Voiko Apple ja U2 Tallenna Digital Music Lataa Market?

Jutta Lahtinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Näyttää siltä, ​​että tarjoamalla U2: n uusin albumi miljoonille Apple käyttäjät eivät viimeinen yhteistyötä Irlannin rock-yhtye ja Cupertino-yhtiö. Vuonna yksinoikeudella haastattelun TIME-lehden, U2 laulaja Bono paljasti, että bändi on myös yhteistyötä Applen salainen hanke luoda kokonaan uuden digitaalisen musiikin muodossa. Ajan mukaan, Bono toivoo, että tämä uusi digitaaliseen muotoon "osoittautuu niin vastustamattoman jännittävää musiikkia fanit että se houkuttelee niitä uudelleen ostamaan musiikkia - kokonaisia ​​albumeja sekä yksittäisiä kappaleita."

Sinulla voi olla miettimättä, miksi U2 olisi apua myyvät musiikkia jos Apple on ilmeisesti halukas ostamaan miljoonia kappaleita bändin albumit ja jättää ne pois ilmaiseksi. No, aivan kuten Bonon ansiokasta työtä eri voittoa tavoittelemattomat organisaatiot, U2 ei vain yrittää auttaa itseään, mutta on myös yrittää auttaa muita taiteilijoita - erityisesti lauluntekijöiden. "Lauluntekijät ei farmari ihmisiä", Bono kertoi TIME. "Cole Porter ei olisi myyty T-paidat. Cole Porter ei ollut tulossa stadionin lähellä sinua. "

Vaikka Bono ei ilmennyt teknisiä tietoja uuden digitaalisen musiikin muodossa, hän puhua joitakin uusia ominaisuuksia, että se tarjoaa. "Audiovisuaalinen interaktiivisessa muodossa musiikkia, jota ei voi laittomasti ja tuo takaisin albumin taideteos tehokkain tapa, jossa voit pelata sanoitukset ja saada takana kappaleet istuessasi metrossa kanssa iPad tai nämä suuret taulutelevisiot, "sanoi Bono mukaan TIME kautta Billboard. "Näet valokuvaus jollaista et ole koskaan nähnyt sitä ennen." Bono myös vihjasi, että U2: n seuraavan albumin - joka on noin 18 kuukautta pois - julkaistaan ​​uudessa muodossa.

Vaikka U2: n uusin albumi oli saatavilla miljoonia Applen käyttäjille ilmaiseksi jälkeen yhtiön mediatapahtuma aiemmin tässä kuussa, rock-bändi ei ole erityisen innostunut laaja saatavuus ilmaiseksi musiikkia tai musiikin alan viimeaikainen siirtyminen kohti musiikin suoratoisto. "Menimme Apple ja sanoimme," Katso, emme ole kiinnostuneita vapaata musiikkia, '"Bono kertoi TIME. "" Uskomme musiikki on, tiedäthän, aliarvostettu. Se on sakramentti niin pitkälle kuin olemme huolissaan. Olisitko kiinnostunut ostamaan meidän albumin ja sitten saada se kaikki 500.000.000 iTunes tilejä? '"

Vaikka jää nähtäväksi, jos uusi digitaalisen musiikin formaatti SYTYTÄ digitaalisen musiikin myynti, Apple ja U2 varmasti on kädet täynnä työtä heille. Mukaan Nielsen Entertainment & Billboard 2014 Mid-Year Music Industry raportti, myynti digitaalista albumia laski 11,6 prosenttia ensimmäisen kuuden kuukauden aikana 2014 verrattuna samaan ajanjaksona viime vuonna. Samaan aikaan, digitaalinen raita myynti näki samanlainen 13 prosentin lasku samana ajanjaksona.

Vaikka piratismin ja laaja saatavuus "vapaa" musiikkia sivustot, kuten YouTube on saattanut vaikuttaa digitaalisen musiikin lataus markkinoiden lasku näyttää siltä, ​​että monet kuluttajat ovat yksinkertaisesti siirtäneet musiikkia kulutus musiikin streaming markkinoilla. Mukaan Nielsen Entertainment & Billboard 2014 Mid-Year Musiikki teollisuusministeriön raportti, on-demand-äänen suoratoisto markkinoilla näki vuoden yli vuoden kasvu 50,1 prosenttia vuoden ensimmäisellä puoliskolla 2014 pitkän aikavälin tulevaisuus digitaalinen download markkinat doesnt 't näyttävät paremmilta.

Mukaan Midia Research musiikkiteollisuuden ennuste raportti mainitsemien Billboard, digitaalinen download tulojen odotetaan supistuvan 39 prosenttia kautta 2019. Midia Tutkimusraportti ennusti myös, että streaming musiikki tulot kasvaisivat 238 prosenttia samana ajanjaksona, kunnes se lopulta osuus 71 prosenttia digitaalisen musiikin tuloista ja 41 prosenttia koko musiikkiteollisuuden tuloja.

Vaikka Bono voidaan pankkitoiminnan uusi digitaalisessa muodossa houkutella kuluttajia ostamaan musiikin sijaan streaming sitä tai saada sen ilmaiseksi, näyttää siltä, ​​että Apple suojaaman sen vedot. IPhone maker osti Beats Music -palvelun sekä sen hankinta Beats Electronics aiemmin tänä vuonna ja monet alan Watchers epäillä, että jokin Applen tärkeimmistä syistä ostaa yhtiön oli saada valmiin liittymän streaming-palvelu, joka voisi vahvistaa sen vaikeuksissa iTunes ladata liiketoimintaa. Toisaalta, kun otetaan huomioon, että Apple oli yritys, joka ensimmäisenä popularisoi myynti digitaalisen musiikin lataukset sen iPod ja iTunes Store noin 13 vuotta sitten, se on täysin mahdollista, että yritys voi mullistaa musiikkialalla jälleen - hieman apua U2.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha