Vähenee kysyntä Boeingin 747-8 huolestuttava?

Salme Alén Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Jo toisen kerran tänä vuonna, Boeing Co hidastaa tuotannon määrä sen 747-8 jumbo jet - lentokoneiden valmistaja suurin malli - vedoten hupenevat kysyntä neljän moottorin lentokoneen.

Perjantaina Boeing sanoi lausunnossaan, että yhtiön uusi osuus tuotannosta on 1,5 lentokoneita kuukaudessa, mikä vastaa 14 prosentin lasku Boeingin leikkaus ilmoitti jo huhtikuussa. Boeing odottaa vauhtia ylläpidettävä 2015, mutta kun ei ole ollut myyntiä varten jumbo jet tänä vuonna, kone-maker kertoo, että se on "aktiivinen" keskusteluja useiden asiakkaiden ja odottaa vauhtia 2014 lasti markkinat - muutosta, joka voisi herättää kiinnostusta 747-8 rahtialus, mukaan Boeing tiedottaja Doug Alder.

Jotta houkutella asiakkaita ostamaan uusia suihkukoneita, Bloomberg raportoi, että Boeing on pysäköity uusia 747-8s erämaassa ja sallii asiakkaiden kauppaan vanhemmat suihkukoneita, jotta lisätä myyntiä sen uusin vaihtelua. Vaikka 747-8 nauttii ikonin aseman, joka on mullistanut matkustaa yli 40 vuotta sitten, lentoyhtiöt ovat viime aikoina siirtynyt kohti kaksimoottorinen suihkukoneita, vähemmän polttoainetta kuin kalliimpia neljän moottorin suuttimet vielä pystyvät lentämään saman matkan.

Lisäksi vaikuttaa myynti Boeingin 747-8 on kone-valmistajan uutta tarjontaa, mikä todennäköisesti syö sen myynti neljän moottorin suihkukoneet - 777X. Odotetaan paljastetaan marraskuussa, dual-moottori 777X on asetettu tarjota sekä valikoiman ja hyötykuorma Boeingin 747-8 jumbojettiä.

Peter Arment, newyorkilainen ilmailu analyytikko Sterne, Agee & Leach Inc., kertoi asiakkaille perjantaina, "Pitkäaikainen 747-8 foorumi pysyy elinkelpoisena rahtialus antanut myönteisen taloustieteen, mutta käyttöönotto 777X tulee todennäköisesti sinetti kohtalosta 747-8 matkustajaversiosta loppuun mennessä tällä vuosikymmenellä. "

Vaikka että näkymät voivat tuntua hämmentävää, Arment ylläpitää Boeing kuin Ostaa, lisäten, että hän ei odota 2014 tuloksen olla vaikutuksia hidastui osuus tuotannosta. Arment odottaa myös, että Boeing alentaa nopeutta 747-8 tuotantomäärät 1 kuukaudessa vuonna 2015. Boeingin odottaa, että kysyntä suurten lentokoneiden kuten 747-8 saavuttaa 760 konetta seuraavien 20 vuotta - arvo $ 280 billion .

Bloombergin mukaan Boeing on varattu 107 tilauksia jumbo jet ja on toimittanut 56 suihkukoneita vuodesta syyskuun lopussa. Kallein Boeingin suihkukoneita, 747 vähittäismyyntihinta on $ 357 miljoonaa euroa, ja Randy Tinseth, Boeing varatoimitusjohtaja markkinointi, sanoi lokakuu haastattelussa, "Meillä on suunnitelmia pitää, että lentokone tuotannossa pitkään."

Älä Miss: Tässä Miksi Boeing Osakkeet lyövät uuden ennätyksen.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha