Vihreä tee ja Painonpudotus

Laina Paasilinna Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Amy Hoover

Vihreä tee ja laihtuminen ovat olleet uutiset äskettäin yksi uusimmista tapoja auttaa puntaa ja pitää ne pois. Teet on mainostetut vuosia antioksidanttina rikas juoma; nyt, vihreä lajike on osoittanut lupaus etsimään perimmäinen laihtuminen huumeiden. Mutta onko se oikeasti? Tutkimukset vaihtelevat havainnoistaan.

Miten vihreä tee ja Painonpudotus Works

Vihreä tee valmistetaan poiminta teelehdet ja kuivaamalla niitä sen sijaan käymisen niitä. Käymisprosessi tuhoaa katekiineja kanssa antioksidanttisia ominaisuuksia kutsutaan epigallokatekiinigallaatti. Kun ECGC yhdistetään kofeiini, vaikutus sanotaan nostaa mahdollisuuksia rasvanpolttoa.

Vihreä tee on myös muita hyötykäyttö. Se sisältää antioksidantteja, jotka taistelevat syöpää, sydänsairauksia, aivohalvaus, ja muita terveysongelmia. Koska sen voimakas ominaisuuksia, tutkimusta tehdään nähdä onko se on laihtuminen potentiaalia.

Tutkimuksen tulokset

Erilaisia ​​tutkimuksia on tehty koskien vihreää teetä ja laihtuminen. Havainnot tutkimukset ovat olleet erilaisia. Useimmat Tutkimustulokset ovat riittämättömät tai näyttää pieniä määriä parannus, parhaimmillaan.

Tutkimus tehty Maastrichtin yliopisto Alankomaissa, julkaistiin vuonna 2004, mitattu vihreää teetä ja laihtuminen huolto. Tutkijat tutkivat, onko yhdistelmä vihreää teetä ja kofeiinia estää tai rajoituksia painon nousun jälkeen menetys viidestä kymmeneen prosenttia ylipainoisia / lihavia ihmisiä. Tutkimuksen tulokset eivät ole ratkaisevia. Mitään varsinaista eroa välillä havaittiin vihreää teetä käyttäjien ja lumeryhmässä. Itse asiassa, jotkut osallistujat osoittivat suurempi paino takaisin johtuu kofeiini lisäaineen vihreää teetä ryhmä.

Kuitenkin toinen tutkimus tehdään joka julkaistiin American Journal of Clinical Nutrition tammikuussa 2005 osoittaa eri tuloksia. Kaksi ryhmää ihmisiä tutkittiin. Yksi joivat teetä, muut vihreää teetä. Ne, jotka joivat vihreää teetä osoitti monia myönteisiä vaikutuksia, kuten:

  • Suur laihtuminen
  • Laskua BMI
  • Laskua yhteensä rasvaa
  • Alensi LDL "paha" kolesteroli

Tämä tutkimus suosittelee juominen vähintään neljä kupillista vihreää teetä päivässä.

Mayo Clinic, johtavien tutkimuslaitosten sairaalassa Yhdysvalloissa, antaa vihreää teetä luokan "C", koska se on epäselvää, onko laihtuminen ja huolto vaikuttavat vihreää teetä käyttö. Klinikka huomauttaa myös, että vihreä tee voi olla haittavaikutuksia joillekin ihmisille, erityisesti allerginen kofeiinia tai tanniinia. Kofeiini itsessään on lukuisia sivuvaikutuksia, jossa kannustetaan keskushermostoon, ja tulisi käyttää maltillisesti.

Voimakkaampi, pidempi kliinisten tutkimusten tarvitse tehdä ennen ratkaisevaa näyttöä löytyy yhdistää vihreää teetä ja laihtuminen.

Annostus

Vihreä tee pidetään rohdosvalmiste. Siksi se ei ole säännelty Food and Drug Administration. Tämän takia, useimmat asiantuntijat suosittelevat, että vihreä tee on nautitaan ote tai juomalla teetä. Merkit, lisäravinteet, pillereitä ja yhdistelmät muiden rohdosvalmisteet ei pitäisi käyttää, koska sääntelyn puute.

Useita kupit voidaan ottaa päivä. Jos kuitenkin ilmenee haittavaikutuksia, koska kofeiini, leikata tai lopettaa juomisen teetä. Vaikka vihreää teetä ja laihtuminen ei osoitettu liittyvän, lukuisia muita etuja vihreää teetä ole vailla ansioita, ja terveyttä voidaan parantaa riippumatta.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha