Venäjältä, With Love: Bond Tuottajat Anna Snowden Lisenssi vuoto

Jouko Itkonen Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 4 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Sonyn Columbia Pictures on piristynyt oikeudet uudessa kirjassa Edward Snowden ja NSA skandaali kirjoittanut yksi toimittajien että Snowden päättänyt käyttää vuotaa luokitellut tiedot NSA valvontaa viime vuonna. Glenn Greenwald, toimittaja Yhdistyneen kuningaskunnan paperin Guardian, voitti Pulitzer-palkinnon työstään kattaa skandaali ja julkaisi hänen kirjansa mitään piilopaikkaa: Edward Snowden, NSA, ja Yhdysvaltain valvontaviranomaisen valtion keskiviikkona.

Elokuvan oikeudet osti Columbia ja hanke tuottaa Michael G. Wilson ja Barbara Broccoli EON Productions, samaan konserniin vastuussa James Bond vakooja franchising.

"Edward Snowden räjähdysmäisen tapahtumat ovat nostaneet esiin tärkeitä kysymyksiä roolista hallitus suojella kansalaisiaan ja tasapaino kansallisen turvallisuuden ja yksilön vapaus", sanoo Doug Belgrad puheenjohtaja Columbia Pictures, lausunnossaan nähdä Entertainment Weekly. "Olemme erittäin ylpeitä siitä, että Michael, Barbara, ja Glenn valitsi Sony tuoda niittaamalla tarina valkokankaalle, ja uskon, että Glenn tilille tämän uskomattoman kansainvälinen tapahtuma tekevät mukaansatempaava ja unohtumaton elokuva."

"Kasvaminen, olin paljon vaikutteita poliittinen elokuvia, ja olen innostunut mahdollisuus olla osa poliittista kalvo, joka resonoi nykypäivän elokuvissakävijät", sanoi Greenwald tiedotteessa.

Toimittaja ilmestyi NPR: n "Kaiken kaikkiaan" keskiviikkona keskustelemaan kirjan ja hänen rooli altistaa NSA skandaali yleisölle. Greenwald puhui Snowden motivaatio vapauttaa asiakirjojen toimittajille sijaan julkinen tai vieraan valtion sekä Snowden päätös pysyä maanpaossa Venäjällä. Greenwald myös kääntyi takaisin kriitikot, jotka uskovat, että hän ja Snowden ovat vaarantaneet amerikkalainen yleisö terrorismin uhan raportoimalla tietoa Yhdysvaltain hallituksen vakoilusta käytäntöjä.

"Terroristit ja ääriryhmien ja vastaavat ovat aina tienneet, että yritämme salakuunnella viestintäänsä. ... Joten en usko olemassa mitään näyttöä siitä, että raportointi että olemme tehneet on millään tavalla estänyt Yhdysvaltain hallituksen kyvystä vakoilla todellisia terroristeja. Mitä olemme todella paljasti, että kaikki muutkin maailmassa on myös tavoite vakoilusta, "Greenwald kertoi NPR: n Terry Gross.

Snowden on varmasti vielä erittäin suosittu ja kiistanalainen aihe, mutta se ei välttämättä tarkoita hänen tarinansa kääntää onnistunut elokuva. Syksyllä, Benedict Cumberbatch näytteli Fifth Estate, elokuva Wikileaks perustaja Julian Assange. Elokuva kännissä lipputulot, jossa on yksi pahimmista aukkojen 2013, mukaan raportin Hollywood Reporter, koska se tuntui ihmiset - varsinkin konservatiivinen valtiot - osoitti vähän kiinnostusta Assange. Se varmasti ei auttanut, että kiistanalainen perustaja ilmiantajan sivuston Wikileaks otti henkilökohtaisen koston vastaan ​​Fifth Estate vapauttamalla omasta vapaasta dokumentti, Mediastan.

"Tänä viikonloppuna", Assange sanoi lausunnossaan nähdä Hollywood Reporter tuolloin, "eikä tuhlaa aikaa ja rahaa Hollywood propagandaa, miksi ei saada kaikki ystäväsi ympäri ja viettää aikaa katsellen Mediastan sijaan?"

Ottavat ihmiset takana James Bond mukana Snowden elokuva voisi aiheuttaa se on viihdyttävä tarpeeksi isompi siivu amerikkalaisen yleisöä olla kiinnostunut näkemään. Toivottavasti että voidaan saavuttaa samalla kiinni totuus noudattamalla Greenwald tilille. Valitettavasti Greenwald kuvaus siitä mitä tapahtui ei varsinaisesti kuulosta tekemisiä suuri toiminta elokuva.

"Minusta se on helppo yliarvioida aikaa, että se kestää ymmärtää mitä on, että asiakirjojen määrä. ... Sinulla läpi kymmeniä tuhansia, kirjaimellisesti; ehkä et lukea joka rivi mutta voit varmasti saada tarpeeksi tunnetta mitä nämä asiakirjat ovat tehdä päätöksiä niistä. Ja se mitä teki ennen kuin hän antoi ne meille. Ja me tuntuu, että olemme saaneet käsitellä mitä kaikki nämä asiakirjat ovat. Teimme niitä useita kertoja; olemme käyttäneet monta kuukautta tee sitä ", Greenwald sanoi NPR noin prosessi päättää, mitä tietoja olisi julkistettava ja mitä olisi pidettävä salassa. Toki tärkeää työtä, mutta ehkä se pitäisi kaataa vähän jos Columbia ei halua elokuvan mennä tapa Fifth Estate.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Pikaruoka-statiini Combo Meal
Seuraava artikkeli Vanhentunut Design
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha