Voiko Twitter Chuck Hashtags ja Costolo, Facebook, hashtags, Instagram, NYSE: twtr, sosiaalinen media, viserrys, viserrys muutoksia, viserrys inc., Vivan Schiller

Tarja Heinonen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

 Siellä on paljon luovaa ajattelua käynnissä noin miten Twitter enemmän ja enemmän intuitiivinen. Tilaihme.

- Vivian Schiller 19 maaliskuu 2014

Kommentissa, joka lähetti koko yhteisö vimma, Twitter Inc: n johtaja uutisia, Vivian Schiller, viittasi että sivusto on vakavasti harkitsevat luopumista ja hashtags, jotkut alustan tunnetuimpia piirteitä, mukaan Mashable. Sekä hashtags ja on tullut kaikkialla läsnä muissa sosiaalisen median sivustoja sekä, kuten Facebook ja Instagram, jättäen skeptikot ihmetellä, "Just mitä Internet tehdä ilman sen rakkaan hashtags?"

Sillä unschooled, ovat tällä hetkellä ainoa tapa yhdistää toisen tilin Tweet; toisin sanoen, toinen käyttäjä ei saa ilmoitusta, ellei lisätään. Hashtags ovat tapa ilmaiseva hakusanoja tai uutisaiheet, vaikka usein käyttäjät saavat hieman #hashtaghappy ja liikakäyttöä symboleja. Hashtag on tällä hetkellä tehokkain tapa yhdistää tweets jotka käsittelevät tietyn aihealueen, mutta myös hakusanoihin käytetään.

Vuonna Denver konferenssi, Schiller totesi, että ja hashtags olivat tulossa "mystistä;" Twitter toivoo piilottaa symbolit kun maintaing toiminnallisuuden että he tuovat sivustoon. Muutto auttaisi tuomaan "sisältöä Twitter eteenpäin," kun taas "työntää rakennustelineet kielen Twitter tausta," toimitusjohtaja Dick Costolo lisätty, kohti Mashable, vuonna helmikuu tulos puhelu.

Twitter myös vedonlyönti, että poistamalla sen ja hashtags auttaa tekemään alustan käyttäjäystävällisempi ja uusille ja satunnaisia ​​käyttäjiä, jotka saattavat löytää "rakennustelineet" että Schiller mainitsee olla hieman oppimiskäyrä. Costolo toteaa, että vaikka Twitter on "massiivinen maailmanlaajuinen tietoisuus," se tarvitsee "silta että kuilu tietoisuutta Twitter ja syvä sitoutuminen lavalla."

Poistamalla hashtags ja Twitter toivoo myös "lisätä laadukkaita vuorovaikutusta ja on todennäköisempää, että uudet tai rento käyttäjät löytävät tämän palvelun välttämättömänä kuin nykyiset ydin käyttäjät tehdä" Costolo sanoi, "emme usko meidän muuta mitään ominaisuuksia meidän foorumi, meidän täytyy vain tehdä Twitter paremmin Twitter ", hän lisäsi.

Twitter on jo tehty useita testejä ja muutoksia tänä vuonna, joista monet toteutettiin samanlaisella tavoite: tehdä Twitter helpommin lähestyttävä ja helpompi käyttää. Costolo toteaa, että Twitter "otti ensimmäiset askeleet sisään käyttöön median eteenpäin aikataulut ja linjassa sosiaalisen toiminnan lokakuussa, ja olemme jo alkaneet nähdä ensimmäisiä merkkejä, että nämä aloitteet toimivat hyvin."

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Voisitko elää Grid?
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha