Voiko rahaa Vähennä Joy?

Saila Isotalo Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos mielenkiintoinen tutkimus onnellisuustutkimus ??? kiinnostavaa ... ty Kiitos! mielenkiintoista lukea, kiitos

Tutkijat University of British Columbia teki tutkimuksen 350 osallistujaa tutkimaan suhdetta rahan ja nauttia elämästä. Aikuisten Osallistujilla oli palkat vaihtelevat $ 225,000 ja $ 10,500. Heitä pyydettiin kuvitella, miten he reagoivat eri ilo saadaan kokemuksia kuten meneillään romanttista lomaa tai löytää vesiputous ja vaellus.

Heitä pyydettiin ilmoittamaan, millä tavoin ne nauttia ilo:

Näytä positiivisia tunteita
Asu hetkellä
Jakaminen kokemus
Ennakoida tai muistelee siitä

Vastaukset osallistujien piirrettiin mukaan palkkatasoa. Tulokset osoittivat vauraammat raportoitu maistaa skenaarioita vähemmän. Lisäksi osallistujat näytettiin kuvia rahaa aikana kuvitella kahden skenaarioita, ja että myös vähensi ilo he nauttivat. Liittyvä tutkimus osoitti osallistujien kuvia rahaa, kun he söivät suklaata, ja oppiaineista nautti suklaa vähemmän.

Psykologian professori Elizabeth Dunn sanoi tutkimuksen, "Aiemmat tutkimus ehdotti, että ihmiset viettävät rahaa asioita, jotka eivät tehdä niistä onnellinen, nyt näemme, että idea rahaa voi vähentää kykyämme nauttia pikku nautinnot päivittäin elämä. "

Toinen tuore tutkimus osoittaa, on jonkin verran onnea liittyvät ottaa rahaa, mutta vaikutus on rajallinen. Barbara L. Fredrickson UNC-Chapel Hill kommentoi tutkimusta "Mutta positiivisia tunteita, kuten iloa ja naurua voi tehdä paljon enemmän ihmisiä. Ne voivat auttaa ihmisiä kasvaa ja oppia ja tulla joustavampi, parempi versio itsestäsi. "

Ottaa tarpeeksi rahaa vastaamaan yhden tarpeisiin on vaatimus, koska stressi johtaa yleensä kun asiat kuten ruoka, vesi, suojapaikka ja terveydenhuollon puuttuvat. Kuitenkin tämä tutkimus ei viitata johonkin haittoja materiaalin liikaa. Kun tarpeet täyttyvät, liian paljon huomiota rahaa voisi olla taakka. On itse asiassa kenttä nimeltään onnellisuustutkimus joka yrittää ymmärtää suhdetta onnea ja rahaa.

Kuva pistetilanne: emdot

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (5)
Toukokuu 17, 2017 | 17:42:40 | myöhemmin 9 kuukautta
Vilja Helminen
  Like 0   Dislike 1

Useimmat eivät ole koskaan ajatellut tätä ... seminaarissa kaveri sanoi "Raamattu sanoo" rahaa vastaa kaiken ". Minulla oli ajatella, että. Ja tavallaan se. Jos yksi käyttää sitä oikein. Minulle paljon rahaa on auttaa toisia, ei omistaa 65 autoa, kun voi vain ajaa yksi kerrallaan tai ottaa 50 miljoonan dollarin kartano, kun olet vain yksi henkilö, tai että Jackass ihmisille, koska olet rikas. Vaikka olenkin kiitollinen ihmisiä kuten Bill Gates, joka antaa hyväntekeväisyyteen ja korkeakoulut, on luultavasti tuhansia muita, jotka ovat rahaa, että he horde tai pöyhistellä ja pitää siksi yhtenä rikkaita pariskunta sanoi televisiossa, "Emme anna, koska me ehkä meidän rahaa. " He olivat tarpeeksi vanha on kaikki planeetalla! Ja on Ted Turnerin maailman! Olisi hienoa, jos rahaa todella teki yhden todella onnellisia. Mutta sinun täytyy työskennellä sitä, luulisin. Ja, valitettavasti miksi että kun voi vain rypeä se.

Toukokuu 17, 2017 | 18:57:33 | myöhemmin 9 kuukautta
Einari Huhtala
  Like 4   Dislike 2

Ehkä negatiivisesti rahaa oli tehdä ajatellut sen puutteesta - tai ottaa tehdä paljon tilejä ja budjetointia? Luin raportin kokeilun, jossa he katsoivat voittajat ennen ja vuoden kuluttua heidän voittaa. He pyysivät ihmisiä listalla onnensa kymmenestä. Lopussa vuoden, ihmiset oli palannut melko samalla tasolla he olleet ennen.

Toukokuu 19, 2017 | 02:42:04 | myöhemmin 9 kuukautta
Einari Tikkanen
  Like 0   Dislike 0

Mielenkiintoinen artikkeli mutta varovaisuutta on syytä noudattaa koskien johtopäätöksiä yhdestä tutkimuksesta. 350 ihmistä on ohut perusta, jonka luokitella "useimmat" ihmiset.

Toukokuu 19, 2017 | 08:34:27 | myöhemmin 9 kuukautta
Janna Suominen
  Like 3   Dislike 0

Tietenkin rahaa voi ostaa onnea. Haveing ​​adequit rahaa vastaa vapautta lack.And vapauden nauttia mitä sinulla on, samoin kuin tietäen voit olla uusi adventures.Haveing ​​tarpeeksi rahaa edistää luovuutta. Kaikki olisi tarpeeksi rahaa elämiseen tukikohtana linja hyvinvointia kulttuurissa. Maamme tarvitsee tulostaa rahaa me ihmiset kiertämään alhaalta ylöspäin, eikä tulostaa sen maailmanlaajuinen pankkien laina takaisin meille niin me aina elävät yli varojemme, vain välttämättömyyksiä. Olemme orjuutettu tämän järjestelmän vuosisatoja niin se vie aikaa, että ihmiset saavat aiemmin tämä endoctrinated ajatus, että meidän täytyy "maksaa takaisin", mitä meidän on elettävä.

Toukokuu 19, 2017 | 12:41:58 | myöhemmin 9 kuukautta
Huugo Eronen
  Like 2   Dislike 2

Tämä on kyse päässeiden vastaan ​​huono-osaisten. Jos olet "on", ja kaikki tarpeet täyttyvät, niin kaikki muu on fluff ja viihdettä, ja kai lopulta haluat kyllästy. Olet onnekas. Sorry, ei voi koskea, että skenaario. Olen "on-ei" kategoriaan, jossa ei koskaan tarpeeksi rahaa edes perustarpeet, joten se kuulostaa hyvin kadehdittava ylellisyyttä minusta on niin paljon rahaa, että se saattaa aiheuttaa sinulle onnettomuutta. "Ongelma" Olin kirjautua sisään syke! Olen todella kyllästynyt vanha sanonta, "Raha ei voi ostaa onnea." Se ostaa minulle mielenrauhaa, talo, joka ei ole hajoamassa, ruokaa ja kipeästi tarvittavia terveydenhuoltopalveluita. Kaikki nämä asiat tekisi minut onnelliseksi ja erittäin vähentää minun stressiä tasolla.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha