Voiko ammattiyhdistysliikkeen Vaihda Kuinka öljyteollisuus harjoittaa liiketoimintaa?

Vuokko Hirvonen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Yhdistynyt Steelworkers liitto on lisätty kaksi enemmän auttaakseen määrä öljynjalostamot, jossa sen jäsenet ovat menneet lakkoon vedoten epäjohdonmukaisuudesta neuvottelujen yritysten ja jopa uhkauksia työntekijää.

Lakko, joka alkoi 1. helmikuuta alunperin suunnattu yhdeksän jalostamoiden vastaa 13%: n jalostuskapasiteetista Yhdysvalloissa ja työllistävät noin 4000 ammattiyhdistysliikkeen. 8. helmikuuta, USW lisätty kaksi enemmän, BP: n laitos Whiting, Ind., Ja jalostamo se toimii yhdessä Husky Energy Toledo, Ohio, joka yhdessä on ylimääräinen 1440 jäsen usw.

Liitto edustaa 30000 tunneittain työntekijöiden yli 200 Yhdysvaltain öljynjalostamot, terminaaleissa, putkistojen ja kemian kasveihin Kaliforniasta Kentucky. Se kehotti rajoitettu lakko, sanoi Royal Dutch Shell, neuvottelee puolesta useiden öljy-yhtiöiden, käveli pois keskusteluja turvallisuudesta ja terveydellisiä etuja jäsenilleen.

USW antoi lausunnon 7. helmikuuta sanoen se oli laajentaa lakon koska Shell oli harjoittaa "huono-usko neuvoteltaessa pääaineesta" mukaan lukien turvallisuutta ja terveyttä etuja, ja syytti yhtiö "kohtuutonta viivästyksiä valistuksen; haitattu neuvotteluvoimaa; ja uhkauksista työntekijöille, jos ne liittyivät lakko. "

BP tiedottaja kertoi Associated Press, että yhtiö aikoo ylläpitää toimintaa kanssa sijaisten ja ei odota konkreettinen vaikutus tuotantoon. Jalostamot ovat nykyään enemmän automatisoituja kuin koskaan ja sen seurauksena on helpompi toimia, vaikkakin hieman hitaammin, lakon aikana kuin ne olivat viime valtakunnallinen ulosmarssi vuonna 1980.

Tämä voisi pitää bensiinin hinnat hyppäämällä koska ei tule merkittävä väheneminen öljynjalostuksessa, kuten tapahtui lakon aikana 35 vuotta sitten. "Yleisesti tuotantoa ei vaikuttanut näiden työnseisaukset," Tom Kloza, vanhempi öljy analyytikko öljyn hinta tietopalvelu, kertoi AP.

Silti Kloza myönsi, että "hinnat voivat nousta, koska käsitys" bensiiniä pulaa. Hän totesi, että tukku bensiinin hinnat länsirannikolla ovat nousseet noin 65 senttiä per gallona viimeisen kolmen viikon aikana. Vielä Kloza jaottelivat ainakin osittain huoltoseisokkien ja tavallinen kausi hintakehitystä. Hän totesi, että huippu ajo kausi lähestyy kovaa vauhtia.

Mitä neuvotteluja, USW kansainvälinen presidentti Leo W. Gerard sanoi, että öljyteollisuus on jättänyt liian kauan monia terveyteen ja turvallisuuteen liittyviä kysymyksiä. "Johto ei voi jatkaa vastustaa mahdollistaa työntekijöille enemmän sananvaltaa kysymyksissä, jotka voisivat hyvinkin tehdä eron elämän ja kuoleman liian monet heistä", hän sanoi.

Unionin virkamiesten korosti myös, että palkat eivät ole osa neuvotteluja, kuten oli laajasti raportoitu, kun lakko alkoi. Chad Culbertson, puheenjohtaja USW paikallisten Toledo totesi, että työntekijät jo maksetaan noin $ 30 pro- tunti.

Sen Facebook-sivulla, Toledo paikallinen kertoi, että 138 USW öljytyöläisten kuoli työssä vuonna 2012, viimeisin vuosi, jolta tällaisia ​​tilastoja on saatavissa, "yli kaksinkertainen vuoden 2009"

"Tämä on noin fiksu, ahkera miesten ja naisten kyky mennä kotiin lopussa päivän samalla tavalla he menivät", paikallinen sanoi sen Facebookissa lähettämistä.

Alun perin kirjoitettu OilPrice.com, sivusto, joka keskittyy uutisia ja analyysi aiheista vaihtoehtoisten energialähteiden, geopolitiikka, ja öljyn ja kaasun. OilPrice.com on kirjoitettu koulutettuja yleisölle, joka sisältää sijoittajat, rahastonhoitajat, resurssi pankkiirit, kauppiaat, ja energiamarkkinat ammattilaiset ympäri maailmaa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha