Virginia on Lovers jälleen valtion kumoaa Sodomia Ban

Minna Haapakoski Heinäkuu 25, 2016 Miscellany 38 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
K, kiitos. Kiitos ty

Virginia yleiskokous hyväksyi viime viikolla yksimielisesti lakiesityksen, joka korvaisi valtion sodomy kielto, säännös, joka perinteisesti on käytetty tehdä on homo rikos.

Lainsäätäjät äänesti 100-0 hyväksymään kieli, dekriminalisoimiseksi ei-kaupallinen sodomy aikuisten välisistä vapaaehtoisista yksityisen neljäsosaa. Liikkua olennaisesti kumotaan valtion viimeinen avoimesti syrjivät elementit Virginia kohdistuvien rikosten Luonto ohjesääntö.

Yhdysvaltain korkein oikeus ratkaisi 2003 Lawrence v. Texas tapauksessa, että valtiot eivät voi kieltää yksityisen yhteisymmärryksessä seksiä aikuisten. Tämä sulatettu lait kuten Virginian Crimes Against Nature ohjesäännön, joka vaikka teki ei-emätin sukupuolen välillä heteroseksuaaliset aviopareja törkeä rikos, ole mahdollista panna täytäntöön. Kuitenkin republikaanit lainsäätäjä toistuvasti tyhjäksi yrittää kumota perussäännön.

Asiat kärjistyi viime vuosina, kun uskonnollinen konservatiivi posterboy Virginia oikeusministeri Ken Cuccinelli yrittänyt väittää tuomioistuimissa että hänellä pitäisi olla mahdollisuus käyttää Crimes Against Nature lain syytettä. Viimeaikaiset tuomioita lain kaatuessa ja Cuccinelli toistuvasti hävisi tuomioistuimissa.

Lainsäätäjät sitten antoi lakiesityksen, joka olisi nimenomaisesti todennut, että aikuiset eivät voi asettaa syytteeseen yksityiseen konsensukseen ei-kaupalliseen tekoja, mutta kuten raportoitu tuolloin lainsäädäntö oli niin huonosti muotoiltu, että se oli tahaton seuraus tehdä rikollisia ulos 17 vuotta vanha heteroseksuuaaleina jotka saavat naimisiin valtion, yksinkertaisesti harjoittaa kuin emättimen seksiä. Bill myös rangaista homo nuoret, koska Bill riippuvuus emättimen yhdynnän standardina käyttäytyminen.

Jälkeen valtava huuto lainsäädäntöä muotoillaan uudelleen siten, että se ei ole edellä mainittujen seikkojen ja on nyt enää propping anti-gay näkökohtia kohdistuvien rikosten Luonto ohjesääntö. Nyt laki keskittyy yksinomaan raakuus ja insestin. Senaatti on aiemmin äänestänyt siirtää lainsäädäntöön, ja niin tämä tarkoittaa, että Virginian sodomy kielto pitäisi pian kumottava.

"Tärkeintä on, että yleiskokous edenneet hoitoon seksiä sukupuoleen ja samojen rikoslakien riippumatta millaisia ​​sukupuoleen joku on ottaa," Claire Gastanaga, johtaja ACLU Virginia, on sanonut. "Mitä tehdä selväksi, että se ei ole rikos kaksi aikuista on suullinen tai anaaliseksiä yksityisyyden oman kodin tai muu yksityinen tila, se saa aikaan, että."

Sodomia kiellot pysyvät kirjoja useita valtioita vieressä Virginia, mukaan lukien: Alabama, Florida, Idaho, Kansas, Louisiana, Michigan, Mississippi, North Carolina, Oklahoma, South Carolina, Texas, ja Utah.

Jotkut valtion viranomaisten ei edes omantunnon kumoamisesta niiden sodomy kieltoja, mutta ponnistelut valtioissa kuten Louisiana tehdä juuri näin. Valitettavasti, ja vaikka viime aikoina esimerkkejä perussäännön sovelletaan syytteeseen homomiesten, republikaanien lainsäätäjät jotka hallitsevat lainsäätäjä ovat kieltäneet lainsäädännön lattiaan.

Tietenkin, Virginia edistymistä ei ole saatu aikaan, kun Ken Cuccinelli oli vielä valtion yleinen syyttäjä tai kun Bob McDonnell oli vielä kuvernööri. Onneksi demokraattinen Kuvernööri Terry McAuliffe odotetaan nyt allekirjoittaa laskun aikanaan viimein lähettäjänä häpeällinen pala moraalin poliisin historian kirjoihin.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Onnellisuuden lähde?
Seuraava artikkeli Persilja Tea
Kommentit (7)
Nelli Hietanen
  Like 2   Dislike 0

Kiitos, mitä otti heidät niin kauan ???????????????

Kalervo Manner
  Like 4   Dislike 1

Kiitos jakamisesta. Minun ei pitäisi olla järkyttynyt uutisesta laskun. Luulin olimme enemmän etukäteen hyväksyä ei vain homojen oikeuksia, mutta ihmisoikeudet.

Mikaela Tikka
  Like 5   Dislike 0

Vau! Sodomia kielto liittyy homojen oikeuksia, mutta ei yksinomaan homoseksuaali asia.

Siimon Tarkki
  Like 4   Dislike 0

Mr.Cuccinelli ja Bill R. on niin hyvin pettynyt ...

Tiitus Laine
  Like 4   Dislike 2

Olen vain aio sanoa YIPPEE..it on verinen 21. vuosisadan jälkeen kaikki.

Terho Laine
  Like 3   Dislike 0

Ihmisten huolissaan seksuaalisesta toisten alkaa ärsyttää minua. Tämä kirjailijan vaatimuksesta kuvataan pitkät ja tylsät menettelyjä että kiinnostus kukaan ei ole säälittävä. Kun oli viimeinen kerta mies syytettiin sodomy Virginiassa? Ole rehellinen! Missä on linkki voin luottaa?

Uolevi Taipale
  Like 5   Dislike 0

Hyviä uutisia. Ron, olet tervetullut uskomuksia ja mielipiteitä, mutta kunnes voit todistaa heille, että he eivät ole mitään muuta kuin uskomuksia. Yksi voi olla mitään järkevää keskustelua kanssasi koska lausunnot eivät tue seikka. Ainoa tapa, jolla voit saada keskustelu on muiden uskovien. Minä ainakin, kun näen jonkun lausui heidän uskomuksia tukemaan kantansa asiasta, on tuhlaa aikaani lukemalla postitse. Kunnioitan teidän uskonne mutta en jaa sitä.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha