Voiko Amazonin näkyvyyden puutteesta Hurt näkymiään?

Ville Linna Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Torstaina Amazon ilmoitti hinnankorotuksesta Prime jäsenyyden $ 99 vuosittain. $ 20 Kasvata oli alapäässä $ 20 - $ 40 Kasvata Amazon ehdotettiin Q4: 13 puhelinkonferenssi. Vaikka yhtiö ei ole säädetty syy kasvuun, kun se keskusteli käsite sijoittajien aiemmin tänä vuonna, uskomme, että hinnannousu on tarkoitus korvata käyttö lisääntyi pääministerin ja suuremmat polttoainekustannukset.

Hinnannousu tulee voimaan nykyisille jäsenille uusimiset jälkeen 17. huhtikuuta ja se koskee kaikkia uusia jäseniä. Arvioimme, että on olemassa noin 25 miljoonaa Prime jäsentä; hinnannousu lisää noin $ 500 miljoonan vuositasolla liikevaihtoa ja liikevoittoa, kun kokonaisuudessaan täytäntöön, koska se vaatisi mitään lisäkustannuksia. Olemme kuitenkin sitä mieltä, että Amazon aikoo siirtää vähitellen tulot otetaan laajentunut palveluvalikoima Prime jäsenet, todennäköisesti muodossa lisäyksiä sisällön luettelo sen Amazon Prime Instant Video tarjoaminen tai muodossa saman päivän tai Next- päivä toimitus joitakin kohteita.

Mielestämme on erittäin epätodennäköistä, että Amazon lisää hintojen Prime tarjoamatta jotain arvoa sen Prime jäseniä, ja emme odota yhtiö läpi kaikki vähitellen voiton lähitulevaisuudessa sijoittajille. Arvioimme, että keskimääräinen Prime jäsen saa 20 paketteja vuodessa, ja uskomme, että ennen $ 79 maksu tuskin kattaa lisäkustannukset pikalähetyksiin. Arvioimme, että Amazon viettää yli $ 1 miljardi euroa vuodessa streaming sisältöä, tai arviolta $ 40 Prime jäsen, mikä viittaa siihen, että vaikka hinnankorotusta, yritys ei kata sen välittömät kustannukset palvelun tarjoamisesta.

Arvioimme, että pääministeri on 25 miljoonaa jäsentä, ja odottaa sen kasvavan vähintään 5 miljoonaa euroa vuodessa, vaikka hinnankorotus. Meillä oli aiemmin odotettu Prime jäsenyys kasvun kiihtyvän tulevina neljäsosaa vuoden yli vuoden perusteella, ja vaikka hinnankorotus voi tukahduttaa osa tästä kasvun, mielestämme Amazonin täysin odottaa jatkaa vauhtia se näki vuonna 2013. Prime jäsenyys oli niin suosittu viime jouluna että osakeyhtiön rekisteröitymistä ruuhka-aikoina, jotta nousuun uusi jäsenyys ei vaikuttanut nykyisten jäsenten palvelua.

Koska käyttöön Prime yhdeksän vuotta sitten at $ 79, Amazon ei ollut korottanut hintoja ja lisäävät kohteiden määrä saatavilla Prime ilmaiseksi kahden päivän merenkulkuun yhdestä miljoonasta yli 20 miljoonaan. Uskomme Amazon nähdä vain rajallinen poistuman Prime jäseniä hinnankorotus, koska arvolupaus Prime jäsenyyden kasvaa Amazon tuo enemmän digitaalista sisältöä ja sunnuntai toimitus kautta kumppanuuttaan US Postal Service. Mielestämme Prime jäsenet kokevat suurta arvoa maksuttoman kuljetuksen ominaisuus, ja ajan mittaan, odotamme niitä hahmottaa Lisäysarvo kuten Amazon Prime Instant Video rakentaa sen sisällön luettelo.

Pidämme meidän VAPAA luokitus ja $ 330 hintatavoitteeseen. Meidän PT heijastaa P / E-luku 50X meidän hypoteettinen FY: 19 EPS on $ 8.38, diskontataan viisi vuotta. Meidän luokitus perustuu arviomme että Amazon on todennäköisesti tarjota sijoittajille strategian tiekartan. Vaikka viimeaikaiset ilmoitukset ovat antaneet meille lisääntynyt näkyvyys Amazon tulojen kasvu, emme ole vakuuttuneita siitä, että yhtiö jakaa riittävästi tietoja menojen suunnitelmista, jotta voimme tarkasti mallin tuloskasvua, ja se voi viedä aikaa, ennen kuin EPS kasvaa riittävästi perustella sen osakekurssi .

Investment Thesis

Amazon on hallitseva online vähittäiskauppias hyvää vauhtia tulossa yksi maailman suurimmista vähittäismyyjät, meidän mielestämme. Uskomme yhtiöllä huomattavia etuja sen tiili-ja laasti kilpailijoiden Vähäisen suoraan yläpuolella. Amazon hallinta on varsin kunnianhimoinen, laajenee kalliita digitaalisen median kautta Kindle laitteisto ja pääministeri videoiden suoratoisto, masentavaa yhtiön tuloskunto. Samoin laajentaminen Amazon Web Services on toistaiseksi ollut melko kalliita, vaikka mielestämme AWS on käännekohdassa ja tuottaa huomattavia vipuvaikutus eteenpäin. Ottaakseen kantaa Amazon, uskomme sijoittajien on otettava uskonvaraisesti että sen tulot jatkavat kasvuaan ja tuottaa korkean katetuotto; olemme tehneet uskonvaraisesti tuloihin, mutta puute näkyvyyttä kate antaa meille tauko, ja mieluummin pysyä sivussa. Näin ollen pidämme yllä meidän VAPAA luokitus.

Riskejä saavuttamiseksi meidän osakekurssi tavoite kuuluu heikon taloudellisen näkyvyys, lisääntyvä kilpailu, kuluttajien mieltymysten muutokset ehtoihin tai taloustieteen sen kanssa sen asiakkaiden tai toimittajien, riippuvuus sen toimitus kumppaneita, makrotaloudelliset tekijät, kehittyvä verotusympäristöä, ja oikeudellisia, sääntelyyn, ja turvallisuusriskit, muiden tekijöiden ohella.

Michael Pachter on analyytikko Wedbush Securities.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha