Viisi tapaa lämmittää rakkauselämä

Aleksi Aarnio Heinäkuu 25, 2016 Terveys 43 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Viisi tapaa lämmittää rakkauselämä

Vain koska sen kylmä ei saa tarkoittaa rakkauselämä menee lepotilaan. Seuraavassa on viisi askelta pitää liekit polttaminen tänä talvena.

 1

Olla spontaani

Jos olet ollut yhdessä pitkään se voi tuntua jännitystä tai yllätys puuttuu suhteeseen. Tämä on aika päästä pois, että ennustettavuuden ja luoda jonkinlaista spontaani riemua yhdessä. Älä anna varhain pimeys ja kylmät yöt estää sinua yllättävää kumppanisi witha spontaani päivämäärä kuten tanssitunteja tai iltapäivällä piknikille auringon. Varastaa vähän aikaa yhdessä milloin ja missä voit, näyttää kumppani, kuinka paljon ensisijaisia ​​ne ovat sinulle, ei väliä kuinka epäystävällinen sää on.

 2

Ole hellä

Sen sijaan kattavat itsesi koko talven pitkät, kuori takaisin kerroksia ja kosketa toisiaan - paljon. Hanki arkkien väliin, ottaa hieronta tietenkin Entwine porealtaassa tai lämmitetty uima-allas, vain saada alasti yhdessä kotona ja jakaa joitakin aistillinen skin-on-iho aika. Koskettaa vapauttaa oksitosiini, joka antaa meille, että ihana sidottu tunne. Nauti siitä tänä talvena ja tunnet lämmin sisältä ulos.

 3

Aloita smooching

Tee tästä vuodenajasta suudella joka päivä. Pitkäaikaisissa suhteita suudella, erityisesti intohimoinen suudella, voidaan kaikki vaan katoaa. Älä anna intohimoinen suhde alennetaan vain nopea nokkia ja uudelleen käyttöön säännöllinen Pash. Huolehdi huulet talvella, ei vain balsamia, mutta rakkaudella. Tunnet enemmän yhteydessä parisi jos vain suudella lisää. Tiesitkö, että huulet ovat herkimpiä ruumiinosa olet? Antaa heille joitakin rakastava huomiota ja tuntea ilo teidän mehevä ihanat huulet sinun ... kaikkialla.

 4

Suunnittele loma

Ehkä talvi on kun saat pois, tai ehkä se, kun lepotilaan. Mutta tämä on hyvä aika ottaa nopeasti romanttiselle matkalle tai aloittaa suunnittelu seuraava määränpää yhdessä. Tulet välttää talvella Blues haaveilee ja suunnittelet seuraavaa hauska seikkailu. Olipa jonnekin lämpimään tai mukavan viikonlopun päässä tämä on mahdollisuus pitää suhdetta eteenpäin tekemällä hanke poiminta paikkasi ja jaat ideoita.

 5

Tee jotain yhdessä

Tämä on hyvä aika kokeilla jotain ulos your comfort zone, joten sinun täytyy luottaa toisiinsa tiiminä. Saat vähemmän Jännitystä, sinun ei tarvitse olla fyysinen kokeilla jotain uutta, vaikka kuntoiluun talvella on hyötyä terveydelle sekä oman libido. Voit ottaa ruoanlaitto luokan tai aloittaa uusi harrastus, kuten taide-luokan, kirjoittaminen, silta, tanssi, hiihto tai jooga. Vaikka se ei ole jotain järjestetty, valitse kirja lukea yhdessä ja keskustelemaan. Tai voit jopa tehdä peli valita uutta toimintaa jakaa. Tee yhteistyötä tiiminä ideoimaan ja tehdä toivelistalla. Mitä tahansa teetkin, jos teet sen yhdessä, näet toisiaan uusin silmin ja että innostavat ja lämpimänä sydän.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha