Vankilan virkamiehet isolaatti Enviro-aktivisti Tim DeChristopher

Nea Arvonen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 9
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
WTF on vikaa Yhdysvaltojen

PÄIVITYS: Tim DeChristopher siirrettiin eristäminen laidalta myöhään keskiviikkoiltana ja palasi vähimmäisturvan omistusosuus Herlong vankilassa. Rauhallinen Uprising organisaatio krediittejä julkinen paine liikkua, mutta toteaa, että monet kysymykset jäävät siitä, miksi hän muutti eristäminen lainkaan.

Ympäristöaktivisti Tim DeChristopher on siirretty "eristäminen" siipi vankilasta, jossa hän palvelee kahden vuoden tuomion, näennäisesti takia sähköpostia hän kirjoitti. Syynä tähän ankara siirtyä näyttää olevan, että DeChristopher neuvoi kollegan tutkia palaavat $ 25,000 lahjoitus DeChristopher oikeudellisen puolustuksen rahasto koska hän huomasi, että lahjoittajayhtiön liikkui American Jobs overseas.The Washington Post raportoi aktivistin lakimiehet sanovat hän on ollut otettu eristäminen koska "tunnistamaton kongressiedustaja väite" noin sähköposti ja huomata "US Bureau of Vankilat eivät vahvistaa tai kiistää, että DeChristopher rangaistaan."

Viime vuonna 30 vuotta vanha sakotettiin $ 10.000 ja vangittiin kaksi vuotta tapahtuman vuonna 2008, kun hän häiritsi huutokaupan yritys suojella liittovaltion maata öljyn ja kaasun tuotantoon. Hän aiheutti kuin tarjoavalle huutokaupassa kiinnittää huomiota Bushin hallinnon siirtyä huutokauppa öljyn ja kaasun hyödyntämisestä oikeudet Utahissa.

Viime viikolla DeChristopher siirrettiin vähimmäisturvan alueen Herlong Correctional Organisaatio, "Special Housing Unit." Hänen kannattajia Rauhallinen Uprising kuvata eristäminen yksikön olosuhteet:

Vuonna SHU, Tim liike- ja viestintää ankarasti. Kahden viime viikon hän on saanut ulos hänen 8 x 10 solun neljä kertaa, joka kerta alle tunnissa. SHU olisi voitu suunnitellut Franz Kafka. Tim on sallittua yhden kirjan sellissään, ja neljä hänen omaisuutta kaappi. Hänen kirjallisesti välineet rajoittuvat ohut mustekasetti mikä kirjeenvaihto erittäin vaikeaa. Hän voi silti vastaanottaa postia ulkopuolelta, mutta ei ole muita viestinnän muotoja muun kuin 15 minuuttia puheluita kuukaudessa.

Rolling Stone julkaisi tekstin "rikkoneen" email että DeChristopher kirjoitti, joka kuuluu osittain: "Koska minun vaikutusvaltaa Tunnen jonkin verran vaikutusvaltaa ja siten vastuuta tehdä jotain. Jos ne säästävät rahaa ruuvaamalla niiden työntekijät, en voi hyvällä omallatunnolla hyväksyä joitakin että rahaa. "Hän jatkaa sanoen hänen ensimmäinen askel, kun jotkut tutkimus, on kirjoittaa kirjeen yhtiön omistaja:" Tämä kirje sisältää uhka käydä kampanjaa, jos ne eivät muuta kurssin ja pitää kasvit auki. "Ilmeisesti että" uhkaava "kieli riitti nostamaan hälytyksiä ja saada DeChristopher heitetään eristäminen siipi vankilassa.

Rauhallinen Uprising, yhdessä perustama DeChristopher, pyytää julkisen paineen jäseniä Yhdysvaltain oikeuslaitoksen alivaliokunta rikollisuuden, terrorismin ja Homeland Security helpottaa ehtoja DeChristopher synnytys. Alakomitean puheenjohtajana on Jim Sensenbrenner; hän pääsee osoitteessa 225-5101; ylimääräisiä yhteystiedot ja puheenaiheita tiedot ovat täällä.

Kuten on osoitettu tämän videon vuoden 2011 Power Shift konferenssi nuoriso ilmasto johtajille, Tim DeChristopher on voimakas ja intohimoinen puhuja. Ei ihme, että vallanpitäjät pelkäävät häntä ja pyrkivät edelleen kieltää häntä sananvapauden, jopa kaltereiden takana.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (9)
Toukokuu 17, 2017 | 12:10:47 | myöhemmin 9 kuukautta
Justus Airaksinen
  Like 1   Dislike 1

Suora toiminta tarkoittaa käydä poliittista toimintaa, joka suoraan häiritsee hyödyntämisen Maan, eläinten tai ihmisten. Mikä rohkea työtä Tim! Seisomme kanssasi tukemana voi totta oikeudenmukaisuus voittaa!

Toukokuu 17, 2017 | 12:45:57 | myöhemmin 9 kuukautta
Teija Laukkanen
  Like 5   Dislike 2

Ne on parasta eristää Enbridge omistajat, Koch veljekset, jne.

Toukokuu 17, 2017 | 17:35:51 | myöhemmin 9 kuukautta
Henna Juntunen
  Like 3   Dislike 2

Se kuulostaa, että vallanpitäjät ovat käynnissä pelottaa, mitä mistä ihmettelen? Tunnistamaton kongressiedustaja tulisi määritellä ja miten ihmeessä valituksen yhdestä kongressiedustaja päästä Tim otetaan eristäminen, se kaikki tuntuu olevan hyvin epävarma minulle.

Toukokuu 17, 2017 | 22:46:27 | myöhemmin 9 kuukautta
Yrjö Laine
  Like 5   Dislike 2

Kirjaudu minun vetoomuksen, jossa pyydetään tutkimuksen johtaneita olosuhteita DeChristopher eristäminen. Vaikka raportit sanoa hän on nyt takaisin alle vähimmäisturvan, monia avoimia kysymyksiä edelleen. Ja monet uskovat hän ei olisi koskaan pitänyt vangittuna ensimmäinen paikka ja olisi anteeksi nyt.

Toukokuu 18, 2017 | 02:27:57 | myöhemmin 9 kuukautta
Mimmi Ahonen
  Like 1   Dislike 1

Kuka on "tuntematon kongressiedustaja", joka jätti valituksen? Miksi yrityksen nimi redacted? Kuka piileskelee mitä? Edward R. Murrow sanoi kerran: "Jos kukaan meistä koskaan lukenut kirjaa, joka oli" vaarallinen, "oli ystävä, joka oli" erilainen "tai liittynyt organisaatio, joka kannatti" muutos, "me kaikki olla sellaisia ​​ihmisiä Joe McCarthy haluaa. " Menemme taaksepäin!

Toukokuu 18, 2017 | 04:11:04 | myöhemmin 9 kuukautta
Ahti Kekkonen
  Like 0   Dislike 1

Koska kun ei rauhallinen, luova protesti tullut hyväksyttävää syytä poistaa henkilö yhteiskunnan valtavirrasta, gag niitä ja rangaista heitä kuin he ovat väkivaltaisia ​​terroist? Undercover tutkimuksia ja rauhallinen aktivismin ovat essenstial maailman muuttamiseen. Iso corrporations jotka omistavat hallitus tunnista tätä. Pian kaikki vastuussa pidettävä väkivaltainen terroists puhumisesta jopa epäoikeudenmukaisuutta.

Toukokuu 18, 2017 | 12:01:43 | myöhemmin 9 kuukautta
Hilppa Väänänen
  Like 2   Dislike 1

Puhumme Kiinassa tai Yhdysvalloissa? Kuulostaa Kiina tekisi.

Toukokuu 18, 2017 | 17:24:47 | myöhemmin 9 kuukautta
Atro Niinistö
  Like 5   Dislike 0

ilmeisesti vankilan sensuroi tunne kieltä väkivallattoman protestin ja löytää sen perusteet rangaistusta

Toukokuu 19, 2017 | 00:51:34 | myöhemmin 9 kuukautta
Kaino Lahtinen
  Like 1   Dislike 2

Yksi voi vain mennä, mitä olet lukenut, mutta tämä mies ei kuulosta vaarallista minulle ,. Missä on sananvapaus? Voi oikeudenmukaisuus voittaa.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha