Venäläiset Poraa 2 Miles kautta Etelämantereen Ice tavoittaa Järvi

Kalle Huhtanen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos Kiitos jakamisesta Olen Carol P tämän yhden ...

Se kuulostaa jotain Twilight Zone, mutta se todella tapahtuu.

Venäläiset tutkijat ovat porattu valtava, tumma ja ei ole aiemmin koskettanut Järvi Vostok 2,2 mailia pinnan alla Etelämantereen, valtion ylläpitämissä Venäjän uutistoimisto RIA Novosti raportoi maanantaina.

Järvi Vostok on suurin subglacial järvi Etelämantereella ja tutkijat haluavat tutkia sen ekosysteemi, joka on eristetty satoja tuhansia vuosia jään alla toivossa löytää aiemmin tuntemattomia mikrobiologiset elämänmuodot.

300 Sub-jäätikköjärvet Etelämantereella

Se on ensimmäinen kerta, läpimurto on tehty yhdeksi yli 300 osa-jäätikköjärvet tiedetään olemassa White mantereella.

En ole koskaan käynyt Etelämantereella, mutta jokainen tiedän kuka on ollut siellä puhuu maanosan hämmästyttävä kauneus ja upea koskematon luonto, joten tämä uutinen saa minut hermostuneeksi. On poraus kahden mailin jään läpi hyväksi ympäristölle?

Venäläisiltä, ​​vastaus on lopullinen "Kyllä."

21. heinäkuuta 1983 lämpötila oli miinus 89C

BBC:

"Tämä täyttää sieluni ilolla", sanoi Valeri Lukin, Venäjän arktisen ja Etelämantereen tutkimuslaitos Pietarissa, joka on valvoa hankkeen.

"Tämä antaa meille mahdollisuuden biologisesti arvioida kehitystä elävien organismien ... koska kyseisiä organismeja viettänyt pitkään ilman kosketuksessa ilmakehän kanssa, ilman auringonvaloa", hän oli sanonut vuonna käännös kansallisten tiedotusvälineiden BBC Monitoring.

Poraus hanke on otettu vuotta suunnitella ja toteuttaa. Järven sijainti keskellä Itä-Antarktiksen on yksi karu paikoista.

Se on paikka, jossa lämpömittarit kirjataan aikojen alhaisin lämpötila planeetalla - miinus 89C 21. heinäkuuta 1983 mennessä.

Järvi Vostok Kannet 15000 neliökilometriä

Vostok Station perustettiin alun perin vuonna 1956. Kuitenkin vasta vuonna 1970, kun, avulla tutka, Britannian tutkijat ensimmäinen alkoi epäillä, siellä saattaa olla jotain alla kaikki jää. Järvi Vostok havaittiin olevan ala on 15000 neliökilometriä ja syvyyksissä yli 800 metriä.

Tutkijat ovat nyt tunnistettu yli 300 tällaista vesistöjen poikki Etelämantereella. Niitä pidetään neste geotermisen lämmön ja paineen, ja ne ovat osa laaja ja dynaaminen vesistöverkko leikkiä alla jäätikön.

Huono idea ympäristön hyväksi?

BBC:

Vladimir Chuprov, Greenpeace Venäjä, kommentoi: "On joukko riskejä, jotka voivat vahingoittaa tätä jäänne järvi ja jotkut niistä liittyvät saastuttavat järven porausnesteiden, sekä muita juttuja, että voi päästä tämän ainutlaatuisen järvi. "

Poraus joukkue laskurit, että se on toteuttanut tarvittavat varotoimenpiteet.

Vostok hanke ei ole ainoa hanke nyt toteutetaan White mantereella.

Brittiläinen Expedition sarja porata vuoden 2012 loppuun mennessä

American Crew on kohdistettu järven Whillans, ja Britannian tutkijat ovat kunnianhimoinen suunnitelma tutkia Ellsworthinjärvi. Ennakko osapuoli on jo uhmasi pakkasta perustaa elintärkeiden laitteiden ja tarvikkeiden, ja hanke UK insinöörit porautua kahden kilometrin paksuinen jää arkin on määrä loppua.

Tavoitteena on etsiä merkkejä elämästä vesillä ja poimia sedimenttien järven lattiasta paremmin ymmärtää menneisyyden ilmasto. Tehtävä on niin monimutkainen, että valmistelut on ollut jaettava kahden Etelämantereen kesän vuodenaikaa.

Onko ajatus poraus kahden mailin Etelämantereen jään tehdä sinulle hermostunut? Vai onko tämä hämmästyttävä läpimurto?

Mitä mieltä olet?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (7)
Toukokuu 21, 2017 | 19:31:32 | myöhemmin 9 kuukautta
Mariitta Ahola
  Like 5   Dislike 0

Mielestäni on pirun jännittävä ja ehkä hämmästyttävä tulos --- löytö jonkinlaista, toivottavasti ei halpamaista taudinaiheuttaja! Carol P. on se oikea!

Toukokuu 22, 2017 | 02:36:10 | myöhemmin 9 kuukautta
Natanael Nurmela
  Like 0   Dislike 0

Poraus koskaan on hyvä tulos korvesta / ympäristön näkökulmasta

Toukokuu 22, 2017 | 08:50:36 | myöhemmin 9 kuukautta
Ylermi Kaurismäki
  Like 5   Dislike 0

En tiedä, jos sen hyvä vai huono asia. En voi olla ajattelematta jotain voisi mennä hyvin vikaan tämä

Toukokuu 22, 2017 | 16:49:21 | myöhemmin 9 kuukautta
Maritta Kankkunen
  Like 3   Dislike 1

Se on Venäjän retkikunnan siten kalaisuutta on rakennettava. Venäläiset tekevät kaikkensa huonosti ja halpamaisesti - se on tärkein aivopesu tutkielma. Jos se olisi USA retkikunta, siellä esiteltäisiin ole epäilystä.

Toukokuu 22, 2017 | 19:47:05 | myöhemmin 9 kuukautta
Tarja Haapakoski
  Like 4   Dislike 0

En ole kukaan teistä kuullut uutisia ?! Kukaan ei ole pystynyt yhteyttä poraus joukkue yli 9 päivää. Kukaan ei voi saada siellä tarkistamaan heidät, joten kukaan ei tiedä, mitä heille tapahtui.

Toukokuu 22, 2017 | 22:42:17 | myöhemmin 9 kuukautta
Matteus Heikinheimo
  Like 4   Dislike 1

Toivoivat he jättäisi yksin ... maa on jo niin pahasti "rikkinäiset" ja hänen viha on tuntunut kaikkialla maailmassa muodossa luonnonkatastrofien.

Toukokuu 23, 2017 | 01:11:49 | myöhemmin 9 kuukautta
Sini Laitinen
  Like 1   Dislike 1

Hyvä vastaus Carol. Rakastan ajatusta tieteellisiä löytöjä he voisivat tehdä, ja pelkään Koch Brothers tai joku heistä löytää tapa käyttää tätä kiehtovaa koskematon järvi varastaa kaikki arvokkaita se ja muuttaa sen myrkytetty kaatopaikka, sanovat, radioaktiivista jätettä.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha