Voiko Ben Affleck ja Matt Damon Ohje SyFy saada takaisin raiteilleen?

Laina Paasilinna Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Ben Affleck ja Matt Damon tuovat taitojaan pieni näyttö. Filmitähdet jälleen puhaltavat yhteen hiileen kameran takana, jotta voidaan kehittää vakooja draamasarja SyFy kanavalle.

Mukaan Hollywood Reporter, pari toimijoiden, joka kirjoitti ja yhteistyössä näytteli Oscar-palkittu draama Good Will Hunting, tuovat uusi show, Incorporated, pieni näyttö kautta tuotantoyhtiö, Pearl Street Films. Kuvattu "futuristinen vakoilusta trilleri," Incorporated on tiettävästi sijoittuu maailmaan, jossa yritykset ovat rajaton valta. Sarja, joka myös on kotoisin CBS Television Studios, seuraa tarina yhden miehen pyrkimyksiä voittamaan tämän korruptoituneen maailman järjestelmä.

Per THR, sekä Affleck ja Damon asetetaan johtoon tuottaa näyttelyssä mukana Pearl Street Films Presidentti Jennifer Todd. Veljekset David ja Àlex pastori allekirjoittivat kynä pilotti. Samaan aikaan, Ted Humphrey, joka tunnetaan työstään johtava CBS sarja Good Wife, toimii sekä showrunner ja vastaava tuottaja projektin. Pearl Street luova Executive Margaret Chernin on myös Aluksella avustava tuottaja.

Incorporated merkit Pearl Street Filmin ensimmäinen kokeilu maailmaan käsikirjoittanut kaapelin ja vasta sen toisen käsikirjoittanut venture yleistä, kun keskellä mies. Jälkimmäinen draama oli noudetaan pilotti järjestyksessä Fox viime vuonna, jossa Affleck on asetettu suoraan. Mutta hanke työnnettiin takaisin ottamiseksi Affleck kiireinen kuvaamisen aikataulu, erityisesti hänen sitoutumisensa odotettu leffa Batman vastaan. Superman.

Lisäksi niiden ennen työn tuottamaan käsikirjoittanut sarjan, kaksi on kokemusta myös muita televisio. Vaikka Incorporated voi olla Affleck ja Damon ensimmäinen käsikirjoittanut kaapeli merkintä yrityksensä, kaksi myös unscripted hankkeen työt - tai herätyksen yhden, olla täsmällisempi. Jo huhtikuussa, se oli ilmoittanut, että HBO on parhaillaan tuoda takaisin Project Greenlight, dokumenttisarja tuottama tähti duo. Show, joka seuraa ensimmäistä kertaa ohjaaja läpi elokuvanteon prosessiin, aluksi näytettiin verkon kahden kauden vuosina 2001 ja 2003.

Incorporated on yhtä SyFy tekee väkevää työntää kohti perinteisempää scifi fantasia näyttää. Viime vuosina kanava on yrittänyt tavoittaa laajemman yleisön, siirtymässä pois genren aivan kuten se oli räjähtänyt kaikkialla muualla. Nyt se on jälleen tekee siirtymistä pois sarjan kuten Alphojen, joka peruttiin vuonna 2012, ja pienen budjetin elokuvia, ja takaisin juhli tavanomaisen sci-fi, samanlainen sen viimeinen todellinen purkautuminen osoittavat, Taisteluplaneetta Galactica. Verkosto on pitkä lista uusia näytelmiä, kuten Dominion, helatorstai, 12 Monkeys, ja Olympus, sekä liuta palaa osoittaa, kuten Defiance, Haven, ja Helix.

Affleck on ollut voittoputki kannalta uravaihtoehtoja viime aikoina, ja jos hänen viime menestys on viitteitä, niin SyFy pitäisi odottaa Incorporated saada hyvän nousun. Näyttelijä on tällä hetkellä pääosassa hyvin vastaan ​​sopeutumisen Gone Girl, joka iski nro 1 lipputulot. Samaan aikaan, Damon on asetettu tähti Ridley Scottin ulkoavaruudesta seikkailu projekti, Marsin, ilmestyy ensi vuonna.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha