Vältä eväs virheitä

Heli Mäki Lokakuu 1, 2016 Urheilu 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vältä eväs virheitä

Miten ajat ovat muuttuneet. Valitettavasti tämä newfound eväs kulttuuri on johtanut aivan liian monet meistä syö liikaa, liian usein. Niin, keskellä kaikki baarit, keksit, keksejä ja jogurtit saatavilla, mitkä ovat parhaat niistä valita? Ja me todella tarvitsemme välipala ollenkaan? Jos katsotte, että aterian pitäisi pitää sinut täysi kolmesta neljään tuntia, aktiivinen aikuinen todennäköisesti tarvitsee jotain kevyttä aterioiden välillä vuorovesi heidät seuraavan aterian.

Tärkein ongelma eväs on, että useimmat "välipaloja" taipumus olla runsaasti hiilihydraatteja ja vähän ravitsemus. Paras valinta pikaruokayhtiön sisältää tasapainon hitaasti sulavaa hiilihydraatteja, kuten vähärasvainen meijeri tai wholegrain hiilihydraatteja, nautitaan proteiinikasvien kuten pähkinöitä. Tällainen tasapaino tarjoaa välipaloja, jotka tarjoavat elintärkeitä ravintoaineita ja pitää sinut täysin kahdesta kolmeen tuntia.

Getting ravinnetasapaino oikeus myös auttaa hallitsemaan insuliinin ja veren glukoosipitoisuus, ratkaisevaa kehon painonhallinta. Välttää tulossa snack-ruoka uhri, aina pitää ravitsevia välipaloja mukanasi, kuten pähkinä baareja, juustoa ja cracker pakkauksissa ja hedelmiä. Tuoreen tutkimuksen julkaistiin American Journal of Clinical Nutrition todettu, että

kun tarjotaan samaa välipala yli kahden viikon ajan, ylipaino ja normaalipainoisilla naisilla hyvin erilainen kannalta niiden snackfood saanti malleja. Ylipainoisia naisia ​​tuli enemmän kiinnostunut ruokaa yli kahden viikon ajan, kun välipala elintarvikkeet edellyttäen olivat samat, kun taas normaalipainoisilla naisilla tuli vähemmän kiinnostunut. Tämä viittaa siihen, henkilöt, jotka kamppailevat niiden paino voi tehdä parhaiten muuttaa välipala valintoja säännöllisesti, jotta ikävystyminen ja ylensyöntiä, kun taas ne, joilla ei ole ongelmia painon asetus voi tehdä paras syödä samanlainen välipaloja hallita kilojoule saanti.

Paras välipaloja

  • Rasvaton maito kahvi
  • Täysjyväviljaa keksejä ja kevyempi juusto
  • Paksu jogurtti hedelmien
  • Kourallinen pähkinöitä
  • Maapähkinävoita Corn Thins
  • Ruis keksejä ricotta
  • Vähärasvainen jäätelö
  • Pähkinä-pohjainen snackbaari
  • Kääri leipä avokado
  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha