Vesijohtovesi on puhtaampaa kuin Pullovesi

Taavetti Eronen Syyskuu 7, 2016 Miscellany 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
intersting, kiitos

Tänään, kun seisoin jonossa ruokakauppaan, katsomassa nainen edessäni matkan valtava tapauksessa pullotettua vettä jopa liukuhihna, tunsin, että tuttu vihlaisu ... yhdistelmä turhautumista ja sekaannusta.

Saatoin ajatella oli ne 24 tarpeeton pullot päätyvät kaatopaikalle. Ja tarpeettoman öljyn kesti tehdä pulloja. Ja tarpeetonta sotkua tehtiin purettaessa öljy.

"Miksi, miksi, miksi?" Ihmettelin. Miksi maksat pullotettua vettä joka viikko kun täysin hyvä vesi virtaa ulos jokaisesta hanasta talon ?!

Ja sitten minulle valkeni. Vastaus oli siinä pakkauksessa. "Puhdistettu vesi." Yksi suurimmista syistä ihmiset ostavat ja juoda pullotettua vettä, koska he ajattelevat, se on puhtaampaa kuin vesijohtovesi.

Mutta 40 prosenttia kaikista pullotettua vettä Yhdysvalloissa on todella otettu kunnan veden lähteistä. Pullotettu vesi yritykset ovat kirjaimellisesti pullotus ylös samaa vettä, joka tulee ulos teidän hana, tunkilla ylös hinta ja nauravat koko matkan pankkiin.

Myös huolestuttavaa on se, että paljon vähemmän tehdään käytössä pullotettua vettä kuin vesijohtovettä. On käynyt ilmi, että toisin kuin vesijohtovettä, pullotettua vettä ei testattu e. coli. Ja se voidaan jakaa vaikka se ei täytä laatuvaatimuksia vesijohtovettä. Toisin kuin vesijohtovettä, pullotettua vettä ei tarvitse tuottaa laadukkaita raportteja tai jopa antaa sen lähde.

Tunne, että viha ja hämmennys vielä? Vierittää oppia lisää.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha