Vesi Vesi ei ole mikä tahansa kohde

Virpi Hollo Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitoksia jakamisesta. pelottava Huokaus smile Vesi on arvokkain ... myöhemmin OIL ...

Tämä on asiakkaiden Post Jenny Hoffner, vanhempi johtaja vedenjakelua American Rivers. American Rivers on johtava organisaatio pyrkii suojaamaan ja palauttaa maan jokien ja purojen. Vuodesta 1973, American Rivers on auttanut suojelemaan ja palauttamaan yli 150000 mailia jokien kautta pyrkivään, on-the-kentällä hankkeita, ja vuosittaisesta Amerikan kaikkein uhanalaisten Rivers®.

Mistä istun Georgiassa, se on kevät. Sateet ovat täällä, kukat kukkivat (kuten on tehty tammikuusta), joet ovat pinnassa, ja kuivuus, ainakin toistaiseksi, on kaukana otsikoihin. Silti, tiedän mitä on väijyvä aivan nurkan takana. Kuivuus ja veden kysymykset tulee tekemään uutisia jälleen tänä kesänä eri puolilla Kaakkois, kuten toistuva pahaa unta.

Kuitenkin kaikkialla Yhdysvalloissa tänä talvena, monet yhteisöt eivät ole saaneet hengähdystauon heidän kiireellisiin veteen liittyvät kysymykset ja kamppailevat miten he voivat venyttää juomavesivarantoja, kastella kasveja ja teollisuuden ja jäähdyttämään niiden voimalaitosten.

Koko ajan, uusia raportteja ja karttoja on julkaistu joka täyttää tietoaukot laajemmassa kuvaa tulevasta veden saatavuuden, stressi, ja riski. Tammikuussa World Resources Institute julkaisi vaikuttava päivitetty versio heidän vesijohdon vettä riskikartta, jossa yhdistyvät karttoja 12 eri indikaattoreita vettä riski, mukaan lukien fyysinen vesi stressi, veden laatua, ja sääntelyn riski.

Helmikuussa MIT yhteinen ohjelma Tiede ja politiikka Globaalimuutos julkaisi Analyysi Yhdysvaltain vesivarat alle ilmastonmuutosta, mikä tuodaan esiin, että kanssa tai ilman ilmastonmuutosta, Yhdysvaltain keskimääräinen vuotuinen vesipulaa odotetaan kasvavan vuosina 2041 2050, mikä johtuu pääosin kasvusta veden tarvetta.

Mitä selkeä kussakin näistä raporteista on, että se ei ole vain historiallisesti vesipulasta kärsivillä alueilla, jotka ovat vaarassa veden saatavuus. Betsy Otto on WRI osuvasti toteaa, "Vesi stressi ei ole vain kuivilla alueilla enää." Yksi silmiinpistävä asioita Vesijohto: n uudet kartat on, että monissa osissa Eurooppaa ja Yhdysvaltojen itärannikon ja ylempi Midwest nyt näyttää keskisuuri tai suuri sellainen veden riski. Koska monenlaisia ​​tekijöitä, kuten ilmastonmuutos, kaupungistuminen, ja lisääntynyt kysyntä puhtaan veden eri aloilla, vesi on tulossa harvinainen luonnonvara alueilla, joilla ei kerran oli paljon.

Koko maassa, koemme useammin ja äärimmäinen kuivuus. Kasvava väestö elää alati laajeneva suurkaupunkialueilla käyttävät enemmän vettä, yhdistettynä veden kysyntä maatalouden, teollisuuden, ja sähköntuotanto, joka tukee meidän yhteisöjä. Koska tarve puhtaan veden kasvaa, kiireellistä kehittää ja toteuttaa kestäviä tapoja hallita ja jakaa vesivarat kasvaa entisestään.

17. huhtikuuta, amerikkalainen Rivers julkaisee meidän vuosikertomuksen Amerikan kaikkein uhanalaisten Rivers. Toistuva teema luetteloon tänä vuonna on jokia, jotka joutuvat kriittinen päätöksiä siitä, miten hallita vesivaroja. Kuten huomaamme, eri sidosryhmien eri puolilla maata ovat vastakkain tämän ongelman päineen. Kun taas yksi koko ei sovi kaikille, meillä on loistava valokeilaan joitakin älykkäitä vettä ratkaisuja, jotka auttavat yhteisöjä riittävän turvalliseksi puhdasta vettä tänään ja tuleville sukupolville. Pysy kanavalla!

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Ura Muuta Avustukset
Kommentit (6)
Kesäkuu 7, 2017 | 18:11:28 | myöhemmin 9 kuukautta
Aune Koivunen
  Like 5   Dislike 1

Vettä voi säästää monin tavoin, pienetkin tapoja auttaa.

Kesäkuu 8, 2017 | 02:42:09 | myöhemmin 9 kuukautta
Ilma Aho
  Like 1   Dislike 2

Ne ovat jo yrittävät yksityistää vettä minun tilassa, ja yritämme pysäyttää sitä. En asu kuivassa osassa maata, ja jos he näkevät tulevaisuuden vesi on merkittävä puute, tietenkin, yrityksiltä haluavat hallita ja voittoa. He eivät koskaan kohtuulliset, hinnat kolminkertaistaa. Vesi on elämä, niin meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin maksaa tai kuolla. Kuka tietää, vaikka säännöstely voitaisiin otettava käyttöön? Muista kaasu säännöstelyä? Puhua ihmisille, jotka olivat noin 40-luvulla, ja 50-luvulla, he kertovat sinulle.

Kesäkuu 8, 2017 | 11:15:55 | myöhemmin 9 kuukautta
Minna Kauppila
  Like 4   Dislike 0

Voit katsella, yritysten tulee keksiä keino yksityistää vettä ja mitä vähän vettä on saatavilla myydään yleisölle hyvään hintaan. Tämä on surullinen smile

Kesäkuu 8, 2017 | 11:36:36 | myöhemmin 9 kuukautta
Marika Hietanen
  Like 0   Dislike 2

kaikkein arvokas luonnonvara, hyvin surullinen. monia hyviä kommentteja tehdä tätä säiettä!

Kesäkuu 8, 2017 | 14:21:34 | myöhemmin 9 kuukautta
Rauli Mäenpää
  Like 2   Dislike 0

Jokainen, joka ajattelee, että vesi sodat ei pelata kasvava rooli planeettamme lähitulevaisuudessa on aivan märkä.

Kesäkuu 8, 2017 | 15:06:29 | myöhemmin 9 kuukautta
Aatu Hämäläinen
  Like 4   Dislike 1

Minun huono tila NE on edelleen merkittävä kuivuus viime vuodesta!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha