Voi Farm Bill Rescue Kaliforniassa pahin kuivuus 100 vuotta?

Ville Linna Elokuu 7, 2016 Miscellany 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kalifornia on keskellä yksi pahimmista kuivuuden sen nähdään yli 100 vuotta, mukaan Valkoinen talo sihteeri Maatalous, Tom Vilsack. Seurauksena maatalouden alan kipeästi apua, presidentti Barack Obama johtaa Kaliforniaan perjantaina puhua hänen tarkoitettu tuki valtion asianomaisten teollisuuslaitosten. Väline tuen tulevassa oli allekirjoittamisesta hiljattain 2014 Agricultural Act - tai maatalouslaki - joka uudistettu hallitus hätäapua, jotain poissa vuodesta 2011.

"Yleensä tämä prosessi kestää tahansa kuusi-kahdeksan kuukautta", sanoi Vilsack lehdistötiedotteessa. "Presidentti aikoo ohjata meitä saada se tehdään 60 päivän jotta 60 päivän kuluessa, 15. huhtikuuta paikkeilla, viljelijät ja tuottajat voivat tehdä sovelluksia kotieläintuen ja pitäisi saada tarkastuksia pian sen jälkeen."

Toimisto lehdistösihteeri julkaistiin myös toimintasuunnitelma, mukaan lukien "$ 100 miljoonaa karjan katastrofiavun Kaliforniaan tuottajille", joka auttaa niitä toipumassa haittavaikutuksia karjatalous Kaliforniassa, jossa $ 100 miljoonasta varattu 2014, mutta jopa $ 50 miljoonaa vuotta ennen. Edelleen, $ 15 miljoonan laittaa kohti suojelun kuivuus alueilla, $ 5 million kohti Emergency Watershed Protection Program, ja 600 ateria sivustoja ja $ 60 miljoonaa ruoka pankkien Kalifornian osavaltion.

"Presidentti varmasti tietoinen siitä, että kuivuus ei ainoastaan ​​vaikutuksia tuottajiin että vaikutukset perheille, jotka työskentelevät näissä hedelmätarhoissa ja näiden viljelijöiden ja tuottajien. Monet ihmiset ei työssä, tai jos he työskentelevät, ne eivät toimi monta tuntia he tavallisesti työskentelevät ", sanoi Vilsack.

"Kalifornian kuivuus on todellinen. Otamme kaikkensa valmistautua valtion jatkuvien kuivassa kohtaamme ", sanoi Kalifornian kuvernööri Edmund G. Brown viime kuussa julkilausumassa jälkeen Department of Water Resources laittaa valtion vesihanke jakamista nolla. Kuvernööri ilmoitti myös kuivuus hätätilan, ja Kalifornian Fire Department otti ylimääräinen 125 henkilöstöä valmistautua kasvuun tulipalon todennäköisyys.

Nyt, kuvernööri, presidentti Obama, Yhdysvaltain maatalousministerin Tom Vilsack, sekä senaattori Dianne Feinstein ja senaattori Barbara Boxer, kongressi jäsen Jim Costa, ja muut johtajat maatalouden ja vesi kentät kokoontuu pyöreän pöydän keskustelussa, mukaan lehdistötiedotteen .

Dr. John Holdren, johtaja Valkoisen talon Office of Science and Technology Policy korosti ilmastonmuutoksen aikana Valkoinen talo neuvottelupuhelun sihteeri Vilsack. "Kuten sihteeri Vilsack totesi, on vakavin kuivuus yli sata vuotta vähitellen kirjaa, mutta se on myös todennäköisesti perustuu paleoclimate kirjaa vahvimpia kuivuuden viime 500 vuotta", sanoo tohtori Holdren, lisäten, että Colorado vesistöalueella erityisesti se luultavasti pahin viimeisten tuhannen vuoden aikana samoin. Hän salli että "Mikään yksittäinen episodi sään ääri, ei myrsky, ei tulva, ei kuivuus voidaan sanoa johtuneen maailmanlaajuista ilmastonmuutosta." Sen sijaan hän sanoi, se on noin sää maailmanlaajuisesti että ollaan muuttamassa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha