Viisi Versio vinkkejä, että on todella hyödyllinen

Unto Niinistö Tammikuu 26, 2017 Koulutus 9 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
  • Viisi Versio vinkkejä, että on todella hyödyllinen

Niin, tämä on minun ensimmäinen lähettää ja minusta tuntuu kuin olisin pitäisi kirjoittaa opiskelusta kuin on tärkein asia, joka minun tehdä tällä hetkellä ... ja luultavasti on sama useimmille lukemista, koska miksi muuten teitä napsautti tämä viesti. Olen juuri tehnyt oman ensimmäisellä viikolla GCSE tentit ja tunnen hyvin stressaantunut. Tiedän, että tämä on hieman ironista kuin minä pitäisi oikeastaan ​​viettää aikaani tarkistamisesta kirjoittamisen sijaan tämän, mutta toivon, että tämä tekee minut tarkistaa. Jokainen haluaa saada * s ja paljon tarkistuksen, kuka tahansa voi. OLE ITSEVARMA. Nämä ovat muutamia vinkkejä, jotka olen oppinut opettajien, vanhempien, muiden opiskelijoiden, jne.

Viisi Versio vinkkejä, että on todella hyödyllinen

Sammuta puhelimesi

Tiedän, että olet kuullut tämän miljoona kertaa, ja me kaikki yrittävät vastustaa sitä meidän täytyy tarkistaa Instagram, Twitter, Facebook, mistään snapchats tai whatsapps säännöllisesti vain jos on olemassa jokin uusi juoruja. Tunnen hieman tekopyhä sano tätä, koska olen luultavasti pahin sitä, mutta kun, outoa kun en käännän puhelimen pois päältä tai se luovuttaa vanhempani, se on niin hyödyllistä. Voit saada niin paljon enemmän aikaan, kun et hajamielinen. Ja kun kaikki tarkistuksen sinulla on koko kesän istua puhelimessa.

Älä Katso TV Kun Opiskelu

Tämä on yksi suurimmista ongelmista kuten olen yleensä tarkistamalla Netflix pelaa minun laptop. TIEDOT ei mene. Toinen asia ei kuunnella musiikkia sanoituksia koska joka hämmentää sinua. Tiedän, että tämä kuulostaa todella ontuva mutta kuuntele klassista musiikkia, koska se auttaa tarkistamista. Oma tarkistus soittolista on saanut paljon piano sävelet sitä ja pidän niitä todella hyödyllisiä, koska ne auttavat minua keskittymään.

Aikataulut

Henkilökohtaisesti rakastan tuhlaa aikaa tehdä melko aikatauluja ja tarkistamista muistiinpanoja. Mutta pitkällä aikavälillä aikataulut oikeastaan ​​todella auttaa järjestää aikaa viisaasti. Plus ne näyttävät todella kaunis seinälle ja tyytyväisyys saat suoritettuaan istunnon tarkistus on suuri.

Past Papers

Nämä varmasti ovat kaikkein hyödyllisiä asioita minulle, koska tekee käytännössä paperit saa sinut ymmärtämään tyypin kysymyksiä, joita voitaisiin pyytää ja myös merkki järjestelmän. Se auttaa sinua suunnittelemaan aika tehokkaasti, jotta todellisessa tentti et ryntää loppuun viimeisen 3 sivua 10 minuutissa.

Ruoka

Joskus en mene ajaa tyhjentää pääni ennen tarkistamista ja pidän tätä todella auttaa minua keskittymään jälkeen. Palkitse itsesi makeisia ja suklaata. Oppiminen Latinalaisen sanastoa ja asettamalla teksti on niin tylsää ja vaikeaa, mutta kun laittaa makea lopussa jokaisen rivin ja syödä se saatuaan sen, se saa hieman parempi ....

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha