Voiko Menossa Beach Tallenna Ocean?

Leevi Arvonen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
oh meri Kiitos artikkeli. kiva idea Käyttää sitä, mutta älä sitä väärin.

Yksi varhaisimmista muistoja kun olin noin 4 vuotta vanha on tippuu alas aalto Jones Beach Long Islandilla. Se oli luultavasti kaksi-jalka rannalla tauko ja seisoo takaisin ylös jälkeen palloteltu suolainen valkoinen vaahtoamista vesi, olin enemmän hämmästynyt kuin peloissaan. Joku oli juuri kertonut minulle, mitä iso poika olin ja vielä tämä asia, tämä Ocean kohtasin, oli niin paljon suurempi kuin minun.

Kun lapset tutkia tidepools, poimia ja tutkia simpukankuoria pitkin Kultaranta tai rakentaa hiekka linnoja ja vetistä vallihaudat, he usein löytää kipinä ihme, että voivat innostaa heidän elämänsä suuntiin, jolloin niitä tieteen, arkkitehtuurin, tekniikan tai monia muita tehtävissä .

Monille meistä tunteen kunnioitusta, ihme ja kunnioitusta sininen marmori planeetta alkoi matka rannalle. Yli 70 miljoonaa amerikkalaista käydä rannalla tänä kesänä, osittain omaksua ja ympäröidä tuntemus, joka tekee päivä meren rannalla tuntuu vanhoja hyviä aikoja tässä ja nyt.

Kuuma hiekka, jodi-maustettu meri-ilma, jännitystä kylmä aaltoja kuumana päivänä - tai päinvastoin, lämmin kirkas vesi päälle hiostava iltapäivällä jäätee ja rohkea lokkeja huuhteluilman välillä rantapyyhkeet, riviä Pelicans kanssa wingtips aaltoja tai Sandpipers skittering pitkin märkää hiekkaa reunalla surf voi tehdä aika laajentua Endless Summer yhdessä ihana päivä.

Jos mietit mitä tämä voisi olla tekemistä ongelmia teollisuuden liikakalastus, saastuminen, rannikon hajautuminen tai ilmastonmuutos vaikuttavat merten, he sanovat olet todennäköisesti suojata asioita, joita rakastat. Siksi numero yksi ratkaisu kirjassani "50 tapoja säästää Ocean" on "mennä rannalle."

Päivä rannalla voi myös olla ensimmäinen paikka aloitat harjoitellaan uusi valtameri etiikkaa taloudenhoito meidän kaikkien täytyy omaksua jos olemme kääntääkseen meri- ja rannikkoalueiden tuhoa. Niistä mitä Haluan ehdottaa - ensimmäinen, ottaa vain kuvia ja jättää vain hiekkaa. Toisin sanoen, suorittaa kaikki teillä on. Sukellusta olemme muuttaneet sanoa, "ottaa vain kuvia ja jättää vain kuplia." Myös tuoda roskakoriin pussin ja poimia muita pentueesta löydät rannalla, erityisesti muovia, joka ei hajoa luonnossa. Jos käytät aurinkovoidetta, varmista, että se on vedenpitävä niin et jättää oman pikku öljyvuoto meressä. Käytä WC.

Vältä uima kohteen myrskyn valua myyntipisteistä, jotka kuljettavat epäpuhtauksien tiet ja muut karkaistu pinnoille ja dumpata ne mereen. Laaja tutkimus Etelä Kalifornian löytynyt sinulla on yli 50 prosenttia suurempi riski saada sairas uinti 500 jalkaa myrskyn viemäriin. Se on myös hyvä syy opiskella ylös saastunut valumavesien ongelmia kun pääsen kotiin. Älä jahdata tai rehun villieläinten tai, jos olet rannalla lemmikin kanssa, älä anna heidän. Pidä eläinystäviä hihnassa ja siivoamaan heidän. Käytä walkovers ylittää hiekkadyynejä. Dune liukuva voi olla hauskaa, mutta dyynit estää ranta eroosiota ja täytyy olla rauhassa tehdä työnsä.

Enimmäkseen kuitenkin, ei ole hauskaa perheen, ystävien ja rakkaitaan. Suolainen maku meren meidän huulet lisää tang jotain makeaa ja erikoista pitkiä päiviä whiled pois ilman pahoittelee. Itse asiassa, kun päivä rannalla, meidän kaikkien pitäisi tuntea virkeänä ja innoittamana antaa jotain takaisin kouluttamalla itseämme ja pyrkii suojaamaan, palauttaa ja tutustu ihmeellinen altaasta planeetta. Maassa on yli 1400 merilevää työryhmiä tekemään juuri niin Yhdysvalloissa ja voit löytää juuri sinua lähinnä tai eniten linjassa etuja Blue Frontier kampanjan Blue Movement hakemistossa

____

David Helvarg on kirjailija ja johtaja Blue Frontier Campaign, meriympäristön suojelun ryhmä. Hänen seuraava kirja ~The Kultaranta - Kalifornian rakkaussuhde Sea "julkaistaan ​​helmikuussa 2013.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (6)
Huhtikuu 4, 2017 | 04:03:42 | myöhemmin 7 kuukautta
Aki Parviainen
  Like 3   Dislike 1

"Säästät mitä rakastat". Mitään rakastat, voit käyttää ylimääräistä aikaa, ja vaivaa, varmista, että se selviää. Katsokaapa kaikki eläinten ystäville, jotka menevät edellä ja lisäksi tallentaa / pelastus / edistää heitetään pois uhreja eläinrääkkäystä.

Huhtikuu 4, 2017 | 09:44:55 | myöhemmin 7 kuukautta
Eliel Juutilainen
  Like 2   Dislike 2

Lemmikkini ärsyttää ihmisiä, jotka heittävät pois heidän tupakantumppeja.

Huhtikuu 4, 2017 | 10:32:21 | myöhemmin 7 kuukautta
Reija Laitinen
  Like 3   Dislike 0

Kun menin Bahia Honda State Park Miami, meri koralli oli valkoinen, joka tarkoittaa kuollutta. Heillä oli merkki antaa veden tilan.

Huhtikuu 4, 2017 | 14:28:22 | myöhemmin 7 kuukautta
Juuso Ikävalko
  Like 5   Dislike 1

Valtamerien ovat niin kauniita. Ei ole paljon parempi sitten päivä rannalla. Oppia arvostamaan sen kauneutta ja pyrimme pitämään sen sellaisena.

Huhtikuu 4, 2017 | 21:35:29 | myöhemmin 7 kuukautta
Herkko Nurmela
  Like 0   Dislike 2

Pelkään, että mikään ei voi tallentaa valtameret kun ihmiset ovat mukana.

Huhtikuu 4, 2017 | 22:18:14 | myöhemmin 7 kuukautta
Justus Ketola
  Like 1   Dislike 2

Bringing lapset rannalle olisi saada ne alkoi kierrätysliiketoiminnan.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha