansalaisen oikeutta äänestää. Hallitus ei tuota TYÖPAIKAT Meidän täytyy uudelleenrakentaminen kaikki näkyvissä ja kouluttaa jokaiselle, joka haluaa osallistua kollegion. Pell Avustukset pitäisi tulla joka pääsiäisen Basket ja EIDE-kortti. IT'S kaverit kuten Joe Walsh jotka estävät 99% REVOLUTION! JOE, Hän tarvitsee jäädä kotiin ja saada työtä!

Huhtikuu 21, 2017 | 23:43:08 | myöhemmin 8 kuukautta
Seet Kosunen
  Like 2   Dislike 1

Illinois kongressiedustaja Joe Walsh, olet yksi uskomattoman kammottava ja erittäin degusting kaveri! Kysymys, mitä kallio sinä ryömiä alta ja miten teemme palaat - äänestämme perseesi pois virasta, joka on miten! Älkää huomata, että en ole kohtelias teille, koska et ole kohteliasta kukaan muu - te Jackass of deadbeat isä. Meidän Veteraani Tammy Duckworth, tietäkää, että muun järkevä väestöstä todella ei Arvostamme uhri puolesta maamme! GO demokraatti TAMMY DUCKWORTH!

Huhtikuu 22, 2017 | 04:55:52 | myöhemmin 8 kuukautta
Tuula Parkkonen
  Like 1   Dislike 2

Charles W. "Stephen, Työpaikkojen luominen liikkuu tarpeen WRE estetty dummycrats senaatissa. Kumoaminen myyntivoittoverojen, alempi yritysten tuloveroja olisi kilpailukykyinen muuhun maailmaan. Kumotaan säännökset, jotka hidastavat työpaikkojen luomista. " Ja älä unohda, tuoda takaisin orjuuden ...

Huhtikuu 22, 2017 | 13:30:13 | myöhemmin 8 kuukautta
Ale Salonen
  Like 2   Dislike 1

"Koska en ole koskaan palvellut" mutta rupikonna voi arvostella eläinlääkärit! mitä scumbag!

Huhtikuu 22, 2017 | 16:58:26 | myöhemmin 8 kuukautta
Anelma Hakkarainen
  Like 3   Dislike 0

Ronald Reagan kun kuvernööri Kalifornian sanoi "Verot pitäisi satuttaa" samaan aikaan hän ei maksanut veroa CA koska kaikki hänen vähennykset kaikkia kalliita kiinteistöjä hän omisti.

Huhtikuu 22, 2017 | 18:34:22 | myöhemmin 8 kuukautta
Stiina Hyppönen
  Like 5   Dislike 0

David, En ole kongressiedustaja kampanja johtaja. Vain vapaaehtoinen tukee kongressiedustaja joka edustaa näkemykset ihmiset tämän piirin. Kuten aiemmin sanoin. että on hänen työ. Kiitos, kongressiedustaja, sillä hyvin tehdystä työstä.

Huhtikuu 22, 2017 | 20:16:26 | myöhemmin 8 kuukautta
Mauno Ketola
  Like 2   Dislike 0

David, Jos sota koskaan tullut tähän maahan, tekisin mitä voisin tukea ja voittaa vihollinen. Mutta minun ikäiseni, pelkään minun taistelevat ajat ovat ohi.

Huhtikuu 22, 2017 | 21:19:06 | myöhemmin 8 kuukautta
Kreeta Ruuth
  Like 0   Dislike 2

Walsh on typerä paskiainen ja deadbeat isä. Hän ei sovi nuolla everstiluutnantti Tammy Duckworth kengät. Face it, Joe - olet paahtoleipää marraskuussa.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha