Varovainen! On sellainen asia kuin liian paljon proteiinia

Kai Mäkinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Vaikka jotkut asiat ei voi korostaa tarpeeksi - kuten syöminen tarpeeksi hedelmiä ja vihanneksia - saa tarpeeksi proteiinia, se kääntyy pois, ei ole yksi niistä. Suosio korkea-proteiinia elintarvikkeita luontaistuotekaupoista ja kuntosaleilla voivat jättää sinut ajattelemaan, että et voi syödä liikaa proteiinia, mutta te todella voi ja se voi olla hyvin haitallista terveydelle. "Useimmat miehet jo saada tarpeeksi proteiinia ravinnosta joten ei tarvitse täydentää", sanoo Stacy Goldberg, MPH, RN, BSN, toimitusjohtaja ja perustaja Savorfull. "Liian paljon proteiinia voi aiheuttaa ongelmia yleistä terveyttä ja urheilullisuutta. Kehosi voi käyttää 20-25 grammaa proteiinia kerralla, ylimääräinen saa eriteltynä käyttää energiaa tai on varastoida rasvaa eli se voi itse aiheuttaa painonnousua. Se on myös liitetty munuaissairaus ja nestehukka koska proteiini hajoaa urean ja saa poistuu virtsan mukana. Jos kuluttaa enemmän kuin suositeltu määrä on välttämätöntä, että juot enemmän nestettä. "

Tämä ei tarkoita proteiini ei ole välttämätöntä, erityisesti aktiivinen mies. Post-workout proteiinikasvien ja smoothiet ei vain auttaa sinua tuntuu täysin, he auttavat rakentamaan lihaksen kyyneleet että tapahtuu luonnollisena osana toimi. Proteiini on myös yksi tärkeimmistä rakennuspalikoita luut ja korkea-proteiini aterioiden on osoitettu auttaa laihtuminen. Edistää yhdistelmä kuluttaa korkealaatuista proteiinia ja säännöllisen liikunnan voi auttaa hidas ikääntymiseen liittyvien lihaksen menetys. Kuitenkin liian paljon hyvä asia on edelleen huono.

Joten kuinka paljon todella tarvitset?

Keskimääräinen ihminen tarvitsee 56 grammaa proteiinia päivässä, ja mukaan Institute of Medicine pitäisi saada välillä 10 ja 35% päivittäisestä kaloreita proteiinia. Jos olet mies aktiivisessa vaiheessa vakavia kehonrakennus sinun täytyy lähemmäksi 1,5-2 grammaa / painokiloa. Säännöllinen liikunta ei kuitenkaan edellytä ylimääräistä proteiinia. On myös syytä huomata, että mukaan kunkin kansallisen ravitsemus tutkimus viimeisestä kuuden vuosikymmenen, American men saa tarpeeksi proteiinia, kun taas jäämässä monia muita vitamiineja ja ravinteita, jotka eivät saa lähes ansaitsemaansa huomiota.

Soijaa, kaseiini, hamppu, Hera ... on niin paljon proteiinin lähteitä ... mitä eroa?

Proteiinit joko eläinperäisiä tai kasvipohjaisia. Goldberg suosittelee välttämään proteiini jauheet: "Yleensä miehet saavat tarpeeksi proteiinia ruokavaliostaan ​​joten ei tarvitse valita jauheiden. Real ruoka on aina edullinen, koska se on mukana muita hyödyllisiä ravintoaineita toisin kuin pitkälle jalostettuja isolaatti. "Huomaa kuitenkin, on suuria eroja, kun on kyse laadun ja kaloreita eri proteiini jauheita joten varmista tarkistaa ravitsemus merkinnät, jos olet vievää jauheet. Sinun kannattaa myös harkita tavoitteesi kaikki eivät ole luotu samaan tarkoitukseen - hera, esimerkiksi, on parasta aamulla smoothie, koska se on nopeasti sulavaa, kun kaseiini on yksi parhaista lihaksen voittoja ja hyödyntämistä.

Varo proteiinipatukoita

Suorituskyky baarit ovat workout katkottua, mutta ne, joilla 20-30 grammaa proteiinia, "antaa paljon enemmän proteiinia kuin ihmiset tarvitsevat", sanoo Goldberg. "Ellet ole kehonrakentaja, paljon proteiinia, joka syödään tehokkuuspalkin on tallennettu rasvaa. Ylimääräinen proteiinin saanti pitkiä aikoja voi aiheuttaa luun ohenemista. Myös, kuten edellä, munuaisten toiminta heikkenee kuten ikä, ja korkea saanti proteiinia nopeuttaa tätä prosessia. "Goldberg jatkaa selittää, että se on välttämätöntä välttää kaikkia baareja keinotekoisia makeutusaineita, värejä, ja väriaineet ja ainesosia ei-koko elintarvikkeiden lähteistä. Sen sijaan etsiä yksi terveellisiä tyydyttymättömiä rasvoja ja kuitua kuten Strong & Kind baareja.

Joten jos minun pitäisi saada minun proteiini?

Kuten proteiini baareja, teidän muiden proteiinin lähteitä kaikkien pitäisi olla kuitua, terveellisiä rasvoja, ja tehdä hyvin vähän sokeria ja vain "todellinen" ainesosat. "Mennä eläinten ja kasvien lähteistä kuten liha, munat, kala, raejuustoa, pavut, quinoa, kaurapuuro, linssit, pähkinät, ja kreikkalainen jogurtti," ehdottaa Goldberg.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha