Vinkkejä valinta Safe Koiran Lelut

Vilhelm Jalkanen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Donna Sundblad

Koiran lelut ovat hyviä lemmikkisi henkistä ja fyysistä terveyttä takia stimulaation ja liikunnan ne tarjoavat pelin aikana. Jotkut lelut ovat turvallisia jättää koiran kanssa, kun hän on yksin, kun taas toiset olisi annettava ainoastaan ​​koiralle kun valvottu. Tässä muutamia vinkkejä voit valita paras - ja turvallisin - leluja koira kumppani.

Valitse turvallisia leluja

Valitse oikea koko Toy

Lelut pitää soveltua koiran koosta ja rotu. Lelut tarkoitettu pentuja ei pidä antaa aikuisille. Suuret koirat voivat helposti niellä pentu-kokoinen leluja, kun pennut voivat kääri itseään suuri lelu ja mahdollisesti tukehtua. Toisin sanoen, älä anna lelun tarkoitettu Chihuahua tanskandoggi, tai päinvastoin.

Tarkista tukehtumisvaaran

Varmista lelut eivät aiheuta tukehtumisvaaran. Poista koodit, string, muovi silmät ja muita objekteja leluja ennen niiden esittämistä koirasi. Tarkista koiran lelut usein. Hävitä leluja, jotka on hajoamassa tai on teräviä reunoja. Valvo aina koiran kanssa leluja, jotka sisältävät squeakers. Koirat haluavat runnella näitä leluja ja ovat vaarassa hengittämästä squeaking mekanismeja.

Tarkista käytetty materiaali

Kovakumi lelut ovat turvallisempia ja kestävät kauemmin kuin lelut on valmistettu vinyyli tai ohuesta lateksista. Kuitenkin, omistajien tulisi myös olla huolissaan näkymätön, myrkyllisiä aineosia käytetään valmistuksessa koiran lelut, kuten lyijyä, arseenia ja jopa elohopeaa raportoitu KomoNews.com ja Center for Environmental Health.

Lelut ovat enemmän kuin Fun

Turvallinen koiran lelut harjoittaa ja viihdyttää lemmikkisi, mutta he todella palvelevat syvempää tarkoitusta. Ne ovat tarpeen koiran psyykkistä ja henkistä hyvinvointia, ja ne voivat edistää fyysistä kuntoa, liian. Valitse kestäviä leluja, jotka täydentävät koiran persoonallisuus saada pitkäaikaisia ​​hyötyjä ja jotkut hännän heiluttaa hyvinä aikoina.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha