Venäjän homojen oikeuksia ralli Endiin 8 Pidätykset

Reija Hautala Elokuu 8, 2016 Miscellany 2 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ei paljon äänestysprosentti mielenosoittajia. Se on varmasti vielä keskiajalla !!

Venäjän viranomaiset, hyödyntäen Pietarin kielto homoseksuaalisuuden, ovat jälleen hajotettavaksi pyrkimyksiä pitää homojen oikeuksien mielenosoituksia, kuulemma pidättivät kahdeksan mielenosoittajia tänä viikonloppuna.

Raportit San Francisco Chronicle:

Kolme rallin järjestäjät pidätettiin lauantaina klo puistossa Venäjän toiseksi suurin kaupunki, ja viisi muuta oli vangittuna myöhemmin ralli yritys lähellä maamerkki Smolnan monimutkainen, Venäjän uutistoimistot raportoitu.

Vain kuusi ihmistä tuli toisen ralli, ja kolme pidätettiin ensimmäinen yritys olivat ainoat osallistujat.

Pietarin hallinto allekirjoitettiin laiksi helmikuussa kielto "homoseksuaalisuuden" julkisuudessa, muka alaikäisten suojelemiseksi. Rikkomisesta tämä laki on hieno 5000 ruplaa yksilöille, ja virkamiesten 50000 ruplaa. Hieno oikeussubjekteja on 500000 ruplaa.

Nämä pidätykset perässäni lupaa pitää mielenosoituksia muissa kaupungeissa oli peruutettu, oletettavasti koska viranomaiset olivat saaneet sana, joka mielenosoituksia voi tapahtua Pietarissa, toisin kuin paikallisia kieltoa.

Raportit Ria Novosti:

"Tavoitteena tapahtuma on houkutella huomiota yleisön ja viranomaisten loukkaukset kansalaisoikeudet LGBT-yhteisön ja tarpeeseen lakeja syrjinnän kieltävä yli sukupuoliseen suuntautumiseen. Mutta tietojen mukaan lehdistössä, tilaisuuksien järjestäjiltä aikoo järjestää kolmannen Gay Pride paraati Pietarissa, "kaupunki komitea lakiin ja turvallisuus sanoi lausunnossaan.

Viranomaisten mukaan, kaupungin asukkaiden että tämä tapahtuma on "pyritään edistämään homoseksuaali, lesbo, biseksuaali, ja transsukupuolisten käytäntöjen alaikäisten keskuudessa." Siksi lupa on kumottu; viranomaiset saivat "monia puheluita ja sähköposteja sekä Pietarista ja muissa Venäjän kaupungeissa pyyntöjä peruuttaa Gay Pride paraati."

Seksuaalivähemmistöjen oikeuksia puolustavat ryhmät korostavat, että viranomaiset näyttävät ovat käyttäneet uskoa, että protesti voi tapahtua Pietarissa kieltää kansalaisia ​​mieltään muilla alueilla-jotka muut alueet ovat pohjimmiltaan lainanotto hyytävä päivästä Pietarin kielto ei tarvitse edes hyväksyi lain omia.

Venäjän tuomioistuimet ovat syytteeseen vähintään yksi henkilö lain, mutta ne ovat myös huomattava, että laki on erittäin epämääräinen sen käsityksen siitä, mitä rikos, joka näyttää olevan kaikesta vakuuttelu tekemistä seksuaalivähemmistöjen oikeuksia, mikä toimii suorassa uhmaten EU ihmisoikeusnormien.

Euroopan unioni on jo antanut päätöslauselman "vahvasti" tuomitaan lain.

Venäjän duuman kehotti mennessä uskonnollinen oikeaoppisuutta, on nyt siirtynyt ottamaan kansallinen kielto samanlaisia ​​kuin Pietarissa, Siperiassa, ja muut alueet.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (8)
Kesäkuu 9, 2017 | 20:08:31 | myöhemmin 10 kuukautta
Touko Hautala
  Like 0   Dislike 2

Vielä elää rautaesiripun takana, näen. Olen niin pahoillani Venäjän kansaa.

Kesäkuu 9, 2017 | 23:31:30 | myöhemmin 10 kuukautta
Johanna Parviainen
  Like 1   Dislike 1

Venäjä on edelleen maa vapauden ja se oli aikana Stalinin hallinnon. Mikään ei paljon on muuttunut siellä. Sanon, että ihailen mielenosoittajien rohkeutta yrittää muuttaa sortoa ympäristö ja kärsivä ankaraa vastustusta. Voi se auttaa heitä tietää, että vaikka he ovat hyökkäyksen ne ovat korkeaa moraalia ja että kaikki jäsenet yhteiskunnan ansaitsevat saman kunnioituksen ja oikeudet kuin kaikki muut yhteiskunnassa.

Kesäkuu 10, 2017 | 00:48:24 | myöhemmin 10 kuukautta
Hellä Härkönen
  Like 4   Dislike 0

Venäjä voisi yhtä hyvin olla rautaesiripun takana uudelleen. Vielä paljon tekemistä LGBTQ aktivistien kaikkialla maailmassa.

Kesäkuu 10, 2017 | 02:33:37 | myöhemmin 10 kuukautta
Aarre Alatalo
  Like 1   Dislike 2

Joseph. Pidä kiihkoilu pois toisten elämää. Tämä on asenne, että Venäjä on edistää ja asenne, joka aiheuttaa teini itsemurhat ja asunnottomuuden LGBT nuoriso

Kesäkuu 11, 2017 | 10:17:06 | myöhemmin 10 kuukautta
Eira Karjalainen
  Like 2   Dislike 0

Joseph, on se koska olet salaa halua seksiä miehen ja vihainen niille, jotka pallot tehdä se? Emme tarvitse lakeja, jotka edustavat 1412, tarvitsemme lakeja, jotka edustavat 2012, tiedätte, aikaa tiede, joka todistaa on homo on luonnollinen ja maa on pyöreä.

Kesäkuu 11, 2017 | 13:39:45 | myöhemmin 10 kuukautta
Jalmar Miettinen
  Like 5   Dislike 0

Kiitos Steve varten päivityksen LBGTQ ihmisoikeustilanteesta Venäjällä. Minulla ei ole epäilyksiä LBGTQ aktivistit eivät luovu heidän pyrkimyksissään saada heidän ihmisoikeutensa ja hyväksyntää. Taistelu voi kestää kauan, mutta ne voittaa.

Kesäkuu 11, 2017 | 20:25:45 | myöhemmin 10 kuukautta
Riina Korhonen
  Like 1   Dislike 1

Tunnen se 12-luvun takaisin Venäjälle ihmisille, jotka ovat LGBT. Pidä tämä media varmasti olla apua.

Kesäkuu 12, 2017 | 01:59:49 | myöhemmin 10 kuukautta
Saimi Saukkonen
  Like 1   Dislike 0

Tämä on kauheaa. Hän tarvitsee laittaa virta ja nopeasti!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha