Vihreä Deen: Mitä islam opettaa suojaaminen Planet Review ja Giveaway

Aamu Aarnio Elokuu 7, 2016 Miscellany 1 9
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kuulostaa kiehtova lukea.

Fox News, republikaanien poliitikot ja konservatiivinen Asiantuntijat voivat kieltää ilmaston lämpenemistä ja tarvetta vihreämpiä olo kaikki haluavat, mutta yksi asia on varma: se ei ole uskosta, joka aiheuttaa sokeutta, vaan tahallisesta tietämättömyys. Vuonna upouusi kirja Green Deen: Mitä islam opettaa suojaaminen Planet, kirjoittanut muslimi syntynyt poliittinen neuvonantaja New Yorkin pormestari toimisto, yhteys uskon ja ympäristötietoisuus on paitsi ilmeinen, mutta myös perustavanlaatuinen ymmärtämään suhde meillä on toisistaan ​​henkilökohtaiset ja ympäristön / yhteisöllinen.

Vihreä Deen ei ole niinkään kirja islamin se on kirja ympäristö- elin- ja politiikan muslimien näkökulmasta. Sen viesti ja käytännön sovellukset ovat oikeastaan ​​mitään uutta. Mikä erottaa sen on sen islamilainen näkökulma, joka antaa tuulahduksen raikasta ilmaa roolistaan ​​yksi tämän hetken eniten väärin uskonnot.

Aikana, jolloin monet liittävät islamin terrorismiin ja öljyä, ei monta ymmärrä pitkä historia ympäristöliikkeen joka on luonnostaan ​​Qua'ran ja islamilaisen opetuksia. Harjoitellaan muslimeja opetetaan katsomaan itseään maapallon hoitajina. Green Deen tekijä, Ibrahim Abdul-Matin kirjoitti, "Maa on moskeija." Hän aloittaa kirja määrittelemällä sana Deen ole yhtä uskontoa, vaan "elämäntapa" arabiaksi, järjestelmä elävä ja tulkkaus maailman tapa päästä rauhassa sen kanssa. Lisää vihreää väriä siihen, ja vihreä Deen oli kirjoitettu käytännön lähestymistapa yhdistää henkilökohtainen usko yhteinen syy ympäristöliikkeen:

"Vihreä Deen tarkoittaa ymmärrystä, että Jumala loi meidät suoraan Maan ja että meidän on tehtävä kaikki, että voimme huolehtia siitä, suojella sitä, ja hallita kaikkia sen bounty kestävällä tavalla."

Hänen näkökulmasta, jokainen, muslimien ja ei-muslimien keskuudessa, voi luoda vihreä Deen koska jokainen voi osaltaan miten huolehdimme Maan meidän julkisen ja yksityiselämää.

Vihreä Deen on jaettu neljään osaan: Jätteet, Watts, vesi, ja ruokaa. Koska Abdul-Matin kertoo, nämä ovat neljä komponentteja keskeinen voidaan määrittää, kuinka hyvin yhteiskunnat toimivat:

"Jätehuolto ja energia toimitus on välttämätöntä päivittäin toimintaa kaupungin tai yhteiskunta. Vesi ja ruoka on elintärkeää selviytymisen ihmiskunnan. "

Abdul-Matin väittää "yli-kulutus ja yritysten väärinkäytösten kuin ongelma. Sekä kapitalismi ja sosialismi määritellä arvo ihmisenä, mitä voit tehdä tai luoda tai tuhota tai jätettä tai kuluttaa. "Luontainen kussakin section- Jätteet, Watts, vesi, ja elintarvikkeiden kuusi islamilaisen opetuksia, jotka ovat keskeisiä elävät Vihreä Deen:

  • Tawhid: sovittu, että kaikki tulee Jumalalta / Jumala / Supreme Being. Niille, jotka eivät usko Jumalaan, tämä voi olla vähemmän uskonnon tai hengellisyyden ja lisää ajatus siitä, että "kaikki on peräisin samasta lähteestä ... maailmankaikkeus on hehkuen kanssa jatkuvuus" ja keskinäinen ja jatkuvuuden kaikkien elävien olentojen ja niiden järjestelmät / ympäristöissä.
  • Ayat: kyky nähdä kaiken luonnon merkkinä Allahin / Jumalan / Supreme Being / keskinäinen.
  • Khalifah: vastuu meidän on suojella luonnon ja sen hallinta kestävällä tavalla.
  • Amana: velvollisuus meidän täytyy toimii hoitajina luontoon. Aivan kuten voimme tuhoutuu Maan enemmän kuin mikään muu olentoja, voimme myös huolehtia siitä tietyllä huolellisuutta, jota ei ole olemassa eläinkunnan.
  • ADL: yksinkertaisesti, käsittelemällä maailman oikeudenmukaisuutta, ensin tunnustaa, että ihmisillä on kielteinen vaikutus maapallon, ja sitten vähentämällä, jotka vaikuttavat mahdollisimman paljon.
  • Mizan: ymmärtäminen, että maailma on olemassa luonnollinen tasapaino, joka heitetään pois pilaantumisen kulutuksen, hyväksikäyttö, jne., On palautettava.

Vaikka jotkut lainauksia että Abdul-Matin lähteistä Qua'ran voi olla hieman kauaskantoinen, suuri vahvuus tämä kirja ei ole niin paljon, että, mutta käytännön soveltaminen ja esimerkkejä hän tuo, miten kuka tahansa, riippumatta usko, voi sisällyttää ympäristön tasapainoa jokapäiväiseen elämäänsä. Argumentit voivat helposti soveltaa muihin uskontokuntiin, ja jokainen pyytää ihmisiä arvioimaan omaa suhdettaan ympäristöliikkeen kysymyksiä kuten "Miten suhtaudut roskakoriin, tuhlata, kulutukseen?" Mitä tulee energiankulutuksen, Abdul-Matin luovasti jakaa se välillä kestävän resources- aurinko- ja rullauksessa kuin "Energia taivaasta" ja perinteinen lähteestä-kaasun, hiilen, öljyn kuten "Energia helvetistä." Hän käyttää myös profeetallinen perinne syöminen levystä lähimpänä sinua tukemaan hänen argumentti ostaa ja syö paikallisia tuotteita.

Erityisen huomattava on, että Abdul-Matin n esimerkkejä aktiivisesti vihreä muslimien kaikki tapahtuu Amerikan mantereella, joka kertoo paljon osoittaa, että islam voi olla Amerikan ja länsimaisen elämäntavan, erillään poliittisessa keskustelussa ja kamppailut Lähi-idässä. Kysyttäessä kirjan ei keskitytä Amerikan riippuvuutta Lähi-idän fossiilisten polttoaineiden, hän vastasi, "Se on syvä osa muslimien perinne, että meidän on päästävä eroon. Mutta en ole Saudi-Arabiasta. Olen amerikkalainen, ja halusin puhua omaa kansaani. "Abdul-Matin kuvailee sitä ensimmäinen" post-9/11 "kirja muslimeja, eli se ei mainita, että päivä, terrorismin vastaisen sodan, ja mitä se kaikki merkitsee Amerikan muslimit tänään. Pikemminkin hän halusi kirjoittaa kirjan, jossa tarkastellaan harjoitellaan muslimien ohi 9/11 ja työ edistää yhteisen amerikkalainen syy.

Kirjan kirjoittaminen lukee helposti, ja se tarjoaa jotain lukijoille kaikilla tasoilla islamilaisen ja ympäristön tuntemus, olipa keskustelun perusasiat tai oivalluksia ja neuvoja katsot kahdella uudella tavalla. Se ei tarjoa kaikkia vastauksia; sen sijaan se "oli tarkoitus olla ensimmäinen askel tähän keskusteluun, ja toivon, että paljon enemmän päteviä tutkijoita tulee liittyä ja ottaa tämän pidemmälle. Nähdä, jos voimme olla voimassa liikearvoa esimerkiksi itsellemme ennen kaikkea. "

Jos haluat osallistua Green Deen tapahtuma, tutustu kirjan verkkosivuilla. Abdul-Matin on tällä hetkellä määrä saapua luentoja ja tapahtumia 19. joulukuuta New Yorkissa, joulukuu 23 New Jersey, ja joulukuussa 24 Milwaukee. Jatkuvaa tietoa Vihreä muslimiryhmät, tutustu kirjan blogi.

VOITA VARAA! Kirjoita kommentti alla ja saat automaattisesti merkitään voittaa kopio Green Deen: Mitä islam opettaa suojaaminen Planet. Voittaja julkistetaan 5. tammikuuta Onnea!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (9)
Maaliskuu 30, 2017 | 00:40:57 | myöhemmin 7 kuukautta
Aini Huovinen
  Like 3   Dislike 0

Ota älkäämme anna syytökset ja vihaan tätä keskustelua Green Deen, ja ekologiasta uskonto, joka on erittäin mielenkiintoinen.

Maaliskuu 30, 2017 | 08:35:52 | myöhemmin 7 kuukautta
Mielikki Laine
  Like 0   Dislike 1

Islamin opetus osalta säästö ja hoitaa meidän maa on oikea, ja sikäli kuin kristityt ovat huolissaan, Raamattu kertoo, että Jumala loi ihmisen hallitsemaan maata, miten sääli, että olemme päästäneet Luojamme alas niin pahasti yrittämällä meidän parhaansa tuhota kaiken kauniin hän luotu meidän ilo, tiedätte, tappaminen niin paljon eläimiä kuin voimme, kaasutus itsellemme ja ympäristö, mucking ylös planeetan kanssa roskakoriin, repeytymisen ulos iän vanhoja puita ja tuhoaa luonnonkauniissa kasvisto ja eläimistö, täyte itseämme täynnä huumeita? sinä tiedät?????

Maaliskuu 30, 2017 | 16:07:30 | myöhemmin 7 kuukautta
Päivi Kankkunen
  Like 2   Dislike 1

Kiitos tämän artikkelin. Se on hyvin harkittu ja kysymys herättäviä, koska on melko paljon mitään lähettämistä joka käsittelee uskonnollisia. Ja henkinen kysymyksiä ja / tai viittaukset. Kaikille, jotka saattaisivat olla kiinnostuneita, on kaksi kirjaa kristillisestä näkökulmasta tässä asiassa. Saving Jumalan vihreä maa Tekijä: Jason R. Chatraw Palvella Jumalaa, Save the Planet: Christian Call to Action Tekijä: J. Matthew Sleeth

Maaliskuu 30, 2017 | 23:00:49 | myöhemmin 7 kuukautta
Erik Saarinen
  Like 2   Dislike 1

Ei tarvitse Islam opettaa meille yhtään mitään ... ne on ensin siivota omat kynnyksellä ja niiden uskonnollisia tekstejä, jotka ovat hyvin kaukana antaa hyvä esimerkki. Kaikki tämä pro-islam propaganda on vain BS..take katsoa, ​​mitä islam on tuonut planeettamme niin pitkälle ... se on vakuuttava tarpeeksi, koska se on ja kuka tahansa, jolla jopa puoli aivot olisi ymmärrettävä, että islam ei ole hyvä planeetalle ja loput ihmiskunnan. Ota islaminuskoon vihan, suvaitsemattomuuden ja tietämättömyys pois täältä ... emme halua maistaa sen myrkkyä millään tavalla.

Maaliskuu 31, 2017 | 06:59:19 | myöhemmin 7 kuukautta
Aamu Lahti
  Like 1   Dislike 2

 TCorporationsEvil Kristityt nykyään tappaa ihmisiä? No, aluksi, oli 3000 ihmistä kuoli amerikkalaiset FALSE FLAG KÄYTTÖ 9/11; ja sitten ne sadat ehkä tuhansia, mukaan lukien ensiavun antajat ja asukkaille, tappoi asbesti ja muita saasteita jälkeenpäin; ja saada mitään apua meidän govt, muuten! Sitten, MIKÄ ON siviilioperaation kuolonuhrien Irakissa? Afganistanissa? PAKISTANISSA? Jemen? {Didja unohtaa nuo kaksi viimeistä?} No, ero on, että Amerikka taistelee niissä maissa, kansakuntana, ei vain kristittyjen armeijan eivätkä Military Ops päästä suunnitellut perusteella, jos ne tekevät Jeesus onnellinen, kun taas jihad on islamin nimissä, uskonto, ei vain yksi kansakunta tekee nämä terroriteot, ja jihad olemassa vain siksi, että Koraanissa sanotaan, että tekee Allah onnellinen. Ja jos luulet Cheney, joka sanot pääsuunnittelija 9/11 kuin väärä lippu op on kristitty, vakavasti, minun on kysyttävä, mitä olet polttanut? Ja sanot että tohtori Naushad Valiyani Pakistanissa on EI syytetty jumalanpilkasta heittää käyntikortin pois? Haluaisin nähdä näyttöä. Oletan Aasia Bibi on feikki, liian, ja hänen tarinansa koostuu samoin?

Maaliskuu 31, 2017 | 14:02:25 | myöhemmin 7 kuukautta
Lasse Aho
  Like 4   Dislike 0

Erittäin hyvä ja informatiivinen artikkeli. Tämä poistaa joitakin misthoughts islamista.

Maaliskuu 31, 2017 | 22:13:17 | myöhemmin 7 kuukautta
Tauno Pitkänen
  Like 5   Dislike 1

Tämä kuulostaa kiva kirja lukea. Onko jotain tämänsuuntaista kristillisestä tai Protestand näkökulmasta? Mieluummin lukenut jälkimmäinen ensimmäinen ...

Huhtikuu 1, 2017 | 02:58:00 | myöhemmin 7 kuukautta
Patrik Ketola
  Like 2   Dislike 2

Jos et ole huomannut, Christian äärioikeisto liittyy läheisesti sodan rummutus on Propaganda Wars. Joten mielestäni on erittäin asianmukaista syyttää kyseisen lahko kristinuskon; vaikka ei tietenkään syyllistämättä millään tavalla, "kaikki" kristityt! Mutta nämä äärioikeisto kristittyjä murhaajat verta viattomia muslimeja niiden käsissä. Se on hyvin tyypillinen niitä, syyksi muille, mitä he itse ovat syyllistyneet; Ja haluavat yrittää "vapauttaa" itsensä MITÄÄN jäsenen vastuu !!! On viesti muslimi herrasmies täällä tätä säiettä, joiden kanssa minulla on hyvin paljon eri mieltä. Olen tehnyt joitakin tutkimuksia aiheesta, todellisia historiallisia tutkimus, aiheesta muslimien asenteiden Gay ihmisiä. Tällaiset asenteet ovat historiallisesti vaihdellut yhtä paljon kuin asenteita "länsimaissa"; koko matkan suvaitsevaisuutta ja hyväksymistä, vaikka tyyppihyväksyntää viha näytetään noin {JOTKUT} kristittyjen ja juutalaisten ryhmiä. Jälleen se riippuu kulttuuriin; ajanjakso, maantieteellinen alue, jne. On joitakin kuuluisia samaa sukupuolta ystäville islamilaisen historian, kirjallisuuden ja kuvattu taidetta! Kuka tahansa voi etsiä tämän ylös, kuka viitsii. Oikeasti 9/11 tiedot, etsiä Arkkitehdit ja insinöörit 9/11 totuuden: ae911truth.org. ÄLÄ saada kaikki UUTISIA FOX / FAUX JA vastaava. Ja Suhtaudu sähköposteja lähetetään ympäri Internetiä TARKOITUS pelotteluun WITS ulos sinusta. Tiedän, saan nekin. NE OVAT hölynpölyä. Ei kannata siirtää kuin "faktat" !!!

Huhtikuu 1, 2017 | 09:29:02 | myöhemmin 7 kuukautta
Sini Alanko
  Like 0   Dislike 2

Kristityt nykyään tappaa ihmisiä? No, aluksi, oli 3000 ihmistä kuoli amerikkalaiset FALSE FLAG KÄYTTÖ 9/11; ja sitten ne sadat ehkä tuhansia, mukaan lukien ensiavun antajat ja asukkaille, tappoi asbesti ja muita saasteita jälkeenpäin; ja saada mitään apua meidän govt, muuten! Sitten, MIKÄ ON siviilioperaation kuolonuhrien Irakissa? Afganistanissa? PAKISTANISSA? Jemen? {Didja unohtaa nuo kaksi viimeistä?} No, se on kymmeniä tai satoja tuhansia. Ne olivat viattomia muslimimiehille, naiset, lapset, vauvat, raskaana olevat naiset, hääjuhlia, vanhukset, sairaat ihmiset, siviilit KAIKKI. Kukaan ei tiedä tarkkaa määrää, mutta se on valtava. Ja uskokaa minua, muslimit ovat tietoisia tästä, kaikkialta maailmasta! Ei ihme, että jotkut heistä ovat tarpeeksi hulluja tappamaan, iskeä takaisin! En olisi liian, tällaisessa tapauksessa! 9/11 oli PROPAGANDA juoni herättää amerikkalaiselle yleisölle War Kuume; Muutoin ei olisi Lähi-idän maissa lainkaan. Koko "terrorismin vastaisen sodan" on provosoida islamilaisen maailman: se alkoi USA Ei tietenkään kaikki muslimit ovat "viattomia"; jotkut taistelevat BACK ja MAD kuin helvetti, ymmärrettävästi! Mutta aivan kuten meidän kanssamme, on HAWKS ja on DOVES, joukossa! Yhdysvaltain propagandan ovat siellä yötä päivää, pysyä WAR kuume. On eduksi isäntiensä, öljy Yritykset ja aseiden valmistajia, ja "Urakoitsijat" {Mercenaries} kuten Halliburton, jne. Ne raiskaukset ja ROB ja murhasta.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha