Vitamiinit ihoa

Reija Hautala Elokuu 7, 2016 Kauneus 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vitamiinit ihoa

Haluatko selkeämpi, kirkkaampi, nuorekas näköinen iho? Ota vitamiineja, enkä tarkoita sisäisesti.
Kyllä, nauttiminen vitamiineja on välttämätöntä ihon ja yleisen terveyden. Mutta soveltaa niitä paikallisesti on myös hyvä iho.
Ei ole väliä mitä ikäsi, voit hyötyä soveltamalla vitamiinien ihoon, kertoo Yhdysvaltain ihotautilääkäri tohtori Dennis Gross Dr Dennis Gross Ihonhoito.
"Hakeminen ajankohtaisista täydentää kuten vitamiineja, C ja E suoraan iholle, varhain, voi olla merkittävä ero estämisessä ennenaikaista vanhenemista", hän sanoo.
Yhdysvaltain ihotautilääkäri tohtori Darrell Rigel sanoo, "Ihmiset pitäisi käyttää vitamiineja niin nuoria kuin mahdollista."
Monia vitamiineja annetaan infuusiona ihonhoito kaavat, mutta useimmat ihotautilääkärit sanovat vitamiineja, C ja E ovat tehokkaimpia.

Vitamiini

Etelä-Afrikkalainen plastiikkakirurgi Dr Des Fernandes, luoja ihonhoito tuotemerkki Environ, sanoo voi bongata vitamiini käyttäjän ympäri täpötäydessä huoneessa.
"On erityinen säteily ihon", hän sanoo. "Iho on sileämpi, pigmentti on kevyempi ja rypyt ovat vähemmän ilmeisiä."
Rigel sanoo: "vitamiini on monia ominaisuuksia, jotka liittyvät nimenomaan ihoa. Maidontuottajien Tanskassa ensimmäinen huomannut sen hyödyt 1930-luvulla. He käyttivät kuoria kerman pois maito ja myydä se.
He huomasivat, että kun lapset joivat maitoa, joka oli kerma kuorittu pois, iho ei pärjännyt yhtä hyvin. Kerma oli korkea vitamiinipitoisuus. "
Tänään tiedämme vitamiini kannustaa solujen liikevaihto. Mutta sitä olisi sovellettava varoen. Monet ensikertalaisille löytävät iho reddens tai näyttää sunburned jos sitä ei käytetä oikein. Aloita lowlevel muotoiluun ja soveltaa sitä joka toinen päivä, kunnes iho tottuu siihen, sitten vähitellen lisätä annosta. Älä käytä sitä, jos olet raskaana tai imetät.

C-vitamiini

Kirkkaampia, selkeämpi, kiinteämmät ihon, tavoitella C-vitamiinia
"Unssi unssilta, se on tehokkain antioksidantti suhteen kollageenin rakennus anti-aging tarkoituksiin, varsinkin kun sitä sovelletaan yöllä", tohtori Gross sanoo.
Uskotaan avustamaan aurinko puolustus, sekä selventää ihonväri, käsitellään pigmentti ja kirkastuvat. Kuten vitamiini, sitä tulisi käyttää pieniä määriä aluksi, asteittain kasvavina annoksina.

E-vitamiini

Rauhoittava, kosteuttava ja suojaava, E-vitamiini on tehokas parantaja, joten on hyvä herkälle iholle tai auringon vaurioita yhdistettynä C-vitamiinia On myös ajateltu olevan tehokkaampaa, kun käytetään A-vitamiinin
Itse asiassa, yleinen konsensus on, että parempia tuloksia tulevat käyttäen kahden tai kolmen näiden vitamiinien yhdessä.
Kokeile MD Formulaatiot Vit Plus Illuminating Serum, $ 180, 1800 808 993. Yhdistää vitamiineja ja C alfahydroksihappoja ja kasviuutteita jopa ihon sävyä.
Kokeile Alpha-H ACE Iho Vitamiini- Kit, $ 99 1800 659 777. Tämä kätevä pakkaus sisältää kolme seerumit, joista kukin sisältää runsaasti vitamiineja, C tai E

Kokeile näitä

 • Environ Intensiivinen kosteuttava öljy kapselit, $ 104, 1300 788 895 WA, SA: n ja NT, 1300 888 708 muille valtioille. Vitamiineja, C ja E tarmoa ja hydraatti ihoa.
 • Neutrogena Ageless intensiiville Deep Wrinkle Kosteus Night, $ 29.99, 1800 029 979. A-vitamiini toimii rinnalla kosteuttava hyaluronihappoa tämän rikkaan kaavassa.
 • Swisse Hand Wash, $ 26.95, 1800 794 773. C-vitamiini pehmentää, tasoittaa ihon sävyä ja kuorii kuollutta ihosolukkoa.
 •   Like 0   Dislike 0
  Kommentit (0)
  Ei kommentteja

  Lisääkommentti

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Merkkiä jäljellä: 3000
  captcha