Vauva keskustelu

Orvokki Kauppila Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Susie McGeeTeacher, M.Ed

Sinulle monia kuule vauva puhua heti, mutta lapsen kielen kehitys alkaa, kun hän on vain lapsi. Jotkut uskovat, että äänet vauva kuulee kun vielä kohdussa edistää kielen kehitystä, myös. Kun hän kasvaa, alkeis ääniä hän tekee lopulta kehittyä oikeita sanoja ja, myöhemmin, lauseita.

Vauva Talk: Syntynyt kolme kuukautta

Heti kun lapsi on syntynyt, hän pystyy kommunikoimaan alkeellisia tavalla. Hänen itkee nälkään, epämukavuus, kipu, ja yksinäisyys on hänen yrityksiä kommunikoimaan hänen tarpeitaan hänen omaishoitajien.

Kun hän kasvaa, hän lisää ääniä, kuten kujerrus ja kurina näyttää hänelle tyytyväisyyttä ja iloa. Hänen ensimmäinen nauraa tuo sekä sinua hänen täydellinen iloa. Hän opettelee ilmaista kaikki hänen tunteita! Kun opit tuntemaan vauva, sinusta tulee paljon tutumpi merkitys hänen eri itkee ja muita ääniä, ja sinun ymmärtää, miten se vastaa jokainen.

Kolmesta kuuteen kuukauteen

Vaikka emme vauva puhua vielä, hän tulee paljon taitavia yhteydessä sinua. Kuten hänen hampaansa alkavat kehittyä, hän harjoitella muodostavat erilaisia ​​ääniä käyttäen hänen kielensä, huulet, hampaat, ja kitalaki. Hän on suuri ilo uusia ääniä hän tekee, ja hän voi harjoitella niitä yhä. Itse asiassa, saatat pystyä havaitsemaan kuvio tavuja hänen liiallinen jokeltelu. Älä ylläty, jos kuulet "ma-ma" tai "da-da" silloin tällöin.

Kuudesta kahteentoista kuukauteen

Vauva jatkaa leperrellä. Kun hän lähestyy hänen ensimmäinen syntymäpäivä, mutta saatat huomata, että vaikka sinulla voi olla vaikeuksia ymmärtää häntä, hän alkaa ymmärtää enemmän sanasi. Jatka puhua hänelle, ja mikä vielä tärkeämpää, lukea hänelle. Kun luet tai puhua lapsellesi, huomauttaa esineitä ja toistaa niitä. Autat rakentamaan sanastoa päivittäin, mikä on tärkeää.

Kahdestatoista kuukaudesta kahdeksaantoista kuukauteen

Kun vauva kasvaa, hän alkaa ymmärtää, miten tärkeää kieli on hänen maailmansa. Hän alkaa laulaa sanoja jotta voit ymmärtää häntä. Monet näistä sanoista on yksi-tavu ensin, kuten "hei", "pallo", "oh". Jatka lukea ja puhua hänelle, ja etsiä mahdollisuuksia auttaa häntä laajentamaan hänen sanastoa.

Kahdeksantoista kaksikymmentäneljä kuukautta

Mennessä lapsi täyttää kahdeksantoista kuukauden kuluessa, hän voi olla sanaston useita sanoja. Hän myös voi ymmärtää paljon siitä, mitä sanot hänelle, ja hän opettelee uusia sanoja joka päivä. Mennessä hän saavuttaa hänen toinen syntymäpäivä, hän voi sanoa kaksi ja kolmen sanan lauseita, vaikka tiettyjä osa-kieli voi hämmentää häntä, kuten viitataan itseään "minä". Hän voi sanoa "minä", "Baby", tai jopa hänen nimensä, sen sijaan.

Kaksikymmentäneljä kolmekymmentä-kuusi kuukautta

Lapsesi puhuminen ovat edenneet ymmärrettävää ja pidempiin tuomioihin, ja hän alkaa ymmärtää erot pronomini käyttö, myös. Suurin osa hänen lauseita on nyt aihe ja verbi, sekä muutamia muita sanoja, ja hän tulee pystyä lausumaan loruja ja kokonaisia ​​lauluja. Hän pystyä ilmaisemaan itseään selvästi mennessä hän on tässä iässä.

Ongelmat

Jos epäilet puheen tai kuulo ongelma, sinun pitäisi puhua lastenlääkäri about your huolenaiheita. Jos huomaat, että vauva on pysähtynyt babbling noin seitsemän tai kahdeksan kuukautta tai että hän ei halua tehdä silmiin sinua, kerro siitä lääkärillesi.

Vauva Keskusteluapua

Voit edistää lapsesi kielen kehitystä puhumalla hänelle usein, alkaa jo ennen syntymää. Pelata pelejä, laulaa typerä lauluja ja lue hänelle päivittäin. Ennen kuin huomaatkaan, sinun jokeltelu vauva tulee puhelias lapsi!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha