Vuodesta Folklore tosiasioiden

Laina Paasilinna Tammikuu 27, 2017 Terveys 9 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vuodesta Folklore tosiasioiden

Tieteellinen tutkimus on nyt paljastamiseksi hyödyt lääkkeiden sienet.

Puffballs, keiju renkaat, hopea korvat, ja enkelien siivillä ... hassu nimet sienet näyttävät suunniteltu herättää mielikuvia pikkuinen metsä folk ja maaginen maailmoja he voivat asua. Ja yli mailla keijuja ja Smurffit, todellista taikaa lääkkeiden sienet on vähitellen paljastui.

Sienet perinteisen lääketieteen

Sienet ovat olleet vahvasti historiallisessa perinteitä kulttuureissa ympäri maailmaa. Muinaiset egyptiläiset uskoivat voivansa antaa kuolemattomuuden, kun taas Mayat ja muut Amerikoiden käyttänyt niitä uskonnollisissa seremonioissa. Sienet olivat osa perinteistä ruokavaliota monissa osissa Eurooppaa ja Aasiaa ja ajateltiin immuniteetin palauttamiseksi, elinvoimaa, ja yleinen terveys niillä, jotka söivät niitä.

1950-luvulta lähtien, historiallista käytöt sienet on tutkittu Englanti-kielen tieteellisestä kirjallisuudesta. Immuuni-tasapainotus ominaisuuksia sienet ovat saaneet paljon huomiota, ja viimeisten 10 vuoden aikana yli 500 julkaistut tutkimukset ovat tutkineet rooli lääkkeiden sienet syövän hoitoon.

Miksi syöpä?

Sienet ovat erityisen hyvin hallintaan syöpä. Niiden vaikutukset voivat parantaa perinteisiä hoitoja ja tappaa syöpäsoluja ja lisäämällä elimistön luontainen syöpälääkkeiden puolustuksemme. Toiset voivat alentaa verensokeria ja tulehdus itse, luo vähemmän vieraanvarainen ympäristö syövän kasvua. Vaikka ei ole tehokas vaihtoehto kemoterapiaa tai sädehoitoa, sieni otteet voivat olla tärkeä lisä syöpä-taistelut arsenaali.

Kolme sienet laji-kalkkuna hännän, reishi, ja siitakesieni-on tehty joitakin huomionarvoisia tutkimusta viime vuosina ja ansaitsevat aivan vakavasti.

Turkki tail sieni

Syöpää taistelevat ominaisuudet

Värikäs nimi kalkkuna hännän sieni kuvaa sen raidallinen, fanlike ulkonäkö. Syöpää taistelevat ominaisuuksia tämän sieni-supertähti hyvin tunnustettu: yksi sen otteita, polysakkaridi-K on ollut ahkerassa käytössä rinnalla perinteisiä hoitoja Japanissa viime 30 vuotta.

Pidemmät Survival kertaa

Hiljattain tehdyssä tutkimuksessa yhdistelmä Coriolus leikkauksella ja kemoterapia on tuottanut joitakin erittäin rohkaisevia tuloksia. Sarjassa tutkimuksia keskittyy yhteen joko rinta-, paksusuolen ja peräsuolen, tai mahasyöpä, ihmiset ottaen PSK osoitti pidempi elossaoloaika kuin saavien tavanomainen hoito yksin. Toisessa tutkimuksessa todettiin peräsuolen syöpä, uusiutuminen oli alhaisempi ihmisiin ottaen PSK.

Elämänlaatu parannuksia

Kauemmin selviytyminen johtuu, että jokainen haluaa nähdä tutkimuksen, elämänlaatu hyödyt Coriolus ovat ehkä yhtä tärkeitä kuin parhaillaan syövän hoidossa. Kun Coriolus aikana kemoterapia voi vähentää oksentelu, neuropatia, ja vähentynyt verisolujen määrää samalla nopeuttaa potilaan toipumista hoidon. Uusi tutkimus pois Bastyr yliopistossa Yhdysvalloissa ehdottaa Turkin häntä voidaan myös parantaa immuunijärjestelmän toimintaa naisilla, joille sädehoitoa rintasyöpään.

Kolme sienet laji-kalkkuna hännän, reishi, ja siitakesieni-on tehty joitakin huomionarvoisia tutkimusta viime vuosina ja ansaitsevat aivan vakavasti.

Reishi sieni

Perinteisiin käyttötapoihin

Reishi on pitkä ja merkittävä historia perinteisen lääkäriasemien Japanin, Kiinan, Korean ja muiden maiden ympäri Aasiaa. Tunnetaan "Mushroom kuolemattomuuden," reishi käytettiin hoitoon monenlaisia ​​vaivoja ja kunnioittivat edistäjänä pitkäikäisyys ja elinvoimaa. Nykyaikana, reishi on tutkittu diabeteksen, kolesteroli kysymyksiä, ja astma.

Immuunijärjestelmän toimintaa tuki

Kiinassa, Reishi on laajasti käytössä ihmisiä, joilla on syöpä: yksi tutkimus kertoo, että lähes kaksi kolmasosaa sen yli 4000 osallistujaa käyttää tätä täydentää hoidon jälkeen. Kuten Coriolus, reishi auttaa säilyttämään immuunitoiminta syöpäpotilaiden, tehostaa sisäisiä syöpää taistelevat kykyjä.

Vuonna 2012 julkaistussa Cochrane-arviossa päätellään reishi voisi olla hyödyllinen lisä tavanomaisten syövän hoito, mahdollisesti parantaa potilaiden vastaukset solunsalpaajahoitoa samalla parantaa oman syöpä-taistelut luonnollinen tappaja solujen ja T-solujen.

Tämä lähes hyväksyntää Reishi n anticancer potentiaali on iso juttu, tulevat Cochrane Collaboration, mestari näyttöön perustuvan käytännön. Onko tämä herättää keskustelua potilaiden välillä ja niiden hoito joukkue tehokkaista luonnon vaihtoehtoja? Voimme vain toivoa niin.

Syövän ehkäisy ominaisuudet

Käyttö Reishi ehkäisevänä aineena on saanut viime aikoina huomiota samoin. Potilaat, joilla peräsuolen adenoomien-hyvänlaatuinen vaurioita syöpätiloihin potentiaalia-lähti reishi uute 12 kuukautta. Lopussa Tutkimuksen vaurioita potilailla ei ottaen reishi oli kasvanut kun taas potilailla Reishi oli pienentynyt. Lisätutkimuksia tarvitaan, onko Reishi voisi olla rooli ehkäisyssä peräsuolen syöpä.

Tulevaisuuden suuntiin reishi tutkimus voi liittyä myös sen soveltaminen tulehduksellinen rintasyöpä. Reishi voi muuttaa geenien ilmaistaan ​​IBC soluja, mikä tekee niistä vähemmän invasiivisia ja todennäköisemmin itsetuhon. Vaikka ei tutkimuksissa ole vielä tehty ihmisillä, tämä voimakas sieni omistaa joitakin mahdollisia estää tämä aggressiivinen syöpä.

Siitakesieniä

Perinteisiin käyttötapoihin

Olet todennäköisesti törmännyt siitakesieniä paikalliseen viljelijöiden markkinat tai luontaistuotemyymälän. Sen lisäksi, että kulinaarisia elämyksiä, siitakesieniä on perinteisesti käytetty Aasian lääketieteen perinteet lisätä qi, olennaista energia kehossa. Siitakesieniä voi myös alentaa kolesterolia ja niillä viruslääkkeiden ominaisuuksia.

Immuunijärjestelmän toimintaa tuki

Ote siitakesieniä, lentinaani, on laajalti käytetty Kiinassa ja Japanissa tukemaan immuunitoimintaan HIV ja syövän. Aktivoi heksoosi korreloi yhdiste on toinen siitakesieniä ote, joka on osoitettu pidentävän selviytymistä ja parantaa fyysistä ja psyykkistä terveyttä ihmisten kanssa maksasyövän.

Elämänlaatu parannuksia

Ihmiset ottaen siitakesieniä otteita voivat nauttia parempaa elämänlaatua aikana syövän hoidon vähemmän sivuvaikutuksia hoidon. Vähentää sivuvaikutuksia voi tarkoittaa vähemmän viiveitä, annosten pienentämistä, tai peruutukset säännöllisen kemoterapian istuntoja, mahdollisesti parantaa vaste kasvainten hoitoon.

Peilaus vaikutus Reishi ja kalkkuna hännän sienet, ottaen siitakesieniä näyttää lisäävän aktiivisuutta NK-solujen ja T-solujen, kiihtyvän syöpä valvonta kehossa. Dendriittisolut, toinen keskeinen toimija immuunivasteen, ovat enemmän ja aktiivinen siitakesieniä käyttöön. Syöpärokotteina ja muiden immuunijärjestelmän perustuvia hoitomuotoja tulevat laajemmin saataville, samanaikainen immuuni tukea voi tulla olennainen osa syövän hallinnan.

Tulevasta suunnasta

Monet muut sienilajeista lupaavia syövän hoitoon kuten maitake, aurinko sieni, ja toukka sientä, tai cordyceps. Toiset ovat tehty vain esitutkinnan mutta voi osoittautua tehokkaaksi hoitoja tulevaisuudessa.

Vaikka sieni tutkimus saattaa silti olla lapsenkengissään, näitä värikkäitä, mielikuvituksellinen, salaperäinen sienet pidä aito mahdollisuuksia syövän hoitoon.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha