Vähennä Lapsesi ?? n altistuminen myrkyllisille kemikaaleille

Terhikki Lampinen Tammikuu 26, 2017 Perhe 11 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vähennä Lapsesi ?? n altistuminen myrkyllisille kemikaaleille

Lasten ?? s altistuminen myrkyllisille kemikaaleille saattaa lopulta johtaa kansanterveydellinen kriisi. Opi minimoida lapsesi ?? s myrkyllisiä altistumiseen kotona.

Lapset ovat erityisen herkkiä ympäristön myrkkyjä. Mukaan Robert Rountree, MD, vuonna kaksiosainen artikkeli julkaistiin Alternative täydentäviä hoitoja, "vaikutukset ympäristömyrkkyjen meidän lasten terveyteen voisi osoittautua yksi suurimmista kansanterveyden kriiseihin että meillä koskaan on kohdattava. "

Miksi lisääntynyt riski lapsille?

Ympäristömyrkyt ovat huonoja kaikille, aikuisille tai lapsille, jopa lemmikkieläimiä. Mutta lapset puuttuu vieroitus mekanismeja, että aikuiset ovat kehittäneet. Kun lapset altistuvat kemikaaleille, niiden pienempi ruumiin koon merkitsee he altistuvat kemikaaleille paljon nopeammin kuin aikuiset.

Vauvat, pikkulapset, ja pienten lasten leikkiä lattialla sisätiloissa ja ruohoa ulkona. He laittoivat leluja, jotka voivat sisältää myrkyllisiä kemikaaleja suuhunsa usein. Lelut ja esineitä, jotka sijoitetaan lattialle altistuvat myrkyllisiä kemikaaleja löytyy arjen kotitalouksien pöly ja lika.

Ulkona he saattavat altistua myrkyllisille kemikaaleille kautta torjunta ja rikkakasvien suihkutetaan tai levitetään nurmikoilla. Pienet lapset nielemään kemikaaleihin, jotka panevat kätensä suuhunsa.

Pitkän aikavälin terveysvaikutuksia

Rountree varoittaa, että se voi kestää 10-20 vuotta ennen kuin näemme terveysvaikutuksia myrkyllisiä altistumista lapsilla. Hän viittaa tupakansavulle, asbesti ja lyijyä bensiinin esimerkkeinä kielteisiä terveysvaikutuksia että tuli selväksi ajan.

Miten voimme vähentää lasten altistuminen kemikaaleille?

Voimme ottaa yksinkertaisia ​​ohjeita vähentämiseksi myrkkykemikaali altistumista kodeissa, mukaan lukien:

  • pöly ja tyhjiö usein
  • Puhdista kotisi luonnon tuotteita
  • välttää antibakteerinen tuotteita, jotka sisältävät triklosaania
  • välttää ftalaatit, merkintä "tuoksu" ja "parfum" henkilökohtaiseen hoitotuotteet
  • ostaa leluja, jotka ovat phthalate- ja BPA-vapaa
  • välttää kemiallisia torjunta-aineita ja rikkakasvien torjunta nurmikentillä ja puutarhat

Environmental Defence on kätevä tulostettava henkilökohtaisen hygienian tuotteen tasku ostosopas, jotka voivat auttaa sinua selvittämään, mitä kemikaaleja välttää ostaessaan henkilökohtaisen hygienian tuotteita. Voit myös viedä lupaus mennä toksiiniaseita Kymmenen Ilmainen vuonna 2013.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha