Viisikymmentä Shades of Grey Sukupuoli: 20 Naughty temppuja Harmaa Up seksielämääsi

Siviä Seppänen Elokuu 7, 2016 Elämäntapa 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Viisikymmentä Shades of Grey on tullut maailmanlaajuinen ilmiö. Nyt myönnetty, se on hyvä juttu, mutta olkaamme rehellisiä toisilleen: Kyse sukupuoli. Me naiset rakastavat lukea kuuma sukupuolen tarinoita, joka juuri siksi on niin paljon niitä siellä.

Tietenkin, todellisessa maailmassa, siellä on hyvä mahdollisuus, emme saa jännittävä sukupuoli luemme. Itse asiassa monet meistä ei ole aavistustakaan, mitä leluja tuoda makuuhuoneeseen tai miten niitä käytetään.

Olen tehnyt tutkimusta ja ovat poiminut joitakin suosituimmista ja eniten ärsyttävä tapaa muuttaa sukupuolen vaniljasta viiteenkymmeneen Shades of Grey seksiä. Tässä ovat leluja et halua missata!

# 1 Rope

Köysi voidaan käyttää monia asioita. On jopa joitakin fetissejä, jotka ovat yksinomaan siitä sitova ja knotting köyden ympärillä naisen ruumiin. Roolissa seksileikkejä, köysi on erityisen hyvä sitova kädet ja jalat sängynpylväs.

Voit mennä levittää kotka, ovat kädet yhteen tai käsivarsissa Levitä, on jalat yhdessä tai Levitä ... käytä mielikuvitustasi!

On olemassa muutamia tärkeitä asioita sinulle ja rakastaja täytyy muistaa, kuitenkin. On välttämätöntä köysi ei ole niin tiukka, että se katkaisee verenkiertoa. Sinun on myös voitava päästä ulos solmu tarvittaessa. Toisin sanoen, köysi sitova on enemmän visuaalinen kuin fyysinen joten käytä sitä varovasti.

Kun valitset köysi, valita jotain vahva, mutta sileä. String on kivulias, ja köysi irralliset kuidut kaivaa ihoon ja satuttaa. On olemassa erityisiä köydet siellä seksikaupat tarkoitus käyttää bondage pelata ja ovat silkkinen, sileä, ja täydellinen tähän. Hanki köysi seksikauppa, ei jotain löydät tallissa.

# 2 Stocking

Sponsoroidut

Mitä kunkin haluaa sängyssä, mutta ei koskaan kerro sinulle ...

Lisää 1 yksinkertainen ainesosa seksuaalista ohjelmistoon ja hänet seksuaalisesti riippuvaisiksi sinua ...

Jos haluat luopua köyden, käytä pari nailonia tai silkkisukat sijaan. Kaikki samat säännöt.

# 3 käsiraudat

Käsiraudat ovat erinomaisia ​​sitovia kädet ja ne on tarkoitus tehdä sinusta liikkumaton. Kokemukseni, käsiraudat kanssa turkis vuori ovat paljon mukavampia kuin metallia hihansuut ja ne eivät kaivaa ihoon.

Myös, kun käytät käsiraudat, saada pari, joka ei tarvitse avain. Jos sinulla on avain, varmista, että sinulla näppäintä yöpöytä vieressä niin et menetä sitä! Kukaan ei halua lukkosepän kehotti tästä syystä.

# 4 Blindfold

Siteet voidaan käyttää myös ilman muita orjuudesta ja he todella parantaa tuntemukset tuntuu seksin aikana. Sinun ei tarvitse saada fancy kanssa side; hyvä nukkua maski tepsiä.

# 5 Stilettos

Kengät ovat yksi visuaalisesti näkökohtia sukupuoleen miehille. He rakastavat nähdä miten kantapäät nosta meidän aasit, parantaa meidän vasikat, ja tekevät meistä pitempi. Jos haluat olla määräävä tänä iltana, älä unohda käyttää pari stilettos. On niin monia tapoja tehdä hänestä kanssa hyvä pari korkokengät.

# 6 Korsetti

Tietenkin, yhteensovitus korsetti kanssa korkokengät todella saa hänen verensä pumppaus! Kuvitella miten hän aikoo tuntuu, kun tulet häntä teidän rinnat pystyssä, dekolteetasi parannettu, ja kehon kääritty silkki tai nahkaa. Lisää korkokengät ja olet kävely Venus!

# 7 Thong

Remmikengät ovat erinomainen lisä visuaalinen kokonaisuus. Itse asiassa, hihnat ovat monipuolisia. Paitsi että ne keuliminen saalista ja antaa hänelle helppo pääsy tavarat, mutta hän voi myös käyttää niitä sitomaan ranteet.

# 8 Cat O 'Nine Tails

Lisäksi orjuudesta, on tärkeää olla hyvä sarja leluja noin jos olet menossa Viisikymmentä Shades of Grey sukupuoleen. Kissa O yhdeksän hännät on erinomainen lisä pelata. Tämä on lyhyt ruoska lukuisia säikeiden samanpituiset yleensä valmistettu nahasta, mokka, tai jonkinlainen pehmeää kumia.

Vaikka se saattaa tuntua leikkii piiskaa on tuskallinen, se on oikeastaan ​​yksi suosituimmista Seksilelut saatavilla. Tarkoituksena ei ole satuttaa kumppani, mutta tehdä se pistää kevyesti. On erittäin ohut viiva välillä ilo ja kipua, mutta kissa o yhdeksän hännät on tarkoitus olla ilo puolella.

Ennen livauttaa kumppanisi perse tällä piiskaa, heilutella sitä vasten alasti reiteen ensin. Voit saada tuntumaa kuinka kovaa pitäisi swing saadakseen seksikäs pisto, ei kivulias isku.

# 9 Long Whip

Yksi kerrattu ruoskat voidaan käyttää yhtä hyvin kuin kissa o yhdeksän pyrstöt voi. Vaikka kissa ruoska on enemmän levittää tuntuu ja laajempaa tunne iholla, pitkä piiskaa toimittaa yksi hyvin nopeasti pisto.

Tämä ei ole aloittelija.

Jos aiot siirtyä leikkisä ja tuskallinen, niin tämä on ruoska haluat valita seuraavaksi. Kuitenkin olla varovainen ja mennä kevyt koska vaikka olet nostamalla ilo / kipukynnys, tämä on edelleen erittäin tehokas työkalu ja jättää reunus, jos se ei ole toimitettu asianmukaisesti.

# 10 Lyhyt Whip

Lyhyt ruoska on hyvä vaihtoehto pitkiä ruoska. Itse olen mieluummin tämä yksi yli muiden. Lyhyen piiska vielä antaa sinulle visuaalisen stimulaation pitkä piiskaa, mutta se tarjoaa pehmeämmän isku. Se on erilainen kuin kissa o yhdeksän pyrstöt että sinun täytyy olla ehdottomasti päällä merkki kun käytät tätä lelu, mutta se on silti paljon vähemmän uhkaava tai voimakkaampi kuin pitkä ruoska.

# 11 Riding Crop

Tiedät kohtaus, jossa Grey on kiusanteko hänen takaisin ratsastus sato? Kuuma, eikö? No, voit tehdä niin.

Ratsastus sato on yksi suosituimmista Seksilelut siellä niille, jotka ovat osaksi hieman Orjuus. Se on ehdottomasti edullista pitkällä ja lyhyellä piiska koska siellä on vähemmän tilaa virheille.

Pitkän ja lyhyen köysi piiskat sinulla on paljon valvoa kulma ja voimaa, jotta saat parhaan tarkkuuden onnettomuuksien välttämiseksi. Kanssa ratsastus kasvuston, sinun ei tarvitse olla niin keskittynyt.

Nyt eivät saa minua väärin: ratsastus sato voi silti olla tuskallista, jos et ole varovainen, mutta koska se ei ole "ruoska" Strand, ei ole vaaraa saada osuma väärässä paikassa. Se on myös paljon seksikkäämpi katsoa kuin pitkä tai lyhyt piiskat.

# 12 Gag

Yksi eroottinen näkökohtia Viisikymmentä Shades of Grey tyyli sukupuoli on gag. On niin monia tapoja vaientaa joku, että se todennäköisesti vie minut toisen artikkelin kokonaan. Haluan kuitenkin saada perusasiat täällä.

Ensimmäinen kysymys Saan aina on, "Miksi kukaan käyttää gag?"

Nyt olen kaiken kuunnella mies vaikerrus tai huutaa nimeni ilo, mutta siellä on jotain hieman tummempi noin kieltää joku heidän äänensä. Ei vain se visuaalisesti stimuloiva niille, jotka haluavat olla hallitseva yli joku, mutta se on myös hyvin henkisesti stimuloiva vaikutus samoin. Olet estää joku huusi apua; olet evännyt heidän vapauden tunteen, joka on yksi monista näkökohdista Viisikymmentä Shades of Grey seksiä.

Hoikka silkkihuivi toimii täydellinen gag, mutta eivät sido sitä liian tiukka tai he eivät pysty hengittämään. Varmista myös, että käytät gag huolellisesti - jotkut hyperventilate kun he orgasmin niin gag voisi todella olla hieman vaarallinen.

Syrjään käyttämästä huivi, on olemassa monenlaisia ​​pallo piloja siellä käyttää.

# 13 Syötävä Undies

Ei kaikki Viisikymmentä Shades of Grey sukupuolen on oltava noin orjuudesta. Yksi mielenkiintoisimmista sukupuoli kohdetta olen törmännyt on syötävä alusvaatteet. Tämä on täydellinen lisä sukupuolen kaikille, jotka on hyvin uusi perverssi leluja.

Syötävä alusvaatteet on juuri sitä miltä se kuulostaakin. Se on pari pikkuhousut valmistettu joustavasta karkkia. Tämä on suuri ensimmäinen kokeilla lelu, koska se antaa sinun ja mies hitaasti päästä naughtier näkökohtia seksiä ilman pelkoa tai hermostuneisuus, joka voi usein mukana ensimmäistä kertaa käyttäjien käsiraudat ja piiskat.

Ainoa neuvo minä annan sinulle on varmistaa parranajon. Et halua tahmea karkkia jumissa Pubes.

# 14 sängyn alle rajoituksista

Jos et voi saada itsesi ostaa käsiraudat vielä, tai jos vain ei ole sängynpylväs olla sidottu, niin suosittelen ostat joukko sängyn alle rajoituksia. Nämä rajoitukset liu'uta oikeutta patjan tarjota instant ranne ja nilkka rajoituksia, jolloin voit levittää kotka ja hänen tahtonsa.

Tietenkin, voit säätää sijainti, jos haluat sitoa hänet sijaan ja sitten voit työntää rajoitusten välillä patjat kun olet valmis, joten sinun ei tarvitse olla hämmentynyt, kun vieraat tulevat käymään. Nämä ovat paras keksintö koskaan Viisikymmentä Shades of Grey seksiä!

# 15 Feather Tickler

Muistatko sulka tickler alkaen Viisikymmentä Shades of Grey? Se on todellinen asia. Tämä kiusata ja kiusaa sinua lusciously piinaavat tavoin. Sen sijaan, että hieman tuskallinen ilo ruoskat, lempeyttä sulka tickler ihoa vasten on oma eräänlaista pehmeää piina. Luota minuun: Et halua missata tätä.

# 16 Special Istuimet

Kun tulet mukava Viisikymmentä Shades of Grey seksiä, ja jos päätät tutkia sitä hieman, on aina erityinen sukupuoli paikkaa tarkoitus sijoittaa sinut tiettyjä seksuaalinen kannat.

Vain mainitakseni pari, ehdotan tarkkailun ulos ovesta keinu ja kiila. Molemmat ovat fantastinen pelata!

# 17 Mela

Vielä jotain muuta saada hyvä selkäsauna, mela on erinomainen Viisikymmentä Shades of Grey seksilelu joka tekee täsmälleen mitä se sanoo, että se ... se spanks! Sinun ei välttämättä tarvitse mennä ulos ja ostaa meloa seksikauppa joko. Voit kääntää hännille osaksi meloa tai jopa litteä pää hiusharja osaksi meloa. Muista testata sitä itse ennen selkäsauna häntä perse.

# 18 Taluttimet ja Collar

Haluatko todella olla orjuutettu? Jos näin on, sinun on investoitava talutusnuorassa ja kaulus. Nämä ovat viime kädessä Seksilelut niille, jotka viihtyvät isännän ja palvelijan roolipelejä. En voi edes alkaa nimetä kaikkia asioita voit kertoa orja tehdä sinulle, mutta voin sanoa, että talutushihna ja kaulus aikoo tehdä Viisikymmentä Shades sukupuoli paljon hauskempaa!

# 19 Strap On

Hihna Ons ovat erinomaisia ​​seksileluja että anna miehen ilo edes kun hän on tullut. Tämä on täydellinen Viisikymmentä Shades of Grey sukupuoleen koska kun se tulee Kinky Seksi, sinun reaktio on mikä ohjaa ja motivoi häntä.

Jos hän oli hänen orgasmin, mutta ei ole aivan valmis watching you sidottu, sokea taitettu, ja haukkomaan vuonna ilo kuin hän aivohalvauksia sinulle ratsastus sato, sitten hihna avulla hän voi pitää käynnissä, kunnes hän on valmis watching you nautinnosta.

# 20 eri asentoihin

Tietenkin, yksi parhaita puolia Kinky Seksi on kaikki paikat ja kannat voit päästä! Älä tunne rajoittuu on sidottu makaa selällään omassa sängyssä. Luova kanssa tehtävissä, roolipelejä, ja paikkoja. Onhan Viisikymmentä Shades of Grey seksi on kaikkea muuta kuin tylsää!

Sponsoroidut

# 1 asia, joka tekee Miehet Seksuaalisesti Addicted to You

Tämä 1 yksinkertainen asia käyttäytymisessäsi on valta tehdä miehiä seksuaalisesti riippuvaisiksi sinua ...
  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha