Viisas valinta

Tomi Kuusela Elokuu 12, 2016 Miscellany 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos. ty *Kiitos

"Ei ole elämää yhtä täydellinen kuin elämä, joka on asunut valinnan." -Unknown

Ongelmana monissa suhteissa on, että emme luota omia valintoja. Monille pariskunnille tämä luottamuspula alkaa aikaisin suhde, kun ensin kohtaavat vaikeudet suhde tai, haastavampi edelleen, foibles meidän valittu kumppani. Kyseenalaistamme olemme tehneet virheen valitessaan kumppanimme, ja usein tämä kysymys tulee muodossa vetämällä itsemme osan matkaa ulos suhteesta. Katso ympärillesi ja huomaa kuinka monta suhteet olet tai että olet todistaja jotka ovat päteviä yhdellä tai joskus molemmat osapuolet, joilla on yksi tai joskus molemmat jalat ulos ovesta.

Yllättävä Ironista tässä tappava trendi liittyvät on, että useammin kuin ei, me valitsemme hyvin ihmissuhteissa. Jos mietit suhteita kaikkein lempeä ja perusteellinen koulutus käytettävissä kasvaa ja tulla paras itse, jopa haastavin dynamiikan suhteen on jotain syvä ja transformative tarjota meille. Tämä on usein emotionaalisesti wrenching prosessi. Identiteettimme markkereita, meidän ratkaisematta ohi kipuja ja meidän usein, mykkä toiveet kaikki seurustella että kumppaneidemme. Se on helppo tämän sotkuinen prosessi tuntuu virhe. Meidän on pakko päästää irti asioista, jotka luulimme olivat välttämättömiä ja olemme hitaasti opetetaan miten pitää asioita, tuntui mahdottomalta.

Emme voi tehdä tätä työtä oikeudenmukaisuuden kanssa vain puoli läsnäolomme. Ja osa, joka roikkuu takana ei ole yleensä cheerleader. Osa, joka vetää pois työstä usein näkyy niin pieni hiljainen ääni päässäsi, että sanoo, että se on mahdotonta, se olisi helpompaa ... vahvistaa virhe pelkäät. Pala sydämemme Jäljellä on revitty ennen työn alkamista ja ei pysty tuoda täyden rohkeutta tämä olennainen työtä kasvaa. Olen mukana tässä turhuuden vuosia itselleni. Olin närkästynyt ja ajoittain jopa sotaisa noin ottaa käsitellä minun anoppi dynamiikka. Se oli liian tuskallista kantaa vain puoli minusta pitämällä sitä. Kesti vuosia, ja se on jotain, että olen yhä tulossa ymmärtää, että valitaan se täysin on mitä muutoksia kokemus sisällä.

Usein näkymätön oksymoron onnistuneen liittyvät on, että suuntaus kohti itse -suojakäsitelty toteutuu paremmin alistamista yksilöllisiin tarpeisiin tarpeisiin suhteen. Lisää, että keskitymme mitä kontti rakkautemme tarpeita, enemmän omiin tarpeisiimme GET tapasi. Käänteisesti, kun seisoo toinen jalka ulos ovesta, arvioidaan kyvystämme vastata omista tarpeistamme vuonna sopimussuhdekohtaisten luomme reikä, jonka kautta kaikki hyvä aikomus suhde vuotaa. Se on näkymätön, hidas vuoto jotka varmasti tyhjentää suhteen mahdollisuuksia.

Määrin pidät itsesi ulos teidän suhde on verrannollinen mitä voit päästä pois siitä. Tämä ei koske vain intiimi kumppaneiden, mutta kaikki meidän relationships- työtämme, meidän perhe, jopa meidän harrastuksia. On suuntaus, että helposti ja näkymättömästi kopioi itsensä, koska loput mukavasti irti kehittyy henkinen tapa ja ennen pitkää on persoonallisuudenpiirteensä.

Lisäksi tämä tavanomainen tapa puoliväliin liittyvät usein jättää meidät jumissa ei-kenenkään maalla ei pysty aidosti valita, milloin lähteä tai miten pysyä. Kuten tilalla mallia jet yli kiitorata, olet jumissa odottamassa viesti tornista, ulompi tila, jonka avulla voit ottaa pois tai maa.

Viisain valinta voimme tehdä missään olosuhteissa on ottaa rohkeutta luottaa valintoja ja antaa itsellemme täysin elämään olemme valinneet. Tämä käytäntö muuttavat kaikki suhteet, alkaen yhden itsellesi. Ei ole puoliväliin asioissa sydämen, ja elävät tästä tila huijareita sinut ulos paras elämä on tarjota. Shakespeare, tietenkin, sanoi sen parhaiten, kun hän kirjoitti: "Katso ensin, että suunnittelu on viisas ja vain; todetun, jatkaa se päättäväisesti. "

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (7)
Marraskuu 12, 2017 | 19:46:05 | myöhemmin 1 vuosi
Margareetta Tuomela
  Like 5   Dislike 0

En ole samaa mieltä tämän artikkelin. Minun tapauksessani, tulevat täysin huonosti lapsuuden, en valita hyvin, koska en uskonut ansaitsin terve suhde. Parasta, mitä olen koskaan tehnyt itselleni ja lapseni oli kävellä pois. Koska valmiita odottamaan oppia tuntemaan joku todella hyvin ennen tulossa ystäville on paras lahja voit antaa itsellesi.

Marraskuu 13, 2017 | 00:38:50 | myöhemmin 1 vuosi
Aapo Hartonen
  Like 3   Dislike 1

Jos koen, että pelko tai että pieni ääni hiipiä sisään ja sanoa "mitä jos tekee virheen" I fight se "niin mitä? ei ole olemassa sellaista asiaa kuin virheitä, sen kaikki noin kokemuksia, teet" virhe ", mutta sinä oppia ja mennä, että sen kova kun asiat tekee työtä pois niin kuin halusi odotettu, mutta luottaa siihen, että mitä tapahtuu, on paras "ja se rauhoittaa minun hermot ja im siinä vaiheessa, että olen harvoin hätää.

Marraskuu 13, 2017 | 09:10:32 | myöhemmin 1 vuosi
Raino Juva
  Like 1   Dislike 2

"Tämä on usein emotionaalisesti wrenching prosessi. Identiteettimme markkereita, meidän ratkaisematta ohi kipuja ja meidän usein, mykkä toiveet kaikki seurustella että kumppaneidemme. Se on helppo tämän sotkuinen prosessi tuntuu virhe. Meidän on pakko päästää irti asioita, jotka luulimme olivat välttämättömiä ja olemme hitaasti opetetaan miten pitää asioita, tuntui mahdottomalta. " Olen täysin samaa mieltä kanssasi! Juuri mitä koen ...

Marraskuu 13, 2017 | 11:12:29 | myöhemmin 1 vuosi
Kaappo Aho
  Like 4   Dislike 1

Olen varma, että tämä on ongelma joillekin ihmisille. Mutta paljon useammin, näen ihmiset oleskelevat ihmissuhteissa kun se olis heille parempi lähteä. Tuhlaa aikaa ja loukkaa itsensä, kun he voisivat olla etsimässä jotain parempaa. Jos sinulla on hyvä suhde, sitoutumalla se on järkevää. Mutta jos suhde on satuttaa sinua, niin että valmiita lähtemään on hyvä asia. Olen nähnyt Breakups että todella tehnyt ihmisten elämää niin paljon paremmin. Päättyminen huono suhde on hieno asia.

Marraskuu 14, 2017 | 14:13:50 | myöhemmin 1 vuosi
Väinö Junnila
  Like 3   Dislike 2

yksi ylimääräinen Yogananda lainaus: "On helppo nähdä viat toisten mutta erittäin vaikea nähdä oman viat ja tehdä itse oikein. Jos löydät oman viat kehittämättä alemmuuskompleksi, ja voi pitää kiireisenä oikaisemisesta itse, sinun tulee käyttää oman aika paljon kannattavammin kuin haluavat muita paremmin. Sinun hyvä esimerkki tekee enemmän muuttaa muita kuin sanat tai toiveajattelua. "

Marraskuu 14, 2017 | 20:55:20 | myöhemmin 1 vuosi
Anselmi Kauppila
  Like 4   Dislike 1

kiitos Wendy oman käsityksen. lisätä hieman, harhaoppi Yogananda kommentteja: "Magneettinen voima tulee sisältä Meidän magnetismi määräytyy meidän vakinaista asenteita ja toimia. Tullakseen magneettinen muille, sinun täytyy tehdä itse houkutteleva sisällä. Sattwic toimia, kuten meditatiivinen toimintaa, ovat ne, jotka auttavat sinua ymmärtämään puhtaan kuvan itsensä sisällä. Joku sattwic persoonallisuus on vilpitön, ystävällinen, hyväksyä, ja hallussaan suuri itsehillinnän - ominaisuuksia, jotka ovat erittäin magneettisia ja tuottaa hyvä vaikutus itseään ja muita. Myönteistä käyttäytymistä, ohjaus puheen, ja ystävällisistä sanoista ovat ominaisuuksia, joiden vaatettaa sielun hengellinen magnetismi. "

Marraskuu 14, 2017 | 23:23:25 | myöhemmin 1 vuosi
Hellin Mäkinen
  Like 0   Dislike 2

Ja tämä aihe on uutinen? .Se On rehashed ja tehty monen times.What siitä, että me valinta "kumppaneidemme ..........." ennen syntymää? Meillä on oppitunteja ja karmaa ihmisten kanssa meidän lives.We myös karma "meidän neighbors.It voi olla myönteinen kokemus, tai Chitty yksi, koska tilanne olen now.Ugh.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha