Vatsaflunssa Hoito

Sanni Kuusela Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 47 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Vatsa flunssa on aiheuttanut virus, mikä tarkoittaa, että vatsa flunssa hoito on luonnostaan ​​varsin rajallinen. Luonteensa aiheuttava virus vatsa flunssa ei voi tappaa lääkityksen joten vatsa flunssa hoidon tulee olla täysin oireenmukaista; että on sinun pitäisi hoitaa oireita ja yksinkertaisesti odottaa vian mennä pois.

Virukset hyökätä järjestelmään saamalla verenkiertoon, hyökkää yksittäisiä soluja ja ottamalla heidät heidän "isäntä". Tämä tarkoittaa, että lääkitys voi tappaa virus tappamatta kaikki kehon solut ensimmäinen ja tämä olisi kohtalokasta. Jotkut ihmiset ajattelevat, että antibiootit pyrkii eroon ruumiin virus, mutta ne eivät tee mitään kun bakteerit olemassa avoimesti ja suojaamattomia veressä ja kehon imunestejärjestelmän, kun taas virus "piilottaa" sisällä kehon soluihin.

Tietenkin tämä on valitettavaa, mutta onneksi meille olemme täydellinen puolustus viruksia: immuunijärjestelmää. Vaikka syntymistä vatsaflunssa oireita tarkoittaa, että virus on voittanut taistelun, oireet päällään pois on myös merkki siitä, että immuunijärjestelmä on tunnistanut ja alkoi tappaa infektoituneita soluja. Se voi kestää jonkin aikaa se aloittaa työt, mutta lopulta se.

Osa vatsa flunssa hoidon tulisi aina sisältyä yrittää vahvistaa immuunijärjestelmää niin paljon kuin mahdollista, varsinkin ennen kuin saalis vika. Voit tehdä tämän tekemällä että saat tarpeeksi unta, et pakota itseäsi tulla kylmä ja syöminen ravitsevia elintarvikkeita. Echinacea ja sinkki ovat ravintolisiä, jotka ovat helposti saatavilla ja auttaa antaa immuunijärjestelmän vauhtia liikaa.

Kun olet todella kokemus oireita vatsa flunssa hoidon tulisi keskittyä voimakkaasti pitämään itse sammutettua. Menetät paljon nestettä kehosta kautta oksentelu ja ripuli, jotka ovat kaksi tärkeimmät oireet vatsaan flunssa. Pidä juomaveden ja jos mahdollista ostaa juotavaa, jotka sisältävät elektrolyyttejä koska nämä kosteuttaa kudokset nopeammin kuin tavallista vettä. Jos silmäsi tulee uponnut, tuntuu hyvin janoinen ja kun iho on puristuksiin kestää 2 sekuntia tai kauemmin palaa normaaliin muotoonsa niin olet kuivattu ja tarvita lääkärin apua. Keeping joku vatsa flunssa Fed ei ole sellainen hätää, koska ne todennäköisesti eivät pidä ruokaa alas joka tapauksessa. Pitäminen sammutettua on ensisijainen tavoite.

Jos kärsit mahan flunssa hoito pitäisi osallistua pitäminen lämpimänä, mutta ei liian kuuma, pitää ottaa särkylääkkeet 4 tunnin välein pitää lämpötilan alas ja aina puhdista oksentaa tai ripuli kanssa desinfiointiaineella. Jos vatsasi flunssan oireet kestävät yli 5 päivää sitten yhteyttä neuvoa lääkäriltä, ​​mutta muuten muistaa, että immuunijärjestelmä, jos terve, puututaan virus ja päästä eroon se lopulta. Tee parasta estää kiinni vatsataudin syödä hyvin, nuku hyvin, pese kädet säännöllisesti ja pitää stressiä alhainen.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha