Voisitko elää Grid?

Terho Aalto Elokuu 7, 2016 Miscellany 1 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos Kiitos kurkistuksen heidän elämänsä. Ei onnistu!

Randy Swaty Jeannie Patton, luonnonsuojelulain

Tänä kesänä, minun kaksi poikaa ja vietin muutaman päivän pari jotka elävät pois verkkoon Michiganin Upper Peninsula, 17 kilometrin päässä lähimmästä päällystettyä tietä. Victor ja Claudia rakentaa kanootteja käsin museon kokoelmiin, käyttämällä paikallisia Cedar kylkiluut, koivun kuorta peitteen ja sekoitus kuusen piki, hiili ja karhu rasvaa sinetöidä saumat. Veneet ovat tukevasti yhdessä kuusen juuret. Lukuun ottamatta leikkaus Cedar, he käyttävät neljä työkaluja koko prosessissa.

Victor ystävällisesti tarjoutui auttamaan meitä rakentamaan omaa kanootti. Se on tuhka runko kiinnitettyinä keinotekoisia jänne, joka peitetään "avaruusajan tekstiilien", kuten Victor laittaa se. Tuhka on vaarassa, koska eksoottinen Emerald tuhka pora. Minulla ei ole aavistustakaan kuinka paljon työkaluja joutui tekemään puoli tusinaa tai niin materiaalit käytimme vaikka vain rakennuksen runko.

Muut kuin rakennus kanootteja, Victor ja Claudia viettävät suurimman osan aikaa ajatella, miten saada, mitä he tarvitsevat selviytyäkseen. Ne enimmäkseen syövät ruokaa he voivat kasvaa, pelastaa alkaen dumpsters tai ansaan, ja ne lämmittävät niiden pieni hirsimökki yksinomaan puuta. Heidän elämäntapa näytti olevan suunnilleen yhtä maa-friendly kuin se saa. Meidän ensimmäinen kokous, Victor tervehti meitä haulikko kätkeytyneenä hänen käsivartensa ja palveli hirvenliha muhennos lounaalle.

Kaikki tämä ihmettelen: voisi perheeni seurata Victor ja Claudia esimerkkiä, asuvat lähellä luun ja maahan, käyttäen vähän luonnonvaroja kuin mahdollista? Mikä olisi seurauksia terveyden kannalta, energiankulutuksen ja yleiseen hyvinvointiin?

Aloitin laskemalla perheeni hiilijalanjälki. Hoitotyön kuppi Guatemalan kahvia ammuin minun tietokone, napsautti luonnonsuojelulain Carbon Laskin ja annoin parhaat arviot koskien perheen hiilen tuotanto.

Tulokset osoittivat, että me päästää 65 tonnia hiiltä vuodessa, eli noin puolet siitä keskimääräisestä perheen neljä Yhdysvalloissa I, yksin, edistää lähes puolet meidän perheen hiilidioksidipäästöjä. Oma Tally on 27 tonnia vuodessa, 10 niistä peräisin työperäisten lennoilla. Siksi lähes kolmannes minun hiilidioksidipäästöjä on määrä matkustaa työtäni.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (7)
Toukokuu 3, 2017 | 17:29:30 | myöhemmin 8 kuukautta
Sarita Mäkäräinen
  Like 3   Dislike 0

Haluaisivat elää tällä tavalla, paitsi en olisi tappaa mitään syötävää. Teen parhaani, vaikka on myönnettävä, pidän joitakin nykyajan mukavuudet, mutta minä kasvaa oman veges ja joitakin hedelmiä ja juosta vapaana kasvatettuja kanoja joka toimittaa minulle munia syödä ja myydä / swap ja lannan compost.I Don ' T omista autoa, ei ole pesukone. Tämä maailma on saanut aivan liian korkea teknologian minun makuuni. Palataan perusasiat smile

Toukokuu 4, 2017 | 01:12:24 | myöhemmin 8 kuukautta
Vili Tamminen
  Like 1   Dislike 1

Haluaisin tehdä tämä päivä, se on ehdottomasti kortteja eläkkeelle smile

Toukokuu 4, 2017 | 02:35:58 | myöhemmin 8 kuukautta
Eljas Heikkilä
  Like 3   Dislike 0

Lapsena olen unelmoinut pieni talo maassa, jossa olen toimisi taiteilija. Olisin hevonen mennä kaupunkiin ja päivittäistavarat jne ja paras ystäväni olisi puuman. Taloni olisi puiden ympäröimänä ja lähellä järvi, jossa voisin piirtää vettä ja matkustaa kanootilla. En koskaan ratkaista wc ongelma, koska en todellakaan vihaa haju ulkorakennus, mutta nyt tiedämme, että sellaisia ​​asioita kuten kompostikäymälöihin. Olen edelleen sitä mieltä että unelma ajoittain, mutta myöntää, että putosin standardi elämäntapa 70 Valmistuttuaan lukio. Nyt olen 60 ja katsot yksinkertaistaa merkittävästi, mutta menee pois ruudukko on tule kysymykseen. En voinut kiinni ja tappaa eläimiä ravinnokseen ja kun yritän kasvaa jotain. . . hyvin Haluan vain sanoa, että yksi katse minulta ja kasvit kuolevat. Olin kuolla nälkään ilman tallentaa osti elintarvikkeiden. Mutta että unelma ei ole koskaan todella kuollut. Tärkeää olisi toverini --- olisin minun kolme vauvoille, jotka rakastan kalliisti.

Toukokuu 4, 2017 | 09:50:07 | myöhemmin 8 kuukautta
Pirjo Karppinen
  Like 4   Dislike 0

Ajatuksia herättäviä monille. Toiminta provosoi noin!

Toukokuu 4, 2017 | 16:04:20 | myöhemmin 8 kuukautta
Atte Mäkelä
  Like 0   Dislike 1

Elävät pois verkkoon tuhoaa minun akateemista uraa, ja myöhemmin, työurani, joten ei kiitos.

Toukokuu 4, 2017 | 20:15:14 | myöhemmin 8 kuukautta
Herman Tuomela
  Like 2   Dislike 0

Kanssa teknologian saatavilla tänään voi mukavasti elää pois verkkoon. Kylmässä ilmastossa olisi haaste kasvaa omaa ruokaa pitkillä talvet. Ajattelin lukuhetkiä artikkelin kunnes aseet ja ansastusta mainittiin. Millään tavoin mielikuvitusta on, että sen mukaista, mitä liittyy yleisesti "luonnonsuojelulain"? ?

Toukokuu 5, 2017 | 00:36:20 | myöhemmin 8 kuukautta
Tauno Linkola
  Like 3   Dislike 0

Luin kirjan vuotta sitten, että selitti, miksi valinta auto, kuinka kauan pidät sitä matkalla, ja määrä omistat ovat suurimmat tapoja, joilla voit hallita hiilijalanjälkeä. Tämä johtuu pääasiassa suuri määrä resursseja, jotka menevät ja saada hukkaan tuotettaessa auto. Ruoka on seuraavaksi suurin. Leikkaamalla naudanlihatuotteisiin on helppo tapa vähentää jalanjälki koska valtava määrä resursseja tarvitaan tuottamaan kiloa lihaa verrattuna muihin lihat, ja koska ruokinta lehmien maissi ja tehdas viljelykäytäntöjä lisää hiilen tuotanto verrattuna perinteiseen käytäntöön vapaa-alue ruoho-ruokitaan lehmiä. Sen jälkeen, ostaa kaudella ja paikallisesti supistetaan kuljetus jätteitä.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha