Venäjän pommitukset: Olympic Security merkittävä huolenaihe

Vilhelm Jalkanen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kanssa talviolympialaiset tulossa, monet silmät on kääntyvä keskittyä Venäjällä, missä pelit ovat teilataan pidetään. Kuitenkin seuraava terrori-isku Volgograd - toinen itsemurhaisku kahdessa päivässä - ulkopuolisten ovat yhä huolissaan alueen vakautta Winter Games pidetään. Sotši on noin 400 mailia lounaaseen pommi, mukaan Washington Post .

Venäjän presidentti Vladimir Putin tapasi johtaja Venäjän liittovaltion turvallisuuspalvelun - FSB - keskustelemaan tarvetta kohonnut varotoimia valossa pelejä. Vaikka Sotši, suunniteltu Olympic sijainti, on tiettävästi hyvin lukittu, muut alueet ovat ehkä menettämässä turvallisuus että niillä muutoin olisi - ja selvästi vielä.

Presidentti Putin on laittaa oman maineensa mukaisesti olympialaisissa - strategia hän todennäköisesti toivoo vähentää huolenaiheita. Pommi tappoi ainakin neljätoista, ja on vain kuusi viikkoa pois Olypics, mukaan CNN. "Tämä lakko, joka kyynisesti suunniteltu vuosille valmisteluja uudenvuoden juhla, on yksi yritys terroristit avata kotirintamalla, kylvää paniikkia ja kaaosta, ja laukaista uskonnolliset levottomuudet ja selkkaukset venäläisen yhteiskunnan", sanoi Venäjän ulko- ministeriö pommitukset - mukaan CNN.

"Emme takaisin alas ja jatkamme kova ja johdonmukainen loukkaavaa," julkilausuman sanoi ja huomautti, että terroristit "voidaan pysäyttää vain yhteisillä toimilla" kansainvälisesti. Vaikka ei ollut selkeää väitteen viimeaikaisista iskuista Volgograd, CNN raportoi, että ne ovat tarpeeksi lähellä hyökkäyksiä Tšetšenian separatistien ehdottaa ne voidaan liittää.

"Koko kansainvälisen liike liittyy minut täysin tuomitaan tämä pelkurimainen teko", sanoi presidentti Kansainvälisen olympiakomitean, Thomas Bach, lisäten, että pommitukset olivat "halveksittava hyökkäys viattomia ihmisiä" - mukaan CNN.

Enemmän Wall St. lunttilappu:

  • Boeing 737 Crash Venäjällä: Lentoyhtiö Laajentaa Osanottokynttilät
  • 4 Urheilutapahtumat näet vain talviolympialaisiin
  • 4 Kiistelty Urheilu kehottaa: arka Voittajat ja häviäjät

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha