Voimmeko riskiä enemmän Oil kehitys Yhdysvalloissa Arctic?

Saku Kauppila Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos. Pat, Kyllä, toiveet eivät suorita maa

USA Arctic on erittäin ainutlaatuinen ja herkkä ympäristö. On myös kotiin ainutlaatuisia lajeja, kuten Beluga ja bowhead valaita, mursut, jääkarhut ja eri merilintuja. Itse asiassa tämä ekosysteemi on niin kiehtova ja salaperäinen emme vieläkään täysin ymmärrä, miten kasvu teollisen toiminnan - kuten vaikkapa öljy- ja kaasuyhtiöt - vaikuttaisi se.

 TOIMI: Suojaa Yhdysvaltain Jäämerelle enemmän öljyä ja kaasua toimintaa.

 Silti Yhdysvaltain sisäministeriö harkitsee leasing enemmän arktisen öljy- ja kaasuteollisuudessa, mikä lisäisi 3800000 eekkeriä jo vuokrattu. Sisäministeriö vastikään käynnistänyt joitakin myönteisiä uudistuksia Outer mannerjalustan avomeriyksikköjä ohjelma, mutta ennen kuin voimme, hyvällä omallatunnolla, antaa enemmän öljyä ja kaasua toiminta tunkeutua Arctic maisema, useita toimia on toteutettava tämän varmistamiseksi on turvallinen ja ekologisesti vastuullinen prosessi:

 - Tarvitsemme integroidusta tutkimus- ja seuranta suunnitelmien auttaa meitä ymmärtämään arktisen meriekosysteemin, varsinkin kun se muuttuu ilmaston lämpenemisestä.

 - Meidän on löydettävä aloja pidetään biologisesti tärkeiden tai tarpeen toimeentulo ja jättää ne vuokrasopimus huomioon.

 - Meidän tekniikka puhdistaa öljyn vuodatettu rikki jäätä, jota on testattu ja todettu toimivan Yhdysvaltain Jäämeren olosuhteissa.

 Tämä viimeinen vaatimus on erityisen tärkeää, koska viime vuoto Norja osoitti meille, että pienikin määrä öljyä rikki jää on erittäin haastava siivota. Pelkona on, että, koska tiettyjen ominaisuuksien Arktisen OCS - kuten sen syrjäisillä seuduilla, raskas sumu, kausiluonteinen pimeys, pakkasta ja karkea, puuskainen vedet - öljyvuoto tässä olisi lähes mahdotonta puhdistaa ja jo korostanut ekosysteemi olisi pysyvästi tuhoutunut.

 Toistaiseksi yksikään näistä vaatimuksista vahvistaa vastuuta leasing enemmän Yhdysvaltain arktisen öljyn ja kaasun toimintaa täyttyvät. Kunnes ne ovat, emme voi antaa sisäministeriö riski tämän arvokkaan ekosysteemin ja elinympäristö Arctic villieläimet.

 Se ei ole liian myöhäistä lopettaa vastuuton kehittämistä öljyn ja kaasun toimintaa arktisella alueella. Allekirjoita vetoomus pyytää Yhdysvaltain ulkoministeri sisäasiainministeriö Ken Salazar ei tarjota mitään uusia vuokrasopimuksia öljy- ja kaasuyhtiöt Yhdysvalloissa Jäämerellä.

  Like 0   Dislike 0
Seuraava artikkeli MS Access Software Alennus
Kommentit (8)
Toukokuu 22, 2017 | 18:22:23 | myöhemmin 9 kuukautta
Peppi Hartikainen
  Like 0   Dislike 1

jotkut te puhutte aurinko- ja tuulivoima, aurinkoenergia on hienoa, jos yhteinen henkilö on varaa tuuli on hyvä, mutta suurin osa kaupungeista ei anna laittaa tuulimyllyjen ylös. Haluaisin tietää niistä, jotka sanovat ei poraamisen onko sinulla aurinko panals katolla, oletteko vielä ajaa, ostoksia kaupoissa, mennä lomat miksi dont lakata olemasta, kuten Al Gore ja todella harjoitella mitä yrittää saarnata .

Toukokuu 23, 2017 | 02:55:09 | myöhemmin 9 kuukautta
Lemmikki Isomäki
  Like 5   Dislike 1

Niille, jotka vastasivat minulle, olen vahingossa Enter vahingossa ja lähetetty epätäydellinen ajatus. Vastustan ehdottomasti poraus arktisella!

Toukokuu 23, 2017 | 05:57:03 | myöhemmin 9 kuukautta
Satu Heino
  Like 1   Dislike 0

Brian, todellisuuskokeeseen olisi kunnossa. Kuka, todella voi affford aurinkoenergiaa, olemme onnekkaita olemme edelleen oma kotimme. Meidän on täytyy muuttaa katot-on enemmän huono-osaisten kuin on päässeiden. Niin monet elävät valtion tukea, heillä ei ole bensannielijöitä. Nyt todellinen todellisuus lähtöselvitys luulet Obamat tekisi wothout niiden suihkukoneita, limusiinia, 536 kongressi, korkeimman oikeuden ja heidän alamaisensa, 50 kuvernöörejä, yhdessä 50 luutnantti pääjohtajat, kuuluisuuksia Warren Buffet, Donald Trumps, lista jatkuu ja jatkuu ja ihmisiä, jotka eivät, ei että he eivät voi mennä aurinkoenergiaa-nämä ihmiset ovat mukavia kodikas meidän kustannuksella, koska se on. Entä ilmastointi tässä 110 asteen lämpöä ja noin öljyvuoto-hei asun Louisiana-Tiedän paljon ihmisiä kärsi-kuinka kauan he tekivät öljy asia ennen tämä tapahtui? Kesti teko huolimattomuudesta tämän tapahtua-from britit-ei MEIDÄN Drillers. Luuletko jälkeen meillä ei ole viipyä poraa Gulf että poraus lopettaa? Ei, kuubalaiset, Meksiko ja muut maat saavat käsiinsä meidän poraus tilaa, kyllä ​​Meksikonlahdella. Etsin isompi kuva-ihmiset jatkuu poraus kuilu kauan kun Yhdysvaltain pysähtyy-ja me sitten ei ole valvoa siivota, tai jotain muuta, siellä tapahtuu. Ainakin, hallitus voi antaa tiettyjä ohjeita-muut maat eivät noudata ohjeita, "joka välittää-se on vain Louisiana suolla anyway'-asenteita on hallitseva

Toukokuu 23, 2017 | 13:11:07 | myöhemmin 9 kuukautta
Juho Elomaa
  Like 5   Dislike 2

Lyhyesti, ei emme voi ottaa riskiä. Opimme mitään vuoto Persianlahden?

Toukokuu 23, 2017 | 16:24:38 | myöhemmin 9 kuukautta
Raija Huuskonen
  Like 5   Dislike 2

Janet K. Öljyvuodot eivät auta meidän ympäristö ja öljynporauksessa vain pitää meidät riippuvaisiksi öljystä ja fossiilisista polttoaineista, jotka lisäävät hiilen ilmakehään ja vaikuttavat ilmaston lämpenemiseen.

Toukokuu 23, 2017 | 23:41:33 | myöhemmin 9 kuukautta
Mikaela Tuomioja
  Like 4   Dislike 2

Mary T. Meillä on jo jotain voimme luottaa, että ei lopu kuten öljyn ja saastuttaa ympäristö. Sitä kutsutaan aurinko- ja tuulivoima. Koska hinta aurinkoenergiaa menee alas, voimme laittaa sen koteihimme ja periä enintään autot yöllä. Jo yhtiöt kuten Sunrun Kaliforniassa laajenevat kansallisesti ja tarjoaa asunnon kotiin aurinkoenergiaa vuokrasopimusta mitään alas. Sähköautot kuten Nissan Leaf, että maksaa $ 30,000 nyt jää tulevaisuudessa akkuja massatuotantoon ja teknologia parantaa. Sen sijaan menojen $ 30,000 siitä saastuttavien kaasu maastoauto, woudn't olisi parempi ostaa sähköllä ei saastuttavia Nissan Leaf, Mitsubishi Imev tai Ford Focus? Valikoima näistä autoista on vain noin 100 mailia, mutta se riittää 80% ihmisistä, jotka ajavat.

Toukokuu 24, 2017 | 03:07:58 | myöhemmin 9 kuukautta
Annukka Kuosmanen
  Like 0   Dislike 1

Olen samaa mieltä Pat-Mielestäni meidän pitäisi mennä vaihtoehtoisia polttoaineita --- KUN - he löytävät jotain voimme luottaa. Sillä välin, te ihmiset jotka vatsanväänteet noin öljy ja kaasu - miten aiot ajaa SUV, Lexus, ja kaikki ne luksusautoja. Ne eivät kulje vettä, ja et tee wothout niitä. Lisäksi meidän täytyy pysähtyä ja antaa ulkomaista rahaa maille, jotka vain kääntyy ympäri ja käyttää sitä ostaa aseita käyttää meitä vastaan. Poraa kotona ja antaa amerikkalaisille, amerikkalainen työpaikkoja, jotta he voivat kasvattaa heidän amerikkalaisten lasten. Liian paljon ulkomainen riippuvuus tekee meistä raajarikkoja, huono raajarikkoja tuohon.

Toukokuu 24, 2017 | 03:42:30 | myöhemmin 9 kuukautta
Torsti Lehtinen
  Like 2   Dislike 0

Kunnes on yhteensä kehittäminen muita resursseja, ei pala ateria kuin se on nyt, että pystyy käsittelemään miten elämme, niin öljyn käyttö jatkuu. Meidän pitäisi saada öljystä omasta poraus ja anna rahaa maille, jotka vihaavat meitä ja valvoa hinta me maksamme. Luuletko meidän ohi, hevonen ja buginen lakkasi olemasta käytetään, kun ensimmäinen auto tuli ulos ?? Enemmän oli rakennettu ennen tapahtui. Mutta ihmiset haluavat lopettaa öljyn ja luottaa jotkut tai todistamattomia resurssit ennen kuin ne on testattu täysin korvata öljyn maamme. Saa otetta, toiveita älä juokse maa.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha