Voiko hallitus helpotetaan törkeää Wealth Eriarvoisuus Yhdysvalloissa?

Essi Hautala Heinäkuu 28, 2016 Miscellany 14 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Yhdysvallat on hukkumassa rikkaus. Mukaan Bureau of Economic Analysis, Yhdysvaltain bruttokansantuote kellotetaan on $ 16.77 biljoonaa 2013, 2,2 prosenttia vuosittain. Vertaa tätä vastaan ​​BKT $ 9.24 biljoonan Kiinassa, meidän lähin kilpailija kannalta suuri koko, ja Japanin kolmanneksi $ 4.9 trillion. Vasta äskettäin, että yhteenlaskettu BKT Euroopan unionin ylitti Yhdysvaltain

Tässä on toinen tapa kehystää: Rahamäärä kulutamme terveydenhuollon yksin on suurempi kuin BKT Venäjän.

Mutta siitä huolimatta, että se sai suurimman talouden piirakka maailman, USA on onnistunut leikkaamista ylös outrageously eriarvoiseen osaan. Tutkimuksessa Thomas Piketty, Capital 21st Century mainetta, ja Gabriel Zucman osoittaa, että vaurauden epätasa Yhdysvalloissa on niin vakava nyt kuin se oli aikana "Roaring" 20s "- post kullattu Age puomi, joka edelsi Great Depression . Vain 1 prosenttia Yhdysvaltain väestöstä hallitsee 40 prosenttia vaurautta. Kuvitella yksi kaveri huoneessa 100 erotetaan 40 prosenttia pie kaikki itselleen. Kenenkään ei tarvitse niin paljon piirakka, ja on vaikea kuvitella ketään, joka ansaitsee sen.

Tehdä selväksi, emme puolustavat epäpyhä varallisuuden jakautumisen sosialismin. Todisteet tehosta kapitalismin on runsas, ja kapitalismi ei toimi ilman kannustimia. Mutta kun S & P Capital IQ alentaa kymmenen vuoden talouskasvu ennuste Yhdysvalloissa, koska äärimmäisen tulojen ja varallisuuden eriarvoisuutta, niin jotain on selvästi rikki.

Miten päädyimme tänne? Laitoshoitoon varallisuuden sukupolvien on ollut suuri rooli, ja viime aikoina brutto eriarvoisuus tuotot on on kallistuu julkinen viha vastaan ​​kansakunnan alkuun palkansaajille. Perusongelma, koska Piketty laita se hänen kirjansa, on, että perustavanlaatuinen poikkeava voima kapitalismin että, jos niihin ei puututa, tuottaa enemmän ja enemmän vaurautta eriarvoisuutta. Tämä epätasa-arvo voidaan tiivistää R> g, jossa "R" on tuotto pääoman ja "g" on talouskasvu. Jos tuotto pääoman on suurempi kuin talouskasvu, sitten ne, jotka ovat jo kertynyt pääoma voi kasvaa rikkaus nopeudella nopeammin kuin talous yleensä, väittäen yhä suurempi jättäen vähemmän kuin ilman pääomaa.

Tässä mielessä, Selkeällä tapa käsitellä varallisuuseroja, ja ehkä kapea se pisteeseen, jossa se ei ole vetää koko talouteen, on suunnitella rikkaus tähtääviä ohjelmia niille alareunassa jakelun.

Julkaisemassa raportissa heinäkuussa, Urban Institute säädettyihin ideoita tehdä juuri tätä.

1. Lapsen oikeuksien säästötilitiedot

Ellet ole poikkeuksellisen taju tai syntyneet siihen, varaamiseen rikkaus vie aikaa. Mukaan US Census Bureau, merkonomien ansaita keskimäärin $ 2,1 miljoonalla vuonna elinaikanaan - tämä numero putoaa $ 1,2 milj niille ilman korkeakoulututkinnon ja hyppää $ 4.4 miljoonaa niille, joilla ammatillinen tutkinto. Valtaosa näistä tuloista tullaan käyttämään vastaamaan elinkustannusten tai tallentaa eläkkeelle, jolloin suurin osa kartanot näköisenä taskurahaa verrattuna upea sukupolvien varallisuuden siirtojen että tapahtua yläosassa jakelun.

Mutta samalla se on helppo saada kiinni massiivinen perinnöt onnekas muutama, on tärkeää pitää mielessä, että on tärkeää, että ihmisillä on mahdollisuus varallisuutta ja jättää lapsensa. Näin on erityisesti niille alapäässä jakelun, jossa varojen kuten kiinteistö ovat usein ulottumattomissa ja saada rahoitusvarat kuin varastot on putki unelma. Mukaan talouspoliittinen instituutti, top 20 prosenttia varallisuuden jakautumisen omistaa 90 prosenttia varastot.

Yksi tapa Buck suuntaus - tai ainakin antaa näille alareunassa jakelu taloudellinen foorumi seisomaan - on kautta erikoistunut lasten säästää tilille. Urban Institute väittää, että "Auttaa matala- ja maltillinen tulotason perheitä säästää," päättäjien tulisi "luoda" savable hetki 'at vero aikaa, sillä perheet tallettaa osan lapsen verohyvitys tai ansiotulojen verohyvitysten, ehkä makeutusainetta potin ylimääräisiä ottelu. "

2. Homeownership Kannustimet

Useimmille amerikkalaisille, koti on suurin yksittäinen hankinta, että he koskaan tehdä, ja historiallisesti on ollut perustavaa hyvinvointia lisääviksi voimavara keskiluokan. "Jokaisen asuntolainan maksamisesta, perheisiin rakentaa oma pääoma, joka myöhemmin voidaan hyödyntää lisätuloja eläkkeelle tai rahoittaa lapsen college koulutus", toteaa Urban Institute. Tämä ajatus ei ole säästynyt hallitus, joka on yrittänyt kannustaa omistusasumista monin tavoin, mutta pääasiassa asuntolainojen korkojen vähennys.

Kuitenkin Urban instituutin väittää, että "asuntolainojen korkojen vähennyksen, joka maksaa noin $ 70 miljardia 2013, on osoittautunut tehottomaksi on saattaa matala- ja maltillinen tulotason perheiden koteihin. Kumoaminen tai rajoittaminen asuntolainojen korkojen vähennysoikeutta ja korvaamalla se luottoa ostaa kotiin ensimmäistä kertaa voisi tarjota enemmän apua ja kannustin niille suljettu pois päivän omistusasumista tukia. Luotto voitaisiin suunniteltu alijäämää neutraali verrattuna nykyiseen omistusasumista verokannustimia. "

3. Automaattinen eläkesäästötilit

Ei ole mikään salaisuus, että amerikkalaiset ovat järkyttäviä on säästää. Yksilötasolla tämä näkyy keskimääräistä säästämisaste selvästi alle tason taloustieteilijöiden haluaisi nähdä - tällä hetkellä noin 5,3 prosenttia, verrattuna noin 10 prosenttia ehdotti. Institutionaalisesti emme ole paljon parempi. Mukaan Boston Collegen Center for eläkkeelle Research, noin 66 prosenttia ihmisistä työskentelevät työnantajille, jotka eivät tarjoa eläkejärjestelyjä. Ja vaikka annetaan runsaita kannustimia muodossa verovähennyksiä tai vero-laskennallinen kasvu ja työnantajan matching eläkkeelle tilejä, amerikkalaiset eivät useinkaan hyödyntää niitä.

Kuitenkin yksi tapa aloittaa ongelman ratkaisemiseksi on automaattisesti kirjautua työntekijöitä varten säästöohjelmat, kun he aloittavat työnsä, pakottaen heidät jättäytyä sijasta opt sisään ohjelmiin. "Viimeaikaiset apurahan talouskäyttäytyminen on osoittanut, että oletusasetukset-jotain niin yksinkertaista kuin ottaa jättäytyä eläkejärjestelmään sijasta opt-voi olla voimakas vaikutus miettiä osallistumista ja maksut", toteaa Urban Institute.

Jopa vaatimattomasti ruokitaan poistotilille voi antaa ihmisille valtavia taloudellisia vakautta suhteessa ei ole poistotilille ollenkaan, ja tämä vakaus voi mennä pitkä matka kohti auttaa ihmisiä turvallinen ja kasvaa lisää vaurautta.

Jos todella haluat saada toiminut jopa noin tulojen ja varallisuuden jakautumisen Yhdysvalloissa, tutustu alla oleva video. Se on vähän dramaattinen, mutta tulokset viittaavat siihen, että tilanne on niin vaikea vaatia vähän draamaa. Erityisesti, tutustu video jos haluat esimerkki miten koetaan varallisuuden jakautumisen ottelut vastaan ​​todellisuutta Yhdysvalloissa, ja saada katsoa, ​​mitä samaa jakaumaa näyttäisi leviää vain 100 ihmistä.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Johdatus Änkytys
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha